Asia_Klero Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i co ma go kto zawiezc?:roll:z tego co wiem w zabrzu tez mnie nie bedzie:eviltong:ale moze...a Madzia nasza kochana Dona...?..poprosic czy ma go kto dostarczyc?:roll: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Asia_Klero napisał(a):i co ma go kto zawiezc?:roll:z tego co wiem w zabrzu tez mnie nie bedzie:eviltong:ale moze...a Madzia nasza kochana Dona...?..poprosic czy ma go kto dostarczyc?:roll: Narazie napisałam PW do mosii, żeby napisała mi szczegóły co gdzie i kiedy, bo to ważne ;) Quote
mosii Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 jestem w niedziele od 10 na wystawie, pewnie ok 14/ 15 bede wyjezdzac wiec mogłabym Robusia wtedy zabrac moj tel 609 253 707 Quote
dorota412 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Super! Robus jedzie do hoteliku!!!:multi: Quote
Mysia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 mosii napisał(a):jestem w niedziele od 10 na wystawie, pewnie ok 14/ 15 bede wyjezdzac wiec mogłabym Robusia wtedy zabrac moj tel 609 253 707 OK. dzięki, postaram się cos zoorganizować :cool3: Wczoraj cały dzień nie działało mi dogo :angryy: Quote
Mysia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 moja przyjaciółka będzie mogła w niedziele podrzucić Robusia do Chorzowa ;) Quote
basiapron Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 oczka ma zabójcze,na prośbe iwonamaj wpisuję watek do subskrypcji i juz robie zdjecia na bazarek. Quote
Mysia_ Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 basiapron napisał(a):oczka ma zabójcze,na prośbe iwonamaj wpisuję watek do subskrypcji i juz robie zdjecia na bazarek. suuuper :razz: Robusiu, to już jutro :razz: Quote
iwonamaj Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Basiu, nie tylko oczka, on cały jest zabójczo przystojny, uwielbiam ten typ... Quote
basiapron Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120494 prosze:) Quote
iwonamaj Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Fajny bazarek ma Robus, a dzisiaj jest jego dzień... Quote
basiapron Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 zapraszamy wszystkich na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120494 Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 iwonamaj napisał(a):I co u Robusia? Madzia przekazała go Mosii, więc teraz poczekajmy na nią ;) Quote
mosii Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Robert juz u mnie, jest fantastyczny!!!! w aucie super grzeczny, chociaz zezarł mi kubek po kawie;) jest niesamowicie maleńki, juz dawno nie widziałam takiego psa :D i nie ma ogonka :D zamieszkał u mnie w domu bo super dogaduje sie z psami, rottweilerka oszalała na jego punkcie, reszta jutro bo przeziebienie mnie rozbiera, a wymarzłam sie dzis strasznie na wystawie. Quote
dorota412 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A jak stoimy finansowo? Pierwszy miesiac opłacony? Mosii, do kiedy chcesz zebysmy wplacali pieniazki i na jakie konto - to na ktore teraz wplacalismy czy masz swoje? Trzeba to napisac wczesniej, zeby nie bylo potem nieporozumien Quote
Mysia_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dorota412 napisał(a):A jak stoimy finansowo? Pierwszy miesiac opłacony? Mosii, do kiedy chcesz zebysmy wplacali pieniazki i na jakie konto - to na ktore teraz wplacalismy czy masz swoje? Trzeba to napisac wczesniej, zeby nie bylo potem nieporozumien właśnie miałam zapytać :razz: Quote
basiapron Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 mosii napisał(a):Robert juz u mnie, jest fantastyczny!!!! w aucie super grzeczny, chociaz zezarł mi kubek po kawie;) jest niesamowicie maleńki, juz dawno nie widziałam takiego psa :D i nie ma ogonka :D zamieszkał u mnie w domu bo super dogaduje sie z psami, rottweilerka oszalała na jego punkcie, reszta jutro bo przeziebienie mnie rozbiera, a wymarzłam sie dzis strasznie na wystawie. no dziwisz sie że zeżarł kubek?sama sobie kawe kupiła a psu nic,moja tez by zeżarła jakbym jej nic nie dała,aktualnie ma taką ogromną kośc więc jak Pani jest zajęta to ona nad tą kością siedzi.A Robuś jest taki kochany że nie dziwię się ze rotka oszalała:)trzeba mu fraczek jakiś zrobić bo zimno,a we fraku będzie mu do twarzy. Quote
iwonamaj Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No nasz Robus jest boski, ja się od razu w nim zakochałam... I jak z ta kasą? Quote
Recommended Posts