bonsai_88 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 No właśnie... tylko mi nikt nie chce wierzyć :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja wierze widzisz a ty mi tu z małą wiara wyskakujesz:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 I ja mam uwierzyć, żeś człowiek wierzący :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jak ty uwierzysz że ja wierze to wtedy ja jeszcze bardziej uwierze i ty już nie będziesz musiała niedowierzać że ja wierze.......................:roll: :diabloti: Quote
Rybc!a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No, no widzę że ostatnio dużo się u Was dzieje! :) Quote
bonsai_88 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 A wczoraj wieczorem znowu mnie "ugryzł" pies :roll:... Pakro, 10-miesięczny ON, na mój widok przygalopował się witać... szkoda tylko, że leciał z otwartym pyskiem i mnie nadział :evil_lol:. Żebyście widziały jaki był zdziwiony, że zamiast go głaskać to ja się za rękę trzymam i ssssssyczę :razz: Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witamy się :loveu: dobrze, że ten starszy pan nie zaczął się rzucać :) a obroża przecież właśnie jest po to, żeby pies nie gryzł! :evil_lol: Automatycznie przesyła impulsy do mózgu psa, że jak ma na szyi obrożę to gryzienie nie jest mile widziane :bigcool: :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Pan się pewnie nie awanturował dlatego, że... przez parę pierwszych minut nei wiedział za co go przepraszam :evil_lol: Groszek powiedzmy, że od biedy wierzę, że wierzysz :razz: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Fotek to tu nie było już 5 dni:siara: Nie wskakuj psom do pysia bo będą mieć wrzody:evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Bo ostatnio nie miałam czasu zdjęcia robić :eviltong:. Ja nie JBK, żeby były codziennie zdjęcia :evil_lol:. A w ogóle zaczęłam uczyć Birmę ciągnięcia w szelkach :cool3:. Na początek kupiłam najzwyklejsze skórzane szelki w zoologiku i po prostu zachęcam młoda do przetargania mnie po wszystkich krzakach w okolicy :diabloti:. Dzisiaj nawet chwilę fajnie mnie ciągnęła, jak razem biegałyśmy. Jesli bedzie już ładnie ciągnąć to kupię jej guardy albo inne szorki i będziemy mogły biegać :multi:. Mam nadzieję, że wtedy łatwiej mi bedzie tą cholerę niepełnoletnią zmęczyć :razz: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pudel pociągowy tego jeszcze nie było:evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Musiałem obadać blogaska mojej psipsiapsiółki hyhy:evil_lol: Fajny dupel ,ale troche łysys:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Olek masz coś do mojego dupelka :mad:. Ona piękna jest i cudowna i w ogóle kochana :loveu:. Rinuś a gdzie ty widzisz nową przyjaźń :evil_lol: Groszek a co... będę miała dupla pociągowego... lubię być oryginalna :razz: A wiecie co... właśnie był u mnie kumpel i pokazywałam mu jak idzie mi tresura Birmy [Marek do dzisiaj pamiętaj jego pierwsze spotkanie z wariatką w kwietniu... o mały włos i zostałby pogryziony bo śmiał wstać :razz:]. Pokazałam wszystkie sztuczki. Markowi zachciało się sprawdzić jak szybko się Birma uczy i namówił mnie, żebym spróbowała nauczyć ją wskakiwania na stół. Młoda załapała to prawie od razu :multi:. Co prawda za pierwszym razem musiałam jej pomóc i wsadzić jej tyłek na stół, ale później już sama wskakiwała bez problemu :cool3:.. a teraz tak sobie siedzę i myślę.... co mi na mózg padło, że uczyłam ją wskakiwać na stół... kuchenny :evil_lol:.. Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to teraz jak wychodzisz z domu to zostawiaj coś pysznego na stole:loveu: żeby sie nie zniechęciła:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Cicho... właśnie naprawiam swój błąd i ćwiczę wskakiwanie na taki mały stolik, na którym nigdy nic nie leży :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 A tak w ogóle to ja się z wami żegnam :-(... Od jutra mam pracę, więc mogę nie mieć czasu na dogo, a w weekend studia :razz:. Za to jak już wrócę to postaram sie dać jakieś nowe zdjęcia młodej :cool3:... Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak to ani na minutke...sekundke...dziesiątą sekundki....setną:placz: Będziemy tęsknić:-( Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Jak mi załatwisz górala to zostanę :razz:... Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Phi, ani numeru telefonu, ani adresu... chociaż kontakt na naszej klasie byś dała :evil_lol:... Wiecie co właśnie odkryłam? Że jutro muszę wstać o 7 rano :placz:... Przecież o tej godinie to sie idzie spać a nie wstaje :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie ma n-k:eviltong: a jak mam być szczera to nr.jego telefonu też nie znam:evil_lol::evil_lol: siódma rano to chyba jeszcze ciemno nie? czy jeszcze nie?:roll: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O siudmej rano jeszcze nie jest ciemno - światła palą się w całym domu :evil_lol: Quote
M@d Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nauczyłaś wskakiwać na stół, to teraz będziesz cierpieć :evil_lol: Te zwierzaki mają taką "wadę genetyczną", że jak raz pokażesz im coś "złego" to zapamiętają do końca życia, a pożądane pokazywane 100 razy dziennie, jakoś im się "zapomina" :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cicho :eviltong:... Oficjalnie stwierdzam - JEST CIEMNO :placz:. Idę za chwilkę biegać z tą waritaką przynajmniej pół godziny :roll:... Quote
Recommended Posts