Mysia_ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Robuś do schroniska trafił 16 sierpnia, leżał dwa dni w tym samym miejscu - na początku pewien Pan myślał, że to jakaś szmata czy papa, był w szoku kiedy po dwóch dniach podszedł bliżej. Pierwszego dnia miał kilka ataków padaczkowych - był potwornie tym przemęczony, trafił do naszej lecznicy, jednak ataki ustały i badania krwi nic nie wykazały. Robuś wrócił do schroniska, póki co jest w szpitaliku, boimi się go dać do innych psów, bo aż strach pomyśleć co by się stało w czasie kiedy miałby atak :shake: Psiaczek jest bardzo przerażony, zupełnie sobie nie radzi :-( jest bardzo, bardzo łagodny zarówno w stosunku do ludzi jak i innych psów. Kontakt: [email protected] te. 692 581 343 gg: 4913896 ROBUŚ zwany Robertem od 14 wrzesnia jest w hoteliku u Mosii gdzie bedzie czekał na stały domek, jego noiwsze fotki znajdziecie tutaj: Dogomania Forum - View Single Post - maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu! Dogomania Forum - View Single Post - maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu! maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu! - Strona 26 - Dogomania Forum Dogomania Forum - View Single Post - maleńki piesek z padaczką BŁAGA O POMOC!;( w hoteliku u mosii. Szukamy domu! Zbieramy na hotelik WPŁATY WRZESIEŃ: 15 zł - mru 15 zł - madzia828 50 zł - dorota412 10 zł - Izabela124 20 zł - Auraa 20 zł - Mysia_ 35 zł - iwonamaj PAŹDZIERNIK 35 zł - iwonamaj 145 zł - Pianki 15 zł - mru 50 zł - dorota412 20 zł - Auraa 20 zł - Mysia_ 67 zł - basiapron (bazarki) LISTOPAD 26 zł - bazarki basiapron 50 zł - dorota412 20 zł - Auraa 25 zł - mru WYDATKI - 165 zł hotelik u mosii od 14 września - 200 zł hotelik u mosii od 14 października - 100 zł pobyt u weta i leczenie po serii ataków :( Quote
sara_rokitnica Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 qrczę to nie za fajnie... mój Króliś ma padaczkę wywołaną prawie na pewno zmianami w mózgu i wiem że to nic przyjemnego- zarówno dla mnie jak i dla mojego kicaka... psiak musi szybciutko znaleźć dom... wiadomo co mogło spowodować te ataki? może to z wyczerpania organizmu? Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 iwonamaj napisał(a):Jaki on śliczny!!! W jakim jest wieku? niestety już starszy :-( Quote
iwonamaj Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mysiu, dopiero Aronek wyciągnięty, a tu znowu takie cudo złapało mnie za serce :-(:-(:-( Quote
Asia_Klero Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 strasznie mi go zal za kazdym razem jak go widze:placz:moze ktos moglby go troche pooglaszac?:roll:on musi znalezc dom...nie moze dlugo zostac w naszym szpitaliku:-(:-( Quote
Doda_ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Znalazłam ONkę, która też miała ataki, ale juz przeszło. Przeszła wiele i dlatego miaął te ataki.. Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 iwonamaj napisał(a):Mysiu, dopiero Aronek wyciągnięty, a tu znowu takie cudo złapało mnie za serce :-(:-(:-( ostatnio strasznie dużo tych wszystkich bid :placz: Już nie wiem co robić :shake: Doda_ napisał(a):Znalazłam ONkę, która też miała ataki, ale juz przeszło. Przeszła wiele i dlatego miaął te ataki.. też mi się wydaje, że to mógł być stres, odwodnienie.... Ale on jest taki malutki, e nie nadfaje się na pawilon, zreszta co by było gdyby ataki wróciły :placz: Quote
iwonamaj Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Robuś, kurde, nie mogę przestać myśleć o tobie... Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 też ciągle myślę.... Cioteczki kochane, postarajcie się porozsyłać ten wątek, może jak więcej osób tu przyjdzie to się uda mu pomóc.... Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Doda_ napisał(a):podnosze.. psiak potrzebuje pomocy.. nawet bardzo! :placz: Quote
Asia_Klero Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tu wazny jest czas.....:roll:kto robi ogłoszonka??moze ktoś by mogl pomoc...?:-( Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 proszę roześlijcie link do tego wątku, ja już kikum osobą wysłałam, jutro też postarm się powysyłać ;) Quote
jotpeg Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 napiszcie o pomoc w ogloszeniach do Dinki i Rybci39, sa watki w dziale rozne. nie ma na co czekac. zginie poza szpitalikiem. Quote
Recommended Posts