Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robuś do schroniska trafił 16 sierpnia, leżał dwa dni w tym samym miejscu - na początku pewien Pan myślał, że to jakaś szmata czy papa, był w szoku kiedy po dwóch dniach podszedł bliżej. Pierwszego dnia miał kilka ataków padaczkowych - był potwornie tym przemęczony, trafił do naszej lecznicy, jednak ataki ustały i badania krwi nic nie wykazały. Robuś wrócił do schroniska, póki co jest w szpitaliku, boimi się go dać do innych psów, bo aż strach pomyśleć co by się stało w czasie kiedy miałby atak :shake: Psiaczek jest bardzo przerażony, zupełnie sobie nie radzi :-( jest bardzo, bardzo łagodny zarówno w stosunku do ludzi jak i innych psów.

Kontakt:
[email protected]
te. 692 581 343
gg: 4913896

ROBUŚ zwany Robertem od 14 wrzesnia jest w hoteliku u Mosii gdzie bedzie czekał na stały domek, jego noiwsze fotki znajdziecie tutaj:
Dogomania Forum - View Single Post - maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu!
Dogomania Forum - View Single Post - maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu!
maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu! - Strona 26 - Dogomania Forum

Zbieramy na hotelik

WPŁATY

WRZESIEŃ:
15 zł - mru
15 zł - madzia828
50 zł - dorota412
10 zł - Izabela124
20 zł - Auraa
20 zł - Mysia_
35 zł - iwonamaj

PAŹDZIERNIK
35 zł - iwonamaj
145 zł - Pianki
15 zł - mru
50 zł - dorota412
20 zł - Auraa
20 zł - Mysia_
67 zł - basiapron (bazarki)

LISTOPAD
26 zł - bazarki basiapron
50 zł - dorota412
20 zł - Auraa
25 zł - mru

WYDATKI
- 165 zł hotelik u mosii od 14 września
- 200 zł hotelik u mosii od 14 października
- 100 zł pobyt u weta i leczenie po serii ataków :(

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

qrczę to nie za fajnie... mój Króliś ma padaczkę wywołaną prawie na pewno zmianami w mózgu i wiem że to nic przyjemnego- zarówno dla mnie jak i dla mojego kicaka... psiak musi szybciutko znaleźć dom... wiadomo co mogło spowodować te ataki? może to z wyczerpania organizmu?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Mysiu, dopiero Aronek wyciągnięty, a tu znowu takie cudo złapało mnie za serce :-(:-(:-(

ostatnio strasznie dużo tych wszystkich bid :placz: Już nie wiem co robić :shake:

Doda_ napisał(a):
Znalazłam ONkę, która też miała ataki, ale juz przeszło. Przeszła wiele i dlatego miaął te ataki..

też mi się wydaje, że to mógł być stres, odwodnienie.... Ale on jest taki malutki, e nie nadfaje się na pawilon, zreszta co by było gdyby ataki wróciły :placz: