pumcia02 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ataki mogly byc jednorazowe wywolane naglym stresem trafienia do schroniska. trzeba obserowac czy sie powtorza i jesli tak to z jakim nasileniem itd. a wiekowo jak on stoi? i jakieś informacje poprosze jak sie zachowuje, w stosunku do psow, kotow jesli jest mozliwosc sprawdzic, dzieci, itd itd Quote
Mysia_ Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 mariolka napisał(a):ataki mogly byc jednorazowe wywolane naglym stresem trafienia do schroniska. trzeba obserowac czy sie powtorza i jesli tak to z jakim nasileniem itd. a wiekowo jak on stoi? i jakieś informacje poprosze jak sie zachowuje, w stosunku do psow, kotow jesli jest mozliwosc sprawdzic, dzieci, itd itd z tego co pisała mosii jest to chodzący ideał, akceptuje wszystko i wszystkich ;) Co do wieku to chyba nie więcej niż 5 latek, mosii oceniała go z tego co pamiętam na jakieś 3 ;) Quote
pumcia02 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 postaram się wieczorkiem przysiąść i coś skomponować dla mikrusa Quote
mru Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 płacimy za październik? :) to ja już przelew robię edit: zrobione! Quote
basiapron Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 tifet napisał(a):paczka spakowana... jutro wyślę :) dobrze,będe czekać Quote
Mysia_ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Dotarło: 145 zł od Pianki :multi: 15 zł od mru :razz: Quote
dorota412 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Poniewaz nikt mi nie odpowiedzial, to wplacilam pieniazki na to samo konto co poprzednio (Mysi) Quote
mosii Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Robercik z przed chwili zaspany w swoim ulubionym koszyczku:) Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Robert :loveu::loveu::loveu: Przecudny :loveu: Ciotka odzywaj się częściej ;) bo my się tu martwimy :oops: Quote
tifet Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 śliczności:] ale koszyczek to ma luksusowy :) i te futerko :) Basiu dotarła już paczka?? jest ona w kopercie dmuchanej miałam kilka przejść kiedyś z pocztą ale mam nadzieję że cała dojdzie na wszelki wypadek spis rzeczy: -Kalendarz a Robertem w formie książkowej -biały kalendarz z Robertem -zielony kalendarz z Robertem -2x etniczny świecznik (są zapakowane w kartonik) -2x słonik na szczęście ( dodatkowo zapakowane w folię) Quote
basiapron Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 przyszło jak narazie awizo,ponieważ czekam na 5 przesyłek to nie jestem w stanie do końca zidentyfikować po którą jutro pójdę.Aczkolwiek pisze na awizo "zwykła duża" wiec mogę mieć podejrzenie że to od Ciebie:)zobaczymy jutro. Quote
tifet Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wysłana poleconym priorytetem :] zresztą najważniejsze aby bazarek się udał i jak najwięcej dla Robcia się uzbierało (dołączyłam karteczkę za ile u mnie schodzą takie rzeczy na dogowym allegro)... Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Robuś piękny to i zdięcia piękne :loveu::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a to dlatego, że robercik jest odjazdowy. zalinkujcie bazarek, jak będzie zrobiony. a tymczasem: mój bazarek dla MamyPittbull, której historia mna wczoraj wstrząsnęła. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122046 Quote
basiapron Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 przesyłka dotarła,udało mi się pana złapac wsiadającego do windy bo już awizo w skrzynce zostawił a ja w tym momencie do klatki weszłam bo wracałam z zakupów. co do mamy pitbullowej-też znalazłam właśnie ten wątek i już zerkam na bazarek bo historia mnie przeraziła Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kolejna wpłata: 20 zł - Auraa :multi: Quote
Recommended Posts