groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [COLOR=yellow]Fotek to tu nie było już 5 dni:siara:[/COLOR] [COLOR=black]Nie wskakuj psom do pysia bo będą mieć wrzody:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Bo ostatnio nie miałam czasu zdjęcia robić :eviltong:. Ja nie JBK, żeby były codziennie zdjęcia :evil_lol:. A w ogóle zaczęłam uczyć Birmę ciągnięcia w szelkach :cool3:. Na początek kupiłam najzwyklejsze skórzane szelki w zoologiku i po prostu zachęcam młoda do przetargania mnie po wszystkich krzakach w okolicy :diabloti:. Dzisiaj nawet chwilę fajnie mnie ciągnęła, jak razem biegałyśmy. Jesli bedzie już ładnie ciągnąć to kupię jej guardy albo inne szorki i będziemy mogły biegać :multi:. Mam nadzieję, że wtedy łatwiej mi bedzie tą cholerę niepełnoletnią zmęczyć :razz: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pudel pociągowy tego jeszcze nie było:evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Musiałem obadać blogaska mojej psipsiapsiółki hyhy:evil_lol: Fajny dupel ,ale troche łysys:diabloti: Quote
Rinuś Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [I][B]uhuhu nowa przyjaźń się rodzi :evil_lol:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [B]Olek[/B] masz coś do mojego dupelka :mad:. Ona piękna jest i cudowna i w ogóle kochana :loveu:. [B]Rinuś [/B]a gdzie ty widzisz nową przyjaźń :evil_lol: [B]Groszek[/B] a co... będę miała dupla pociągowego... lubię być oryginalna :razz: A wiecie co... właśnie był u mnie kumpel i pokazywałam mu jak idzie mi tresura Birmy [Marek do dzisiaj pamiętaj jego pierwsze spotkanie z wariatką w kwietniu... o mały włos i zostałby pogryziony bo śmiał wstać :razz:]. Pokazałam wszystkie sztuczki. Markowi zachciało się sprawdzić jak szybko się Birma uczy i namówił mnie, żebym spróbowała nauczyć ją wskakiwania na stół. Młoda załapała to prawie od razu :multi:. Co prawda za pierwszym razem musiałam jej pomóc i wsadzić jej tyłek na stół, ale później już sama wskakiwała bez problemu :cool3:.. a teraz tak sobie siedzę i myślę.... co mi na mózg padło, że uczyłam ją wskakiwać na stół... kuchenny :evil_lol:.. Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to teraz jak wychodzisz z domu to zostawiaj coś pysznego na stole:loveu: żeby sie nie zniechęciła:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Cicho... właśnie naprawiam swój błąd i ćwiczę wskakiwanie na taki mały stolik, na którym nigdy nic nie leży :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 A tak w ogóle to ja się z wami żegnam :-(... Od jutra mam pracę, więc mogę nie mieć czasu na dogo, a w weekend studia :razz:. Za to jak już wrócę to postaram sie dać jakieś nowe zdjęcia młodej :cool3:... Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak to ani na minutke...sekundke...dziesiątą sekundki....setną:placz: Będziemy tęsknić:-( Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Jak mi załatwisz górala to zostanę :razz:... Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Phi, ani numeru telefonu, ani adresu... chociaż kontakt na naszej klasie byś dała :evil_lol:... Wiecie co właśnie odkryłam? Że jutro muszę wstać o [B]7 rano[/B] :placz:... Przecież o tej godinie to sie idzie spać a nie wstaje :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie ma n-k:eviltong: a jak mam być szczera to nr.jego telefonu też nie znam:evil_lol::evil_lol: siódma rano to chyba jeszcze ciemno nie? czy jeszcze nie?:roll: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O siudmej rano jeszcze nie jest ciemno - światła palą się w całym domu :evil_lol: Quote
M@d Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nauczyłaś wskakiwać na stół, to teraz będziesz cierpieć :evil_lol: Te zwierzaki mają taką "wadę genetyczną", że jak raz pokażesz im coś "złego" to zapamiętają do końca życia, a pożądane pokazywane 100 razy dziennie, jakoś im się "zapomina" :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cicho :eviltong:... Oficjalnie stwierdzam - JEST CIEMNO :placz:. Idę za chwilkę biegać z tą waritaką przynajmniej pół godziny :roll:... Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witam serdecznie ;) Obrobiłam się w robocie, więc od dziś będę więcej na dogo, więc mogę teraz fotki oglądać, więc rób fotki! Poza tym, oby Ci ten pierwszy dzień w pracy minął jak najsympatyczniej :) Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 siemaneczko z rana, dawaj foty, bo nudno :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='bonsai_88']Cicho :eviltong:... Oficjalnie stwierdzam - JEST CIEMNO :placz:. Idę za chwilkę biegać z tą waritaką przynajmniej pół godziny :roll:...[/quote] [B][I] Bosh kobieto zacznij spać...:diabloti:[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Bosh kobieto zacznij spać...:diabloti:[/I][/B][/quote] A co to znaczy "spać" :razz::evil_lol: Pierwszy dzień w pracy minął fajnie, chociaż nogi mi do d*** wchodzą :diabloti:. Za to w domu Sajgon - mały chce być non stop na rękach, Birma warczy jak Kamil albo kot się do mnie zbliżą :roll:... Quote
aina155 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='M@d']Nauczyłaś wskakiwać na stół, to teraz będziesz cierpieć :evil_lol: Te zwierzaki mają taką "wadę genetyczną", że jak raz pokażesz im coś "złego" to zapamiętają do końca życia, a pożądane pokazywane 100 razy dziennie, jakoś im się "zapomina" :eviltong:[/quote] Skąds to znam. I zawsze mnie to zadzwiwia, ze do "złego" to zapamieta po razie, a "dobre" powtarzam, powtarzam i powtarzam, a ona i tak czasem udaje ze nie wie co ja od niej chce :eviltong: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale skoro byłaś aż tak zmęczona po pracy, to pewnie wreszcie sobie pospałaś?? Buźka na dzień dobry :) Quote
Recommended Posts