bonsai_88 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [B]Darianna[/B] ze Smokiem kliker odpada... żadna przeszkoda nie stanie miedzy nim a jedzeniem ;). Monia my musimy małemu jakieś schodki kupić, bo nie sięga jeszcze i trzeba go podsadzać :D Quote
*Monia* Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 takie? :razz: [img]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/931/41/37/931413755[/img] [url]http://www.allegro.pl/item931413755_nakladka_na_toalete_schodki_jelenia_gora.html[/url] Quote
Baski_Kropka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zapraszamy zapraszamy na treningi my jesteśmy otwarci ;) Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Baski na trening się wybiorę, jak tylko czas znajdę... niestety, doba ma tylko 24 godziny, a ja mam dosć sporo zajęć. Zwłaszcza, że jak skończe sesję to.... zaczynam uczyć mojego pierworodnego jazdy konnej :). Wiek 2,5 roku na pewno będzie w sam raz :D. A na serio mały ma problemy z równowagą [pozostałości po dość silnym niedorozwoju ruchowym] i jazdą konną mam szansę całkiem go wyleczyć - po za równowagą się już ładnie, normalnie rusza ;). Quote
bonsai_88 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ha.... mówiłam niedawno, że będę mieć 2 psa prawda? No to mam psa-samobójcę... przepiękny husky, który próbował skończyć z tym żywotem pod kołami mojego samochodu :mad:. Właśnie zastanawiam się jak go nazwać :evil_lol: Quote
Darianna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kamikadze :D Bonsai, jak Ty to robisz, mi się żaden nie przypałętał jeszcze ;) Quote
bonsai_88 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Darianna nie mam zielonego pojęcia ;)... Kamikadze już próbuje bawić się z Birmą... za to młoda jest zła, że już nie jest jedynym pieskiem w domu :D... Quote
bonsai_88 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]... Quote
M&S Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='bonsai_88']Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]...[/QUOTE] ....no tak, sprawa nie jest prosta Quote
zerduszko Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='bonsai_88']Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]...[/QUOTE] Ale co Ty sugerujesz :-o S-Z-O-K :eviltong: Quote
*Monia* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Planujesz powiększenie rodziny czy tylko tak dziwnie napisałaś? :-o Twoja wypowiedź dwuznacznie zabrzmiała - może znaczyć że zostanie na DT albo już w DS. Jak to jest? :razz: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 cos masz szczescie do tych haszczakow :) dawaj fotki ;p Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jazda konna to super sprawa, ja byłam na seminarium do kynoterapii tz z dogoterapii i hipoterapii...naprawdę super są efekty! Trzymam kciuki za was ;* A z tym hasiorem.. ZDJĘCIA DAWAJ! :D Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Zdjęć narazie nie ma... Jak chcecie to możecie przyjechać mu jakieś zrobić ;) Dziwnie napisałam, bo jeszcze nie wiadomo, czy Bolek zostanie czy nie. Z jednej strony to naprawdę fajny psiak, ale z drugiej... jak ja będę w Krakowie to mam go nie wyprowadzi - za silny jest. Dzisiaj będę go na kastrację umawiać... Swoją drogą chłopak się uczy błyskiem - już reaguje na imię i siada na rozkaz... Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='bonsai_88'] Dzisiaj będę go na kastrację umawiać... [/QUOTE] Może zaczekaj, jeżeli komuś zginął i właścicel go szuka....... Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [B]Maks [/B]czekanie odpada - Bolek nie ma rodowodu, a ja jestem baaardzo dużym przeciwnikiem rozmnażania psów bez rodowodu... W sumie jakby do schroniska trafił to i tak bez kastracji by go nie oddali - pod tym względem mamy fajne schronisko. Inna sprawa, że życie utrudnia mi Bolkowe ciągnięcie za każdymi suczymi siuśkami, a ja wygodny człowiek jestem i lubię życie sobie ułatwiać ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='bonsai_88']Ha.... mówiłam niedawno, że będę mieć 2 psa prawda? No to mam psa-samobójcę... przepiękny husky, który próbował skończyć z tym żywotem pod kołami mojego samochodu :mad:. Właśnie zastanawiam się jak go nazwać :evil_lol:[/QUOTE] Rzeczywiście to juz chyba 2 hasky u ciebie? Jestem ZA kastracja Bolka:) Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Asiaczek 3 haszczak ;). Była Jaga, był Hamer [znaleziony, na 2 dzień wrócił do domu]... Bolesław jest już trzeci :). A ja właśnie wróciłam od lekarza z małym... Smoku ma ospę wietrzną. Na szczęście się jej spodziewaliśmy - dziecko znajomych dostało. Tak więc wyjątkowo zwróciliśmy uwagę na 3 kropki na tyłeczki - mały jest alergikiem, więc normalnie byśmy to zignorowąły z mamą... Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [B]Zerduszko[/B] nadal nie wiadomo ;). Niby znajomym mówimy o Bolku, ale ciągle mam nadzieję, że zostanie przez zasiedzenie :P... Niestety to nie odemnie zależy :( Ps. Tylko mojej mamusi o tym nie mówcie :D Quote
Recommended Posts