jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A propos spania - środek nocy mamy, więc spać wracam :) Quote
mru Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 długo mnie tu nie było, ale Birmka śliczna jak zawsze :D:D:D Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Ona nie ma wyboru - musi być śliczna.... bo jak nie, to :mad:....:evil_lol: Quote
Okamia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Osz... Jaki słodki amant... Dla Jagi też już takowego szukasz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle to dzień dobry ciotka :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Niestety nie widziałam jeszcze miniaturki haszczaka u mnie na osiedlu :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bonsai_88 napisał(a):Niestety nie widziałam jeszcze miniaturki haszczaka u mnie na osiedlu :evil_lol: Sprowadź z US&A Quote
Okamia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bonsai_88 napisał(a):A nie.... mam dla niej chłopa, a nawet dwóch :diabloti:... jeden to przepiękny husky z rodowodem, z klatki obok, a drugi to alaskan husky - Kiro... największa miłość Birmy :eviltong: Czy Ty chcesz by Bi pożarła moją Jagódkę??:mad::mad::mad: Wiesz co?? może założymy pseudo tak jak byli właściciele Jagi... Z tego co zrozumiałam mają tam niezłą zgraję psów:angryy::angryy::angryy: Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 A nie.... mam dla niej chłopa, a nawet dwóch :diabloti:... jeden to przepiękny husky z rodowodem, z klatki obok, a drugi to alaskan husky - Kiro... największa miłość Birmy :eviltong: Quote
joanika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 To teraz wszystko jasne czemu ponad 5% ;) a ja się tak przyglądałam Twojemu avatarowi i myślałam cóż to za rasa, a to pudel, to teraz się nie dziwie że jest super-hiper-nadaktywna (skąd ja to znam:evil_lol:). Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 To nie jest pudel... to jest bardzo rzadka krzyżówka pudla z diabłem tasmańskim :diabloti:... Byłyśmy dzisiaj na spacerku w lesie... najpierw przez godzinę Birma aportowała albo świrowała pełnym galopem wokół mnie... później spotkałyśmy basseta, z którym młoda się bawiła. Polegało to na tym, że basset stał, a młoda latała wokół niego :diabloti:. Biedny psiak nawet chciał za nią pobiec, ale nie wiedział w którą stronę ruszyć :evil_lol:... jak już rozstałyśmy się z psiakiem to było kolejne 15 minut aportu połączonego ze świrem ogólnym... a na koniec... spotkałyśmy Pakrosa [młodego ONa], z którym młoda wariowała przez prawie godzinę :diabloti:. Do domu poszłyśmy, bo biedny Pakruś nie miał już siły, a japodałam na ryjek od rzucania aportów :loveu: Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czym ją karmisz, że ma dziewczyna tyle energii?? Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 BARFem :diabloti:.... No i mam już 2 psy... cuś z 5 grupy mi sie do domu przypałętało :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):BARFem :diabloti:.... No i mam już 2 psy... cuś z 5 grupy mi sie do domu przypałętało :evil_lol: Masz cuś do osobników z 5 grupy :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 W tej chwili mam do nich to, że.... linieją :diabloti:. Jestem po godzinnym wyczesywaniu... ogona :roll:. A już zdążyłam się przyzwyczaić, że Birma nie gubi sierści :loveu: Quote
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):W tej chwili mam do nich to, że.... linieją :diabloti:. Jestem po godzinnym wyczesywaniu... ogona :roll:. A już zdążyłam się przyzwyczaić, że Birma nie gubi sierści :loveu: Nom wyobraź sobie że mam to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale taki ich urok ciesz się że jest jesień a nie wiosna bo byś miała pełno białego puchu w domu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Co Ci się przyplątało? Konkretnie poproszę ;) Quote
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='jbk']Co Ci się przyplątało? Konkretnie poproszę ;) A coś takiego uroczego http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-minal-potrzebne-wsparcie-na-transport-122693/ Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A, tą dziewczynkę już widziałam ;) Słodka :) Jak się sprawuje? Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Na spacerach między dziewczynami jest absolutna zgoda :loveu:... W domu zaczynają się walki o pańcię :mad:. Młoda jest zazdrosna o mnie, a Jaga... no cóż, Jaga woli kobiety :evil_lol:... a ponieważ jestem jedyną kobietą w domu to chodzą dziewczyny i powarkuja na siebie :angryy: Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Dziewczyny już mogą chodzić po domu "gołe"... tzn. bez kagańca i obroży [żeby w razie czego było łatwiej rozdzielać :diabloti:]. Za to Jaga już mnie rozbroiła... zaczęła sprzątać kotu w kuwecie bez mojej wiedzy :mad:... jak ją dorwałam to zabrałam pyszne g****** i za kark na miejsce :razz:. I jak to się skończyło? Po 5 minutach poszłam przepraszać psa, żeby się już nie obrażał... na szczęście Jaga postanowiła wspaniałomyślnie wybaczyć :loveu::evil_lol: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale masz świetną zabawę teraz :) Normalnie bym Ci pozazdrościła, gdyby nie to, że też mam dwa :) Quote
bonsai_88 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Melduję, że wykąpałam dzisiaj smroda... za wiele to nie pomogło - chyba jedyny efekt jest taki, że mam całe mieszkanie mokre, a Jaga nie wie gdzie się wylizywać :lol:... a, Birma zaczepiała dzisiaj Jagę - bawić się chciała... szkoda tylko, że Jaga się Birmy za bardzo boi i od razu CSowała, pokazywała jaka ona święta i niewinna. Bo Jaga kompletnie uznaje wyższość Birmy. Nawet ja dzisiaj za coś dostała od młodej zębami [takie strzelenie pyskiem, nie ugryzienie], to... zawarczała, ale zaczęła CSować:crazyeye:. A.. kot jest olewany przez Jagę totalnie :multi: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 bonsai_88 napisał(a):Melduję, że wykąpałam dzisiaj smroda... za wiele to nie pomogło - chyba jedyny efekt jest taki, że mam całe mieszkanie mokre, a Jaga nie wie gdzie się wylizywać :lol:... a, Birma zaczepiała dzisiaj Jagę - bawić się chciała... szkoda tylko, że Jaga się Birmy za bardzo boi i od razu CSowała, pokazywała jaka ona święta i niewinna. Bo Jaga kompletnie uznaje wyższość Birmy. Nawet ja dzisiaj za coś dostała od młodej zębami [takie strzelenie pyskiem, nie ugryzienie], to... zawarczała, ale zaczęła CSować:crazyeye:. A.. kot jest olewany przez Jagę totalnie :multi: Co to znaczy CSowała? Ja niekumata jestem, a CS kojarzy mi się jedynie z Counter Strike'em, w którego gra młody ;) Quote
olekg89 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 JBK-wysyłała sygnały uspokajające.Nie masz jeszcze psiaka to możesz nie wiedzieć ,a jeśli masz to oo my gat:diabloti: Biedny pies:roll: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 olekg89 napisał(a):JBK-wysyłała sygnały uspokajające.Nie masz jeszcze psiaka to możesz nie wiedzieć ,a jeśli masz to oo my gat:diabloti: Biedny pies:roll: Mam dwa psy, ale się kochają ;) Quote
Recommended Posts