Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ataki mogly byc jednorazowe wywolane naglym stresem trafienia do schroniska. trzeba obserowac czy sie powtorza i jesli tak to z jakim nasileniem itd.
a wiekowo jak on stoi?
i jakieś informacje poprosze jak sie zachowuje, w stosunku do psow, kotow jesli jest mozliwosc sprawdzic, dzieci, itd itd

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
ataki mogly byc jednorazowe wywolane naglym stresem trafienia do schroniska. trzeba obserowac czy sie powtorza i jesli tak to z jakim nasileniem itd.
a wiekowo jak on stoi?
i jakieś informacje poprosze jak sie zachowuje, w stosunku do psow, kotow jesli jest mozliwosc sprawdzic, dzieci, itd itd

z tego co pisała mosii jest to chodzący ideał, akceptuje wszystko i wszystkich ;) Co do wieku to chyba nie więcej niż 5 latek, mosii oceniała go z tego co pamiętam na jakieś 3 ;)

Posted

śliczności:]
ale koszyczek to ma luksusowy :) i te futerko :)

Basiu dotarła już paczka?? jest ona w kopercie dmuchanej miałam kilka przejść kiedyś z pocztą ale mam nadzieję że cała dojdzie na wszelki wypadek spis rzeczy:
-Kalendarz a Robertem w formie książkowej
-biały kalendarz z Robertem
-zielony kalendarz z Robertem
-2x etniczny świecznik (są zapakowane w kartonik)
-2x słonik na szczęście ( dodatkowo zapakowane w folię)

Posted

przyszło jak narazie awizo,ponieważ czekam na 5 przesyłek to nie jestem w stanie do końca zidentyfikować po którą jutro pójdę.Aczkolwiek pisze na awizo "zwykła duża" wiec mogę mieć podejrzenie że to od Ciebie:)zobaczymy jutro.

Posted

wysłana poleconym priorytetem :]

zresztą najważniejsze aby bazarek się udał i jak najwięcej dla Robcia się uzbierało (dołączyłam karteczkę za ile u mnie schodzą takie rzeczy na dogowym allegro)...

Posted

przesyłka dotarła,udało mi się pana złapac wsiadającego do windy bo już awizo w skrzynce zostawił a ja w tym momencie do klatki weszłam bo wracałam z zakupów.
co do mamy pitbullowej-też znalazłam właśnie ten wątek i już zerkam na bazarek bo historia mnie przeraziła