Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie ;) Obrobiłam się w robocie, więc od dziś będę więcej na dogo, więc mogę teraz fotki oglądać, więc rób fotki!

Poza tym, oby Ci ten pierwszy dzień w pracy minął jak najsympatyczniej :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Cicho :eviltong:...

Oficjalnie stwierdzam - JEST CIEMNO :placz:. Idę za chwilkę biegać z tą waritaką przynajmniej pół godziny :roll:...
Bosh kobieto zacznij spać...:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'] Bosh kobieto zacznij spać...:diabloti:

A co to znaczy "spać" :razz::evil_lol:

Pierwszy dzień w pracy minął fajnie, chociaż nogi mi do d*** wchodzą :diabloti:. Za to w domu Sajgon - mały chce być non stop na rękach, Birma warczy jak Kamil albo kot się do mnie zbliżą :roll:...

Posted

M@d napisał(a):
Nauczyłaś wskakiwać na stół, to teraz będziesz cierpieć :evil_lol:
Te zwierzaki mają taką "wadę genetyczną", że jak raz pokażesz im coś "złego" to zapamiętają do końca życia, a pożądane pokazywane 100 razy dziennie, jakoś im się "zapomina" :eviltong:

Skąds to znam. I zawsze mnie to zadzwiwia, ze do "złego" to zapamieta po razie, a "dobre" powtarzam, powtarzam i powtarzam, a ona i tak czasem udaje ze nie wie co ja od niej chce :eviltong:

Posted

To tutaj są jakieś wariaty :crazyeye:...

Birma mnie dzisiaj rozbroiła. Nie było mnie dzisiaj w domu 8 godzin. Jak wróciłam, to Birma nie mogła ode mnie oderwać wzroku [ba, nawet do kibla za mną wlazła :razz:]. Wzięłam ją na dwór... na osiedlu w pewnym miejscu mamy schodki, po których miałyśmy zejść. Niestety, Birmie się to nie udało. Była tak zapatrzona we mnie, że spartoliła się ze wszystkich po kolei :lol:. Na szczęście nic jej się nie stało ;)

Posted

:roflt::roflt::roflt: boskie xD

Mój tak kiedyś w słup walnął na spacerze, ale niestety nie był zapatrzony we mnie tylko w psa :eviltong:

Posted

Aganetha ale ty o "wariatach" w liczbie mnogiej pisałaś, a nie o jedenj wariatce :cool3:...

Birma mnie dzisiaj porządnie wkurzyła swoją zazdrością. Miałam korepetycje i ponieważ nie działa u mnie domofon, to mama Marka jak przychodzi dzwoni mi na telefon [mieszkają w K.-Koźlu, wiec Marek musi być przywożony przez mamusię :diabloti:]. Dzisiaj Birma jak tylko usłyszała telefon to wskoczyła mi na ręce [dosłownie :razz:] o mały włos nie przewracając. Bo pańcia jej z oczu zniknie :roll:. Ja wiem, że taka wierność u psa jest wręcz słodka, ale po 8 godzinach po za domem, godzinnym spacerze i godzinie uczenia jestem mało cierpliwa. Zwłaszcza, że Birma dopiero teraz się trochę uspokoiła - od 17 do ok. 22-23 nie mogła mnie stracić z oczu bo dostawała ataku paniki i jak wracałam nie mogłam się od niej opędzić :grab::mdleje:

Posted

[quote name='bonsai_88']To tutaj są jakieś wariaty :crazyeye:...

Birma mnie dzisiaj rozbroiła. Nie było mnie dzisiaj w domu 8 godzin. Jak wróciłam, to Birma nie mogła ode mnie oderwać wzroku [ba, nawet do kibla za mną wlazła :razz:]. Wzięłam ją na dwór... na osiedlu w pewnym miejscu mamy schodki, po których miałyśmy zejść. Niestety, Birmie się to nie udało. Była tak zapatrzona we mnie, że spartoliła się ze wszystkich po kolei :lol:. Na szczęście nic jej się nie stało ;)
Ale masz bosko, że masz taki wielki kibel :evil_lol: ja jak Brutus wchodzi ze mną to nie mogę zamknąć drzwi :evil_lol: tzn inaczej :eviltong: On wchodzi tylko głową do kibelka a reszta zostaje w przedpokoju :diabloti:

Posted

Mój wielki kibel ma 1m na 0,5 m :evil_lol:... Birma zawija mi się wokół nóg, wchodzi na kolana, w umywalce będzie siedzieć... wszystko, żeby tylko być z pańcią :razz:.
Spadające nic sobie nie zrobiła, ale na wszelki wypadek rzucałam wczoraj na nią okiem, czy nic jej nie boli. Dzisiaj stwierdzam, że cała jest :multi:.

Posted

[quote name='agnethka']podobno pies ma coś z właścicielem wspólnego :diabloti:
Nieprawda.... ja jestem tylko normalna inaczej :diabloti:.

Przypomniałyście mi historyjkę dokładnie opisującą mój charakterek. Miałam pewną sprawę do kumple ze studiów. Po 2-dniowych staraniach udało mi się dorwać jego numer telefonu... zadzwoniłam i grzecznie się przedstawiam "Tu Hania"... minuta ciszy, więc dodała "to rude i wredne". I, kurna, Błażej od razu zajarzył kto do niego dzwoni :evil_lol:..

EDIT
Pomóżcie suńce

http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-do-poniedzalku-potem-pseudohodowla-122693/

Posted

[quote name='bonsai_88']Nieprawda.... ja jestem tylko normalna inaczej :diabloti:.

Przypomniałyście mi historyjkę dokładnie opisującą mój charakterek. Miałam pewną sprawę do kumple ze studiów. Po 2-dniowych staraniach udało mi się dorwać jego numer telefonu... zadzwoniłam i grzecznie się przedstawiam "Tu Hania"... minuta ciszy, więc dodała "to rude i wredne". I, kurna, Błażej od razu zajarzył kto do niego dzwoni :evil_lol:..

EDIT
Pomóżcie suńce

http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-do-poniedzalku-potem-pseudohodowla-122693/

Masz na imię Hania??

Posted

Nie, moje pełne imię to Hanna Katarzyna Magdalena Małgorzata :evil_lol:. Do tego mam długie nazwisko, a bardzo możliwe, że nazwisko po ślubie będę miała 2-członowe :diabloti:...

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nie, moje pełne imię to Hanna Katarzyna Magdalena Małgorzata :evil_lol:. Do tego mam długie nazwisko, a bardzo możliwe, że nazwisko po ślubie będę miała 2-członowe :diabloti:...

Fajnie się nazywasz ;) A ja jestem Joanna Bogusława (fuj!) Agnieszka Śledzik ;) Hehe, to ostatnie zostało mi nadane na dogo ;))

Po co Ci dwuczłonowe nazwisko? Męczące to potem jest w niektórych sytuacjach ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Dwuczłonowe nazwisko jest mi po to, że... moje jest ładniejsze :diabloti:. Za to na co dzień bardzo mi przeszkadza to, że mam inne nazwisko niż Smok :mad:...

Mój młody miał dziewięć lat, jak ślub braliśmy, fotografem naszym był na ślubie ;) Nie przeszkadzało mu inne nazwisko, niż moje, więc mi też nie przeszkadzało ;)

A jak Twoje ładniejsze, to rzeczywiście zostaw dwa człony ;)) I już trenuj rękę w pisaniu :)