Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']A któremu konkretnie? Bo nas tam 5 było :diabloti:[/quote]

Konkretnie to miałam na myśli właściciela tej pięknej czrnej kręconej panny co mał łapy oklejone śniegiem. Zdaje się że mowa o Tobie :evil_lol:

Posted

ło matko jakie fajne zdjęcia! szkoda,że nie przekleisz tutaj , tam dużo czasu zajmuje wyświetlanie jednego po drugim :razz:
no i masz tam dużo swoich zdjęć, bardzo dobrych zresztą ;)
szkoda,że Smoka tam nie ma jeszcze na dokładkę

Posted

[quote name='bonsai_88']Nie umiem z tamtego serwera wklejać :shake:.. musiałabym wszystko "przetwarzać" przez fotosika :roll:[/quote]

Niewiem czy Wy też widzicie to zdjęcie które wkleiłam dwa posty wyżej, ale kliknęłam kopiuj, a potem tutaj wklej i się wkleiło. Może tak spróbuj :roll:

Posted

Zdjęcia nie widzę :shake:
[B]Jbk[/B] niestety ja mam tylko aparat w telefonie, którym się dobrych zdjęć robić nie da :placz:. W sumie pan Wiesław posiada najlepszy sprzęt i największą pasję do robienia zdjęć... jakbym miała porządny aparat to też bym fociła :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Zdjęcia nie widzę :shake:
[B]Jbk[/B] niestety ja mam tylko aparat w telefonie, którym się dobrych zdjęć robić nie da :placz:. W sumie pan Wiesław posiada najlepszy sprzęt i największą pasję do robienia zdjęć... jakbym miała porządny aparat to też bym fociła :roll:[/quote]

To wiesz, czego sobie zażyczyć na urodzinki ;) Albo walentynki ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Problem jest nie w tym, że Kamil mi nie chce kupić aparatu, tylko w tym, że my na to kasy nie mamy :placz:[/quote]

To jak wygram w totka, to Ci kupię, ok?

Posted

[quote name='bonsai_88']Nie umiem z tamtego serwera wklejać :shake:.. musiałabym wszystko "przetwarzać" przez fotosika :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo to chyba nie idzie samemu jak to nie twoje konto ...tak mi sie wydaje , bo ja też nie umiałam jak moje foty były w albumie Pysi ...

witaneczki :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ciotka potrzebny mi tel do Ali u ktorej przebywa twoja byla tymczasowiczka Blue !!!!! masz moze :cool3:

link dla przypomnienia ktora :eviltong:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/blue-znowu-na-rozstaju-drog-pomozcie-prosze-szukac-jej-nowego-domku-126705/index29.html[/URL]

Posted

Kobito, toż mi nie musisz przypominać o Blue :lol:... za chwilkę poszukam, może mi się gdzieś numer ostał ;)

Sokowirówka świetna rzecz :loveu:... Dla Smoka, dla mnie, dla Kamila, dla Birmy [ciapki BARFowe :multi:]....