Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akaka w imieniu owieczki dziękuję :). Twoja sunia też by się pewnie chętnie bawiła frisbee - Birma na początku była strasznie na NIE. To co widać na zdjęciach to ponad 2 lata pracy, przy normalnym psie zajęło by to moooże miesiąc/dwa...

M&S Mam jeszcze trochę akrobacji - zostało mi jeszcze ok. 100 zdjęć do wklejenia, w większość z Birmą i frisbee :).

Posted

bonsai_88 napisał(a):

M&S Mam jeszcze trochę akrobacji - zostało mi jeszcze ok. 100 zdjęć do wklejenia, w większość z Birmą i frisbee :).

To dawaj....

Posted

No kto z was tak naleje kawę? Ani kropla nie wypłynęła :diabloti:

No ile mam siedzieć i czekać aż się pozbierasz :mad:?

ZABIORĘ... a przynajmniej spróbuję :evil_lol:

Posted

Ania prawdziwym powołaniem Birmy jest agility, ale przy Smoku nie mam jak z nią ćwiczyć :roll:

Iza kudełki za krótkie do związania, a obróżka z bazarku, od Taks :loveu:.

M&S a jeszcze sporo fotek zostało :diabloti:

Posted

Ania wbrew pozorom frisbee przy Smoku też nie jest takie łatwe - mogę poćwiczyć z Birmą tylko jeżeli Smoczek znajdzie sobie coś do zabawy jakieś 15-20 m ode mnie... a go niełatwo namówić na odklejenie od mamusi....

Posted

Puchu na żywo to ona o niebo piękniejsza jest :loveu:.

Akaka akrobacje jeszcze bardzo średnie :roll:... Na razie Birma chwyta tylko i wyłącznie z ręki albo rollery.

A ja na jutro jestem umówiona z panem Wiesławem i Lexusem [ci to robią akrobacje :crazyeye:]. Mam mieć lekcję pt. "Jak się podrzuca dysk pionowo do góry" - to jest potrzebne do nauki łapania :eviltong:. Po za tym sprawdzę, czy przy wszystkich psach Birma woli frisbee, czy może przy niektórych psiak jest ciekawszy. Lex to jest jej miłość [jedna z 3 - taka suka z niej :diabloti:], więc jak go oleje dla frisbee to będzie duuuży skuces :cool3:.

Ps. Mojemu kotu właśnie odbija - poluje po całym pokoju na mikroskopijną muszę owocówkę :evil_lol:...

Posted

Angelika Smoku to ogólnie miał pecha - co chciałam mu porobić zdjęcia to mi baterie padały :(.

Asiaczek łepek jest schowany w trawie, tyłeczek częściowo po za aparatem

Posted

aj tam średnie. fajne są :razz: moja mała jest u nas pół roku i dopiero niedawno nauczyła się bawić zabawkami na dworze (ale nie aportuje), wszystko wymaga ćwiczeń
mi się podoba jak szaleje :loveu:

Posted

Melduję, że postanowiłam z Birmą i Smokiem wystartować w zawodać dogtrekkingu :diabloti:. Trasa ma 27 km, start za 2 tygodnie. Dla mnie i Birmy to drobiazg, ale trzymajcie kciuki za Smoczka [którego pewnie będę musiała większą część trasy przenieść :evil_lol:].

Po za tym szukam noclegu w Warszawie dla całej naszej trójki na 10-12 wrzenia, kto chętny :diabloti:?