Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Darianna[/B] ze Smokiem kliker odpada... żadna przeszkoda nie stanie miedzy nim a jedzeniem ;).

Monia my musimy małemu jakieś schodki kupić, bo nie sięga jeszcze i trzeba go podsadzać :D

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie? :razz:
[img]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/931/41/37/931413755[/img]

[url]http://www.allegro.pl/item931413755_nakladka_na_toalete_schodki_jelenia_gora.html[/url]

Posted

Baski na trening się wybiorę, jak tylko czas znajdę... niestety, doba ma tylko 24 godziny, a ja mam dosć sporo zajęć. Zwłaszcza, że jak skończe sesję to.... zaczynam uczyć mojego pierworodnego jazdy konnej :). Wiek 2,5 roku na pewno będzie w sam raz :D. A na serio mały ma problemy z równowagą [pozostałości po dość silnym niedorozwoju ruchowym] i jazdą konną mam szansę całkiem go wyleczyć - po za równowagą się już ładnie, normalnie rusza ;).

Posted

Ha.... mówiłam niedawno, że będę mieć 2 psa prawda?

No to mam psa-samobójcę... przepiękny husky, który próbował skończyć z tym żywotem pod kołami mojego samochodu :mad:.
Właśnie zastanawiam się jak go nazwać :evil_lol:

Posted

Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]...

Posted

[quote name='bonsai_88']Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]...[/QUOTE]

....no tak, sprawa nie jest prosta

Posted

[quote name='bonsai_88']Maks na razie nie wiadomo.... Smoka nie ma, nie wiem jaki psiak jest do dzieci.... inna sprawa to jego "ogólne" zachowanie. Mama sobie nie da rady z jego wyprowadzaniem jak jest sama, chyba że pies będzie grzecznie zostawać w domu [wtedy mogę go zabierać ze sobą do Krakowa]...[/QUOTE]
Ale co Ty sugerujesz :-o S-Z-O-K :eviltong:

Posted

Planujesz powiększenie rodziny czy tylko tak dziwnie napisałaś? :-o
Twoja wypowiedź dwuznacznie zabrzmiała - może znaczyć że zostanie na DT albo już w DS. Jak to jest? :razz:

Posted

Zdjęć narazie nie ma... Jak chcecie to możecie przyjechać mu jakieś zrobić ;)

Dziwnie napisałam, bo jeszcze nie wiadomo, czy Bolek zostanie czy nie. Z jednej strony to naprawdę fajny psiak, ale z drugiej... jak ja będę w Krakowie to mam go nie wyprowadzi - za silny jest. Dzisiaj będę go na kastrację umawiać...
Swoją drogą chłopak się uczy błyskiem - już reaguje na imię i siada na rozkaz...

Posted

[quote name='bonsai_88']
Dzisiaj będę go na kastrację umawiać...
[/QUOTE]

Może zaczekaj, jeżeli komuś zginął i właścicel go szuka.......

Posted

[B]Maks [/B]czekanie odpada - Bolek nie ma rodowodu, a ja jestem baaardzo dużym przeciwnikiem rozmnażania psów bez rodowodu... W sumie jakby do schroniska trafił to i tak bez kastracji by go nie oddali - pod tym względem mamy fajne schronisko.
Inna sprawa, że życie utrudnia mi Bolkowe ciągnięcie za każdymi suczymi siuśkami, a ja wygodny człowiek jestem i lubię życie sobie ułatwiać ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Ha.... mówiłam niedawno, że będę mieć 2 psa prawda?
No to mam psa-samobójcę... przepiękny husky, który próbował skończyć z tym żywotem pod kołami mojego samochodu :mad:.
Właśnie zastanawiam się jak go nazwać :evil_lol:[/QUOTE]
Rzeczywiście to juz chyba 2 hasky u ciebie?

Jestem ZA kastracja Bolka:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek 3 haszczak ;). Była Jaga, był Hamer [znaleziony, na 2 dzień wrócił do domu]... Bolesław jest już trzeci :).

A ja właśnie wróciłam od lekarza z małym... Smoku ma ospę wietrzną. Na szczęście się jej spodziewaliśmy - dziecko znajomych dostało. Tak więc wyjątkowo zwróciliśmy uwagę na 3 kropki na tyłeczki - mały jest alergikiem, więc normalnie byśmy to zignorowąły z mamą...

Posted

[B]Zerduszko[/B] nadal nie wiadomo ;). Niby znajomym mówimy o Bolku, ale ciągle mam nadzieję, że zostanie przez zasiedzenie :P... Niestety to nie odemnie zależy :(

Ps. Tylko mojej mamusi o tym nie mówcie :D