Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RIVER napisał(a):
Dziendoberek :loveu: Koala wstązeczkę czerwoną Lenie musisz zawiązać na łapce bo się tu fanklub zbiera urok jeszcze rzucą na "Maleńką" :diabloti: Ajula witaj w gronie wielbicielek Lenki :eviltong:

Ja też dopisuję się do tego grona:loveu:

Posted

RIVER napisał(a):
A nie da się podmienić na Mela i Dżagę? Mel jest prawie identyczny jak Lenka

Mel ma u mnie cały czas odświeżane ogłoszenia Dżagi nie znam :shake:

Posted

scarlet napisał(a):
Mel ma u mnie cały czas odświeżane ogłoszenia Dżagi nie znam :shake:

Dżaga dopiero w sobotę łaskawie :eviltong: dała się Ali sportretować jest "gładsza" od Leny i Mela Kliknij na banerek w moim podpisie Ala założyła im wspólny wątek

Posted

Scarlet, nic nawet się nie pochwaliłaś że Melowi zrobiłaś ogłoszenia ;) Dzięki!!! A Dżagi nie znasz bo późno dowiedziałam się o jej istnieniu, na początku myślałam że tylko te dwa szczeniorki zostały a tu się okazało że jest jeszcze trzecia sunia ;-)

Posted

No Mel to taki " rasowiec prawie":evil_lol: Ciekawe czy Leny rodzeństwo też jest takie średnio leniwe i opracowuje różne metody ułatwiania sobie życia. Nasz szczeniaczek malutki ostatnio aby nie wstawać do jedzenia przesuwa sobie miche pokaznych rozmiarów z wodą próbowała robić to samo jednak tu metoda zawiodła , w 9 przypadkach na 10 robilo się bajorko , właśnie koce się suszą ;)

Posted

koala napisał(a):
Nasz szczeniaczek malutki ostatnio aby nie wstawać do jedzenia przesuwa sobie miche pokaznych rozmiarów z wodą próbowała robić to samo jednak tu metoda zawiodła , w 9 przypadkach na 10 robilo się bajorko , właśnie koce się suszą ;)

:diabloti:

Posted

a po co miałam sie chwalić. Zrobiłam hurtowo dla Córuni i Mel :) nie podejmuję się narazie Dżagi, bo nie chcę rzucać słow na wiatr - jak wyrobię się z tymi ogłoszeniami, które leżą odłogiem to wtedy moge porobić dla Dżagi - o ile ktoś mnie nie uprzedzi :D

Posted

Rozmawialam dzisiaj z p. Kierowniczka schroniska. Pani oglada zdjecia Leny, czyta to, co pisze Koala i ... czasem lza sie w oku zakreci. Bo chociaz teskni za "malutka", to bardzo sie cieszy, ze ona ma taki dobry dom.
Pozostala dwojka rodzenstwa niestety dalej bez swojego domku, wciaz w schronisku.