Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiapron napisał(a):
a to niech inni wybiorą bo ja jestem tylko od bazarków,tylko ludzie szybko,a Tobie juz wysyłam adres.

dziękuje:)
niom... najlepiej abym mogła je porobić na początku tygodnia bo od czwartku znów jestem w rozjazdach.... mogę jakieś fotki, kalendarze, informatorki czy coś porobić... wyślę kilka... jak się spodobają to może później coś jeszcze wymyślę i dorobie (u mnie pięknie na moich adopcjach schodzą- tylko zwykle czasu brak aby robić i wystawiać)... a przy okazji i tak będę robić dla swoich to i dla Robcia fotki rzeczy porobię to podeślę na email lub jak starczy czasu to podlinkuję je... ale to jak czasu starczy...:p

czekam na foty...

Posted

tifet napisał(a):
dziękuje:)
niom... najlepiej abym mogła je porobić na początku tygodnia bo od czwartku znów jestem w rozjazdach.... mogę jakieś fotki, kalendarze, informatorki czy coś porobić... wyślę kilka... jak się spodobają to może później coś jeszcze wymyślę i dorobie (u mnie pięknie na moich adopcjach schodzą- tylko zwykle czasu brak aby robić i wystawiać)... a przy okazji i tak będę robić dla swoich to i dla Robcia fotki rzeczy porobię to podeślę na email lub jak starczy czasu to podlinkuję je... ale to jak czasu starczy...:p

czekam na foty...

Robert ma pełno pięknych fotek zrobionych przez mosii, pewnie pozwoli Ci je wykorzystać, ale najlepiej spytaj na PW, bo nie wiem kiedy znów tu dotrze :cool3: Śliczne ma te fotki co są strone i dwie strony w tył ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Robert ma pełno pięknych fotek zrobionych przez mosii, pewnie pozwoli Ci je wykorzystać, ale najlepiej spytaj na PW, bo nie wiem kiedy znów tu dotrze :cool3: Śliczne ma te fotki co są strone i dwie strony w tył ;)

pozwoli pozwoli
no przecież po to robie:razz:

Posted

sledze wątek tak po cichu - ale nie jestem w stanie całego przeczytać - jak oceniany jest wiek pieska? wiem, ż estraszy, ale to pojemne słowo, niektóryz używają go w odniesieu do 7latków na przykład. a niektórzy dopiero od 10ciu. czy ktos wie, jka to jest z robusiem??
jesli było juz o tym, to sroki -tyle wątków człwoieka łechce, nie da sie wsyztskiego przesledzić dokładnie...

EDIT: znalazłam info, że robuś ma ok 7 lat. zawsze sie jakos znajdzie, jka sie poszpera. ale jest warunek - najpierw trzeba sie zniecierpliwic i zadac pytanie na wątku, hehe.

Posted

iwonamaj napisał(a):
No brawo, super Robercik młodzieniaszek i z ta padaczka to chyba tez nie...:lol:
Nasze słonko kochane!

jeszcze pare dni i spróbuje opisac swój pogląd na tą jego "padaczkę"
ale najbardziej wyglada mi to na zatrucie(zjadł cos skubaniec)

Posted

mosii napisał(a):
jeszcze pare dni i spróbuje opisac swój pogląd na tą jego "padaczkę"
ale najbardziej wyglada mi to na zatrucie(zjadł cos skubaniec)

ciekawe co to było... kilka ataków, godzina za godziną.... a potem nic... no i badania też nic nie wykazały :roll: