Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam fotaski pana Wiesława :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agmarek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='bonsai_88']A któremu konkretnie? Bo nas tam 5 było :diabloti:[/quote] Konkretnie to miałam na myśli właściciela tej pięknej czrnej kręconej panny co mał łapy oklejone śniegiem. Zdaje się że mowa o Tobie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ło matko jakie fajne zdjęcia! szkoda,że nie przekleisz tutaj , tam dużo czasu zajmuje wyświetlanie jednego po drugim :razz: no i masz tam dużo swoich zdjęć, bardzo dobrych zresztą ;) szkoda,że Smoka tam nie ma jeszcze na dokładkę Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Nie umiem z tamtego serwera wklejać :shake:.. musiałabym wszystko "przetwarzać" przez fotosika :roll: Quote
Agmarek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='bonsai_88']Nie umiem z tamtego serwera wklejać :shake:.. musiałabym wszystko "przetwarzać" przez fotosika :roll:[/quote] Niewiem czy Wy też widzicie to zdjęcie które wkleiłam dwa posty wyżej, ale kliknęłam kopiuj, a potem tutaj wklej i się wkleiło. Może tak spróbuj :roll: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Spoko, można i tam obejrzeć :) A tam to tylko pan Wiesław foci, nikt poza tym? A Ty to czemu nie, tak właściwie? Quote
bonsai_88 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Zdjęcia nie widzę :shake: [B]Jbk[/B] niestety ja mam tylko aparat w telefonie, którym się dobrych zdjęć robić nie da :placz:. W sumie pan Wiesław posiada najlepszy sprzęt i największą pasję do robienia zdjęć... jakbym miała porządny aparat to też bym fociła :roll: Quote
AngelsDream Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzięki za odwiedziny. Tez mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy. :D Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Zdjęcia nie widzę :shake: [B]Jbk[/B] niestety ja mam tylko aparat w telefonie, którym się dobrych zdjęć robić nie da :placz:. W sumie pan Wiesław posiada najlepszy sprzęt i największą pasję do robienia zdjęć... jakbym miała porządny aparat to też bym fociła :roll:[/quote] To wiesz, czego sobie zażyczyć na urodzinki ;) Albo walentynki ;) Quote
bonsai_88 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Problem jest nie w tym, że Kamil mi nie chce kupić aparatu, tylko w tym, że my na to kasy nie mamy :placz: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Problem jest nie w tym, że Kamil mi nie chce kupić aparatu, tylko w tym, że my na to kasy nie mamy :placz:[/quote] To jak wygram w totka, to Ci kupię, ok? Quote
bonsai_88 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Dziękuję :loveu: To ja mogę ci dychę na kupon pożyczyć :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 cze sloneczko wrocilam juz :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bonsai_88 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Zostałam słoneczkiem, zostałam słoneczkiem :multi:..... Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='bonsai_88']Nie umiem z tamtego serwera wklejać :shake:.. musiałabym wszystko "przetwarzać" przez fotosika :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo to chyba nie idzie samemu jak to nie twoje konto ...tak mi sie wydaje , bo ja też nie umiałam jak moje foty były w albumie Pysi ... witaneczki :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darianna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cicha obserwatorka pozdrawia niedzielnie :diabloti: Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Smerfetko witam cie z zasypanych sniezkiem Katowic :hand: Quote
bonsai_88 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Witam ja was wszystkich :loveu: A wiecie co dzisiaj dostałam :cool3:? SOKOWIRÓWKĘ :multi:... i już wypiłam 2 litry pysznego soczku marchewkowo-jabłkowego :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na zdrowie :lol: sokowirówka dobra rzecz ;) Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ciotka potrzebny mi tel do Ali u ktorej przebywa twoja byla tymczasowiczka Blue !!!!! masz moze :cool3: link dla przypomnienia ktora :eviltong: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/blue-znowu-na-rozstaju-drog-pomozcie-prosze-szukac-jej-nowego-domku-126705/index29.html[/URL] Quote
bonsai_88 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kobito, toż mi nie musisz przypominać o Blue :lol:... za chwilkę poszukam, może mi się gdzieś numer ostał ;) Sokowirówka świetna rzecz :loveu:... Dla Smoka, dla mnie, dla Kamila, dla Birmy [ciapki BARFowe :multi:].... Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czy sokowirówka to zamiast aparatu fotograf. czy dodatkowo...? Pzdr. Quote
Recommended Posts