scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 cieszę się, że ogłoszenia można pozamykać :) Quote
RIVER Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 scarlet napisał(a):cieszę się, że ogłoszenia można pozamykać :) A nie da się podmienić na Mela i Dżagę? Mel jest prawie identyczny jak Lenka Quote
agnieszkal2 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 RIVER napisał(a):Dziendoberek :loveu: Koala wstązeczkę czerwoną Lenie musisz zawiązać na łapce bo się tu fanklub zbiera urok jeszcze rzucą na "Maleńką" :diabloti: Ajula witaj w gronie wielbicielek Lenki :eviltong: Ja też dopisuję się do tego grona:loveu: Quote
scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 RIVER napisał(a):A nie da się podmienić na Mela i Dżagę? Mel jest prawie identyczny jak Lenka Mel ma u mnie cały czas odświeżane ogłoszenia Dżagi nie znam :shake: Quote
RIVER Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 scarlet napisał(a):Mel ma u mnie cały czas odświeżane ogłoszenia Dżagi nie znam :shake: Dżaga dopiero w sobotę łaskawie :eviltong: dała się Ali sportretować jest "gładsza" od Leny i Mela Kliknij na banerek w moim podpisie Ala założyła im wspólny wątek Quote
Ala&Zetka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Scarlet, nic nawet się nie pochwaliłaś że Melowi zrobiłaś ogłoszenia ;) Dzięki!!! A Dżagi nie znasz bo późno dowiedziałam się o jej istnieniu, na początku myślałam że tylko te dwa szczeniorki zostały a tu się okazało że jest jeszcze trzecia sunia ;-) Quote
koala Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No Mel to taki " rasowiec prawie":evil_lol: Ciekawe czy Leny rodzeństwo też jest takie średnio leniwe i opracowuje różne metody ułatwiania sobie życia. Nasz szczeniaczek malutki ostatnio aby nie wstawać do jedzenia przesuwa sobie miche pokaznych rozmiarów z wodą próbowała robić to samo jednak tu metoda zawiodła , w 9 przypadkach na 10 robilo się bajorko , właśnie koce się suszą ;) Quote
RIVER Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 koala napisał(a): Nasz szczeniaczek malutki ostatnio aby nie wstawać do jedzenia przesuwa sobie miche pokaznych rozmiarów z wodą próbowała robić to samo jednak tu metoda zawiodła , w 9 przypadkach na 10 robilo się bajorko , właśnie koce się suszą ;) :diabloti: Quote
hesia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Koala, jesli chcesz zobaczyc jedno z pierwszych zdjec Leny i przeczytac o niej, prosze zajrzyj do Gazety Lubelskiej z sierpnia na Lubelskie: Psiaki czekają na dobrych ludzi . Jest tam tez troche o schronisku w Krzesimowie. W glowie sie nie miesci jak przy takich funduszach radza sobie opiekunowie schroniska. A jak sie czyta o wladzach Swidnika, to... Quote
Nicol Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tak sie ciesze ze Córunia - Lenka juz w domku jest piękna :loveu::loveu: Quote
RIVER Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Nicol mają jeszcze w Krzesimowie takie dwa CUDA kliknij na mój banerek a jakby się ktos nie zdążył to jest jeszcze dorosły Leoś :p Quote
scarlet Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a po co miałam sie chwalić. Zrobiłam hurtowo dla Córuni i Mel :) nie podejmuję się narazie Dżagi, bo nie chcę rzucać słow na wiatr - jak wyrobię się z tymi ogłoszeniami, które leżą odłogiem to wtedy moge porobić dla Dżagi - o ile ktoś mnie nie uprzedzi :D Quote
Ala&Zetka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Scarlet, możesz podać strony gdzie porobiłaś ogłoszsenia dla Mela, to dopiszę w jego wątku żeby ktoś mu drugiego gdzieś nie zrobił ;) Quote
Nika_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Widze że Lenka w nowym domu rozkwita:loveu: Quote
scarlet Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Ala&Zetka']Scarlet, możesz podać strony gdzie porobiłaś ogłoszsenia dla Mela, to dopiszę w jego wątku żeby ktoś mu drugiego gdzieś nie zrobił ;) momencik zaraz zajrzę do notatek i napiszę Prosz꠰okochaj - Og?oszenia adopcyjne zwierz?t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz?t proszę pokochaj / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta proszę pokochaj / Psy > Pozostałe Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ogłoszenie: Proszę pokochaj Kategoria: Psy Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca proszę pokochaj Mel - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
iwonamaj Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Piękna jest!!! I widać, że szczęśliwa...:loveu: Quote
Ala&Zetka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Scarlet, dzięki, już dopisuję :-) Quote
hesia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Rozmawialam dzisiaj z p. Kierowniczka schroniska. Pani oglada zdjecia Leny, czyta to, co pisze Koala i ... czasem lza sie w oku zakreci. Bo chociaz teskni za "malutka", to bardzo sie cieszy, ze ona ma taki dobry dom. Pozostala dwojka rodzenstwa niestety dalej bez swojego domku, wciaz w schronisku. Quote
Ala&Zetka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Widzę że mała już na dobre się zadomowiła :loveu: Pozdrowienia dla Lenki i jej właścicieli!!! ;) Quote
Ajula Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 śliczności :loveu: najfajniejsze zdjęcie z kopytkami do góry - widać jak jej u Was dobrze :) Quote
Recommended Posts