Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Ania[/B] przecież Birma z hiszpańczykiem nie ma nic wspólnego :crazyeye:.. toż to czysty portugalczyk, nie mylić proszę :eviltong:[/quote]
O rany źle napisałam :oops: I teraz Birma się na mnie obrazi.
Ale to tak niechcący :lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Groszku bezpudlowy :evil_lol:

U mnie dzisiaj ładnie, 3 godziny z dziewczynami po lesie biegałam ;)... spotkałyśmy fantastycznego haszczaka z panem [:evil_lol:], więc dziewczyny się z przystojniakiem wybawiły :multi:

Posted

Asiaczki przydreptały i tutaj.:lol:

I mamy takie oto spostrzeżenia:
- bonsai_88 zajmujesz się DT? Ostatnia to Jaga. Juz sobie pojechała do nowego domku. BRAWO!!!
- Birma to pudelek, hiszpański pies dowodny czy portugalczyk? Co wybrałas?;)
- skarpetki Birmy sa superowe. Jak ludzie reagują na nią na ulicy? Ja bym podeszła i podziwiała sunię.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Asiaczki przydreptały i tutaj.:lol:

I mamy takie oto spostrzeżenia:
- bonsai_88 zajmujesz się DT? Ostatnia to Jaga. Juz sobie pojechała do nowego domku. BRAWO!!!

[B]Jak na razie miałam 2 DT - pierwszy to Birma, drugi i jak na razie ostatni to Jaga ;). Teraz chcę zrobić przerwę [co by mieć czas z młodą poćwiczyć, bo mi się rozleniwiła :mad:], ale kolejne psiaki pewnie też będą na DT :eviltong:... ale to są psy z przypadku, które mnie po prostu za serce chwyciły :loveu:... no, z Jagą to po prostu wszyscy wzdychali, jaki biedny piesiek, ale nikomu się pomóc nie chciało, a groziła jej pseudo :angryy:[/B].

- Birma to pudelek, hiszpański pies dowodny czy portugalczyk? Co wybrałas?;)

[B]Zazwyczaj mówię, że to pudel [bo co ja mam ludziom tłumaczyć :razz:], ale młoda z wyglądu najbardziej przypomina portugalijczyka :cool3:... W ogóle Birma to mix portugalijczyka z pudlem :lol:[/B]

- skarpetki Birmy sa superowe. Jak ludzie reagują na nią na ulicy? Ja bym podeszła i podziwiała sunię.

Pzdr.[/quote]
[B]Ludzie chcą podziwiaj... jak próbują ją podziwiać bez pytania dostają zj***, informację, że to agresywny pies i że się cudzych psów bez pytania nie tyka :diabloti:. Jak się spytają, to patrzę na Birmą i jeśli ona nie ma nic przeciwko [a już zazwyczaj nie ma :multi:] to mogą głaskać i podziwiać do woli :loveu:[/B]

[B]Skarpetki ostatnio nam znikają :placz:... możliwe, że ma w tym udział leśne błoto :evil_lol:.[/B]

Posted

widzialam fotki :multi: widzialam fotki :multi: widzialam fotki :multi:

kilka stron wczesniej ale dalam se rade :p

masz prezencika [IMG]http://yelims.free.fr/Noel54.gif[/IMG] i choineczke [IMG]http://yelims.free.fr/Noel51.gif[/IMG]

Posted

Chociaż ty jedna mi prezencik dałaś :multi:... Bo mój chłop stwierdził, że skoro nie wie, co mi kupić, to... nic nie kupuje :placz:...

Prawda, że mam chłopa do bani :shake:...

Posted

[quote name='bonsai_88']Chociaż ty jedna mi prezencik dałaś :multi:... Bo mój chłop stwierdził, że skoro nie wie, co mi kupić, to... nic nie kupuje :placz:...

Prawda, że mam chłopa do bani :shake:...[/quote]

nie to moj pyta co chce a potem siedzi na necie szuka i kaze mi ogladac i wybierac ... niby fajnie ale jakos mnie to irytuje zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

najlepiej to jak idziemy do sklepu i poprostu znajduje cos co wlasnie chcialabym miec :p szkoda ze w sklepach domkow z ogrodkami nie sprzedaja to bym se taki zazyczyla ciekawe czy by mi kupil :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wszędzie świąteczna atmosfera... A gdzie fotki?? :mad:
[SIZE=1]Ja się ze swoim tak miło, niedługo przed świętami rozstałam... Cuudowny czas przedświąteczny.. Też o prezentach rozmawialiśmy i tak go zamotałam, że mi powiedział co chce a ja nie powiedziałam :evil_lol: Prezent kupiłam dawno no i duupa.. Ale ja spadam na cztery łapy zawsze i będzie dobrze :razz:[/SIZE]

Posted

Chciałabym tak potrafić powiedzieć ludziom, że mają mi psów nie dotykać.... Mogę do Ciebie na szkolenie??

Mój mężu zawsze daje mi idealne prezenty, słucha, jak opowiadam, co bym chciała, chociaż wygląda, jakby grał zawzięcie ;) A potem mam niespodzianki jak trza ;)

Ale w tym roku nie prezentujemy się ;)

Posted

[B]Jbk[/B] mogę ci dać lekcję, ale nie wiem czy nie zwątpisz w dobre wychowanie naszej dzisiejszej młodzieży :diabloti:

Fotek nie wymagajcie, właśnie doła mam :-(... Dopiero co wróciłam z Krakowa BEZ JAGULKI :placz:

Posted

Birma szczęśliwa, że pańcia wróciła, brakiem Jagi się paskuda nie przejmuje :evil_lol:...

Jagę jak ostatni raz widziałam, to była troszeczkę zdenerwowana. No i jeszcze stoją w drzwiach pociągu opieprzyłam jakiegoś gościa, co się do wystraszonego psa z łapami pchał :angryy:. Za to chłopaka co stał obok i jak Jaga go niuchnęła to chciał pogłaskać... po prostu poinstruowałam co ma zrobić, żeby Jaga się nie odsunęła :eviltong:.