Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Tengusia[/B] zapomniałam ci odpisac u Groszka :oops:... Ja nie wegetarianka, ino zootechnik.. jakby tobie kazali kroić, rysować i uczyć się o chorobach wywoływanych przez paskudztwa jak mi to też byś nie mogła na mięso patrzeć... bo przecież tam te wszystkie tasiemce, bąblowce, glisdy i inne cholery zyją :placz:...
[/quote]

a ja tak lubie karkóweczke z grilla :grins: pozostane chyba w swej nieswiadomosci co do tych wszystkich żyjątek ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam powiedzieć, ze u mnie wiosna na całego :multi:...

Do tego stopnia, że właśnie sobie siedzę i kwiatki sadzę :loveu:[/quote]

fajnie, a jakie kwiatki

A.

Posted

Wysiałam lwią paszczą wiszącą [pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie :razz:], groszek pachnący i nasturcję :cool3:...

Zastanawiam się też, czy sobie jakiejś róży na balkon nie kupić :cool3:...

Posted

[quote name='bonsai_88']Wysiałam lwią paszczą wiszącą [pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie :razz:], groszek pachnący i nasturcję :cool3:...

Zastanawiam się też, czy sobie jakiejś róży na balkon nie kupić :cool3:...[/quote]

ciekawa ta lwia paszcza, a groszek pachnący uwielbiam:loveu:

A.

Posted

[quote name='Tengusia']u mojej mamusi duuuuuzo takich rosnie, wszedzie na parapetach, scianach, szafkach ... i jakos tak se rosna do wakacji az to kochana coreczka (czyli ja :diabloti:) przez dwa tygodnie opiekuje sie kotkiem i kwiatkami i dziwnie polowa kwiatuszkow juz nie chce rosnac :niewiem: ... zupelnie nie rozumiem dlaczego :roflt:[/quote]

Piekielne nasienie :evil_lol:

[B]Bonsai[/B] ja bym na twoim miejscu rosiczkę sobie sprawiła :evil_lol:

Posted

[B]Tengusia[/B] wysiane i teraz mają rosnąć :mad:

[B]Maks[/B] no właśnie lwia paszcza bardzo ciekawa - kupiłam na nią wiszącą doniczkę i mam zamiar sobie takie cudo powiesić na balkonie :eviltong:. A groszek to coś cudownego [prawda Groszku? :diabloti:], więc też sobie kupiłam :loveu:... mam nadzieję, że uda mi się dohodować do nasion - byłoby na przyszły rok :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Tengusia[/B] wysiane i teraz mają rosnąć :mad:

[/quote]

u mojej mamusi duuuuuzo takich rosnie, wszedzie na parapetach, scianach, szafkach ... i jakos tak se rosna do wakacji az to kochana coreczka (czyli ja :diabloti:) przez dwa tygodnie opiekuje sie kotkiem i kwiatkami i dziwnie polowa kwiatuszkow juz nie chce rosnac :niewiem: ... zupelnie nie rozumiem dlaczego :roflt:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:a ja tam wszystko zeźrem :razz::razz: byle świeże i smacznie przyrządzone :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Kiedyś opyliłyśmy z kumpelą wiadro czereśni ...dopiero przy końcu okazało się ze w każdej zamieszkiwał biały robalek :loveu:....świeże mięsko ...no nic ...naturalne , świeże proteinki ... :evil_lol:nic nam nie było po tym :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Alicja[/B] a co miało zaszkodzić... takie zdrowe proteinki, bez chemii :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]Tengusia[/B] to ty prawie jak mój brat jesteś :mad:... tylko przy nim wszystko przestaje rosnąć... hitem było zasuszenie kaktusa przez Kubę :diabloti:

Posted

Dzień dobry. Spać nie mogę, to przyszłam :evil_lol:
Tengusia to możemy sobie przybić piątkę, bo ja w wakacje opiekuję się mamusinymi kwiatkami przez tydzień z podobnym skutkiem do Twojego :diabloti:
Ostatnio jak mamusia wyjechała poprosiła sąsiadkę o podlewanie kwiotków, bo stwierdziła że ja mam dzieci i zwierzaki to już nie będzie mi głowy zawracać :roll: Akurat bo uwierzę :razz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja tam lubiam Velveta ;)... no nie Dżołanka ??najlepsiejszy jest ;)

Co do kwiatków ...moje tresure przeszły ...jakoś się przyzwyczaiły że są podlewane jak mi się przypomni :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]