Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
i co ma go kto zawiezc?:roll:z tego co wiem w zabrzu tez mnie nie bedzie:eviltong:ale moze...a Madzia nasza kochana Dona...?..poprosic czy ma go kto dostarczyc?:roll:

Narazie napisałam PW do mosii, żeby napisała mi szczegóły co gdzie i kiedy, bo to ważne ;)

Posted

mosii napisał(a):
jestem w niedziele od 10 na wystawie, pewnie ok 14/ 15 bede wyjezdzac wiec mogłabym Robusia wtedy zabrac
moj tel 609 253 707

OK. dzięki, postaram się cos zoorganizować :cool3:
Wczoraj cały dzień nie działało mi dogo :angryy:

Posted

basiapron napisał(a):
oczka ma zabójcze,na prośbe iwonamaj wpisuję watek do subskrypcji i juz robie zdjecia na bazarek.

suuuper :razz:
Robusiu, to już jutro :razz:

Posted

Robert juz u mnie, jest fantastyczny!!!!
w aucie super grzeczny, chociaz zezarł mi kubek po kawie;) jest niesamowicie maleńki, juz dawno nie widziałam takiego psa :D i nie ma ogonka :D zamieszkał u mnie w domu bo super dogaduje sie z psami, rottweilerka oszalała na jego punkcie, reszta jutro bo przeziebienie mnie rozbiera, a wymarzłam sie dzis strasznie na wystawie.

Posted

A jak stoimy finansowo? Pierwszy miesiac opłacony? Mosii, do kiedy chcesz zebysmy wplacali pieniazki i na jakie konto - to na ktore teraz wplacalismy czy masz swoje? Trzeba to napisac wczesniej, zeby nie bylo potem nieporozumien

Posted

dorota412 napisał(a):
A jak stoimy finansowo? Pierwszy miesiac opłacony? Mosii, do kiedy chcesz zebysmy wplacali pieniazki i na jakie konto - to na ktore teraz wplacalismy czy masz swoje? Trzeba to napisac wczesniej, zeby nie bylo potem nieporozumien

właśnie miałam zapytać :razz:

Posted

mosii napisał(a):
Robert juz u mnie, jest fantastyczny!!!!
w aucie super grzeczny, chociaz zezarł mi kubek po kawie;) jest niesamowicie maleńki, juz dawno nie widziałam takiego psa :D i nie ma ogonka :D zamieszkał u mnie w domu bo super dogaduje sie z psami, rottweilerka oszalała na jego punkcie, reszta jutro bo przeziebienie mnie rozbiera, a wymarzłam sie dzis strasznie na wystawie.

no dziwisz sie że zeżarł kubek?sama sobie kawe kupiła a psu nic,moja tez by zeżarła jakbym jej nic nie dała,aktualnie ma taką ogromną kośc więc jak Pani jest zajęta to ona nad tą kością siedzi.A Robuś jest taki kochany że nie dziwię się ze rotka oszalała:)trzeba mu fraczek jakiś zrobić bo zimno,a we fraku będzie mu do twarzy.