Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mam z aukcji cegielkowej 40z dla Robusia, wplace niebawem

basiapron napisał(a):
ponieważ brakuje mi tylko jednej wpłaty to w najbliższym czasie zrobie przelew z tamtego bazarku i zacznę nowy to ta wpłatę wlicze do nowego-wszystko mam zapisane:)

ciotki cudowne jesteście :loveu:

Posted

cierpię strasznie,bo wiewiór jest uroczy, ale my teraz pieska miec nie możemy,nie wyrabiamy czasowo z mamą a w weekendy przyjeżdża Kudłata zajmująca dużo miejsca,może kiedyś mamę najdzie że za cicho i za smutno w domu bez zwierzaka.Ech,chciałabym,ja się już nie odzywam,przeżyła swoje z Reksiem,ma powód mieć dość i chciec odpocząć.

Posted

basiapron napisał(a):
cierpię strasznie,bo wiewiór jest uroczy, ale my teraz pieska miec nie możemy,nie wyrabiamy czasowo z mamą a w weekendy przyjeżdża Kudłata zajmująca dużo miejsca,może kiedyś mamę najdzie że za cicho i za smutno w domu bez zwierzaka.Ech,chciałabym,ja się już nie odzywam,przeżyła swoje z Reksiem,ma powód mieć dość i chciec odpocząć.

:calus:jesteś kochana...

Posted

dzień dobry wiewiórasku,dziś jak wróce z zajęc to wpłace Ci pieniążki i jak Grzes pozwoli to zrobie bazarka.Bo będziemy z Grzesiem meble przesuwac i nie wiem czy nie padnę po całym dniu.

Posted

Mysia_ napisał(a):

Chyba czas robić porządną reklame Robusiowi? bo tak się zabieramy, zabieramy i zabrać nie możemy :oops:

z takimi zdjeciami na podusi... musi chwycic!

Posted

basiapron napisał(a):
ej,a gdzie ja to mam wpłacić??bo nie mogę konta znaleźć...

w sumie narazie wszystkie wpłaty poszły na moje konto, a je chyba masz?

Posted

Mysia_ napisał(a):
w sumie narazie wszystkie wpłaty poszły na moje konto, a je chyba masz?

bede wdzięczna jak mi rzucisz na pw bo ja juz sie gubie które konto jest czyje,a chyba lepiej żeby trafiło na Twoje bez problemów:)

Posted

basiapron napisał(a):
bede wdzięczna jak mi rzucisz na pw bo ja juz sie gubie które konto jest czyje,a chyba lepiej żeby trafiło na Twoje bez problemów:)

już Ci wysyłam ;)

Posted

mam propozycję reklamy kilku piesków:
napiszcie tekst (do 500znaków) - musza być fakty (wiek, szczepienia, choroby, dane kontaktowe) i troche o charakterze psa i jego historii, fotki wybiorę-mamy propozycję umieszczenia kilku psiaków do adopcji na jednej stronie internetowej. kto jest odpowiedzialny za robusia i zdecyduje, czy chce go tak zareklamować?
dajcie znać, czy jesteście zainteresowani tą reklamą no i tekścik potrzebny oraz wybór fotek -chyba, że sama mam wybrać.

będzie to miniakcja, kilka psiaków dostanie ogłoszenia, nie wiem jeszcze ile, na razie pzredstawiam swoje propozycje....