Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Okamia się coś wtrąca... ona już miała Jagę na 5 minut teraz moja kolej :evil_lol:. Jaga jest u mnie ;). Swoją droga to ty myślisz, ze haszczaki może są dla mnie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bonsai... Ja uważam że z huszczakiem Ci do twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Martynka ma uraz po spacerach zlotowych z Kelly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A teraz specjalnie dla was

Wilk bardzo zły

Próbowałam sama zrobić zdjęcie mi i Birmie :evil_lol:

Próbowała zjeść mi palec:mad:

Dobrego sie nawet ptak nie boi :cool3:

I pojawiło się takie CUŚ

Posted

Cuś zwane Jagą miało własne pomysły na jazdę pociągiem...

Samochodem...

Czy chodzenie przy wózku

Jagunia biegająca po lesie:loveu:

I razem z Birmą... bo one siebie TAAAAK nie lubią :eviltong:

Posted

Melduję radośnie, że Jaga na 100% ma pierwszy dzień cieczki... brudzi mi mieszkanie do tego stopnia, że latam z mopem i podłogi myję, a jej chyba za raz własne majtki i osobiste podpaski oddam... albo tampona jej wsadzę, o :diabloti:

Posted

No i już życie stało się weselsze... przybłąkały się za mną 2 psy [mix akity z ONem i belg]. Schronisko może po nie przyjechać dopiero o 6 rano :angryy:. Ja za chwilę zacznę mordować :angryy:... W tej chwili w 1 pokoju śpi Smok z Bzikiem, w 2 pokoju są zamknięte dziewczyny a w 3 pokoju są zamkniete psiaki... a pan ze schroniska musiał za krę przez 10 minut wysłuchiwać moich żalów :diabloti:...

Posted

Foty dziewczyn razem mi się szalenie podobały, jak odprawiłaś spacer jeszcze z wózkiem, to nie wiem, naprawdę, a sądząc po ilości psów u Ciebie dzisiejszego ranka, to możesz sobie Jagę zostawić, a BOS i tak Ci się jeszcze zmieści ;)

Posted

A idź ty... o dziwo nie zamordowałam dzisiaj w nocy żadnego psa... chociaz miałam ochotę - w jednym pokoju Birma żądna mordu, próbująca wyważyć drzwi, w łazience Jaga żądna... e... chcąca dostać się do psów :diabloti:, próbująca wyważyć drzwi, w 3 pokoju ja z 2 wielkimi [na oko po 40-50 kg każdy] próbującymi wyważyć drzwi... o dziwo wszystkie drzwi wytrzymały :crazyeye:. Dzisiaj o 7 rano kochany pan ze schroniska zadzwonił i powiedział, że na razie nie mogą przyjechać po psiaki, bo samochód im się zepsół. Dopiero ok 9 będą mogli pojechać samochodem dostawczym :razz:. W efekcie zapakowałam obu potworów do mojego rozpadajacego sie Uno i pojechałam... po drodze w ramach wdzieczności jeden z psiaków obżygał mi cały tył :mad:. W schronisku pani rzuciła okiem na psiaki, spytała się jakiej wilkości są suki [powiedziałam - ta mniejsza to husky :evil_lol:] i spytała jakim cudem wytrzymałam tą noc :razz:. W międzyczasie pan sprzątał mi samochód [ja tylko poprosiłam o coś do sprzątnięcia, nie o posprzątanie :lol:]...

Ps. a mówiłam wam już, że własnie pochorował mi się kot i pół nocy rzygał :cool3:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Jest lepiej - w domu są tylko 2 psy, kot przestał rzygać, a Jadze kupiłam gustowne majteczki i płyn niwelujący zapach cieczki :cool3:....

poka jak w nich wygląda :diabloti:

Posted

M&T napisał(a):
Karolinko, jak ty mnie znasz :evil_lol:

Nom nigdy nie zapomnę Twoich pytań czy się nie boję itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bonsai_88 napisał(a):
Okamia a czy ty mnie kiedykolwiek z haszczakiem widziałaś :diabloti:... czy ty mnie w ogóle kiedykolwiek widziałaś.... :evil_lol:

No i się wydało choliba :eviltong::eviltong::eviltong: Muszę stwierdzić że Ci współczuje dzisiejszej nocy :razz: I popieram pomysł Olka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: