Tengusia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Tengusia[/B] zapomniałam ci odpisac u Groszka :oops:... Ja nie wegetarianka, ino zootechnik.. jakby tobie kazali kroić, rysować i uczyć się o chorobach wywoływanych przez paskudztwa jak mi to też byś nie mogła na mięso patrzeć... bo przecież tam te wszystkie tasiemce, bąblowce, glisdy i inne cholery zyją :placz:... [/quote] a ja tak lubie karkóweczke z grilla :grins: pozostane chyba w swej nieswiadomosci co do tych wszystkich żyjątek ;) Quote
bonsai_88 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [B]Tengusia[/B] szczęściara... mnie mają o tym uczyć jeszcze więcej :placz: Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Przyszłam powiedzieć, ze u mnie wiosna na całego :multi:... Do tego stopnia, że właśnie sobie siedzę i kwiatki sadzę :loveu: Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam powiedzieć, ze u mnie wiosna na całego :multi:... Do tego stopnia, że właśnie sobie siedzę i kwiatki sadzę :loveu:[/quote] fajnie, a jakie kwiatki A. Quote
Marta_Ares Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Przyszlam sie pochwalic ze u nas tez wiosna:multi: :multi: :multi: Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Wysiałam lwią paszczą wiszącą [pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie :razz:], groszek pachnący i nasturcję :cool3:... Zastanawiam się też, czy sobie jakiejś róży na balkon nie kupić :cool3:... Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Wysiałam lwią paszczą wiszącą [pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie :razz:], groszek pachnący i nasturcję :cool3:... Zastanawiam się też, czy sobie jakiejś róży na balkon nie kupić :cool3:...[/quote] ciekawa ta lwia paszcza, a groszek pachnący uwielbiam:loveu: A. Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Tengusia']u mojej mamusi duuuuuzo takich rosnie, wszedzie na parapetach, scianach, szafkach ... i jakos tak se rosna do wakacji az to kochana coreczka (czyli ja :diabloti:) przez dwa tygodnie opiekuje sie kotkiem i kwiatkami i dziwnie polowa kwiatuszkow juz nie chce rosnac :niewiem: ... zupelnie nie rozumiem dlaczego :roflt:[/quote] Piekielne nasienie :evil_lol: [B]Bonsai[/B] ja bym na twoim miejscu rosiczkę sobie sprawiła :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [B]Tengusia[/B] wysiane i teraz mają rosnąć :mad: [B]Maks[/B] no właśnie lwia paszcza bardzo ciekawa - kupiłam na nią wiszącą doniczkę i mam zamiar sobie takie cudo powiesić na balkonie :eviltong:. A groszek to coś cudownego [prawda Groszku? :diabloti:], więc też sobie kupiłam :loveu:... mam nadzieję, że uda mi się dohodować do nasion - byłoby na przyszły rok :cool3: Quote
Tengusia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Tengusia[/B] wysiane i teraz mają rosnąć :mad: [/quote] u mojej mamusi duuuuuzo takich rosnie, wszedzie na parapetach, scianach, szafkach ... i jakos tak se rosna do wakacji az to kochana coreczka (czyli ja :diabloti:) przez dwa tygodnie opiekuje sie kotkiem i kwiatkami i dziwnie polowa kwiatuszkow juz nie chce rosnac :niewiem: ... zupelnie nie rozumiem dlaczego :roflt: Quote
Alicja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:a ja tam wszystko zeźrem :razz::razz: byle świeże i smacznie przyrządzone :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Kiedyś opyliłyśmy z kumpelą wiadro czereśni ...dopiero przy końcu okazało się ze w każdej zamieszkiwał biały robalek :loveu:....świeże mięsko ...no nic ...naturalne , świeże proteinki ... :evil_lol:nic nam nie było po tym :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [B]Alicja[/B] a co miało zaszkodzić... takie zdrowe proteinki, bez chemii :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Tengusia[/B] to ty prawie jak mój brat jesteś :mad:... tylko przy nim wszystko przestaje rosnąć... hitem było zasuszenie kaktusa przez Kubę :diabloti: Quote
Agmarek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzień dobry. Spać nie mogę, to przyszłam :evil_lol: Tengusia to możemy sobie przybić piątkę, bo ja w wakacje opiekuję się mamusinymi kwiatkami przez tydzień z podobnym skutkiem do Twojego :diabloti: Ostatnio jak mamusia wyjechała poprosiła sąsiadkę o podlewanie kwiotków, bo stwierdziła że ja mam dzieci i zwierzaki to już nie będzie mi głowy zawracać :roll: Akurat bo uwierzę :razz: Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 A to witam :p... A ja właśnie piję sobie poranną kawkę. Kupiłam sobie w sklepie ekologicznym... nie pytajcie ile kosztowała.... grunt, że jest PYSZNA :loveu: Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Macie, pooglądajcie sobie filmik sprzed 60 lat :cool3: [url=http://www.youtube.com/watch?v=ejioz8N9h3U]YouTube - Jay Sisler Home Movies Part 1[/url] Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja też zasuszam kwiaty ;) Miesiąc nie podlewam, a potem wsadzam do wanny ;) Wszystkie rosną jak wariaty ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja tam lubiam Velveta ;)... no nie Dżołanka ??najlepsiejszy jest ;) Co do kwiatków ...moje tresure przeszły ...jakoś się przyzwyczaiły że są podlewane jak mi się przypomni :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [B]bonsai_88[/B], filmik za długi. :eviltong: zobaczyłam początek i spodobał mi się. :cool3: zapraszam- są foty! :cool3::multi: Quote
zerduszko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='bonsai_88']Macie, pooglądajcie sobie filmik sprzed 60 lat :cool3:[/quote] Jesteś zapisana na liste kliker :razz: Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [B]Zerduszko[/B] niby się zapisywałam, ale jakąś zawsze coś się waliło i nigdy mi się nie udało zapisać :evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Bo ten film pojawił się dokłądnie w tym samym czasie na liście. A nie przypominam sobie, żebyś coś tam pisała :razz: Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [B]Zerduszko[/B] filmik pojawił się też w tym samym czasie na forum ausiee ;).. pewnie ktoś stamtąd go wrzucił na listę :eviltong: Quote
zerduszko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ha, to juz się wyjasniło :p Ale psy sa rewelacyjne :-o Quote
Recommended Posts