Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Monia za jakieś 3 tygodnie aparat wróci z pobytu w Anglii - pojechał sobie z moją mamusią... tak więc w zdjęciach może być mały przestój [do czego powinniście się juz dawno przyzwyczaić ;)]. Chyba że uda mi sie zabrać aparat od Kamila :)[/QUOTE]
Ja się nie przyzwyczaiłam :mad:

[quote name='bonsai_88']Nju boj fajny jest ;).

Wystarczy :D?[/QUOTE]
Fajny? I tak ma być! Więcej prosimy :lol:

[quote name='bonsai_88']Wysoki [ponad 1,8 m ;)], czarny [w końcu trafiłam na czarnego chłopa :)], dba o mnie jak tylko potrafi.... jak mam zjazdy to wstaje o 5 rano, wiezie mnie do Krakowa na uczelnię, czeka 12 godzin [na uczelni, bo nie wiadomo kiedy będę miała przerwę i kiedy uda mi się do niego przyjść] po czym zawozi mnie do domu - tylko po to, żeby mogła się przespać w samochodzie i była mniej zmęczona... wszystkie dziewczyny z roku mi tego zazdroszczą :D...
Nie lubi psów, a że lubi Birmę to tylko moja wina - spędza z nią za dużo czasu [jego własne słowa]... Ćwiczy z Birmą sam z siebie, wyprowadza ją na spacer jak ja nie mogę [raz byłam sama w domu o godzinie 23... mały nie chciał zasnąć, a pies piszczał że chce wyjść - dopóki mały nie śpi to niemożliwe... wyciągałam Kamila z łóżka, żeby młodą wyprowadził]. Co najdziwniejsze - Birma go bardzo lubi. Jest to o tyle dziwne, że młoda za facetami nie przepada...

A jesteśmy razem, bo kumpel nie umiał mnie przepić i w jego imieniu zadzwoniłam do obcego faceta i zaprosiłam na wódkę.... tym obcym był właśnie Kamil ;)[/QUOTE]
Ja nie wnikam w szczegóły jak to było z tym piciem, ale jak facet nie lubi psów a nagle polubił to jest ok :p Tak było z moim TZem :diabloti:
Nie lubił, nie lubił, a nagle polubił. To samo dotyczyło dzieci :evil_lol:

[quote name='*Monia*']Może będzie narzekał momentami, ale będzie robił co ma zrobić (z doświadczenia wiem :diabloti:)[/QUOTE]
Fakt :razz:

Posted

[B]Agmarek[/B] może Kamil mi swój aparat pożyczy to trochę zdjęć zrobię....

[B]Aniu[/B] pytanie tylko gdzie, kiedy i o której...

Ps. Może będziesz miała szansę poznać Kamila... w końcu muszę zabrać kogoś do pilnowania Smoka, żeby móc w spokoju pogadać ;)

Posted

[B]Ania[/B] jak miło, ja też mam PRZYSZŁY weekend wolny [w tym piątek/sobota jestem na uczelni, a w niedzielę leczę kaca - w sobotę wieczorem znajomi mają wpaść ;)].
Wymyśl jakieś tereny spacerowe i powiedz, kiedy w weekend są najbardziej puste - co by można było psy luzem puścić :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W przyszły weekend, nie ten :evil_lol: to może będę już miała nowy aparat, to jakieś fajne fotki porobimy :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]No to umówimy się dokładniej w przyszłym tygodniu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tam mam na razie luz, bo do pracy dopiero od marca :evil_lol:[/FONT]

Posted

Ty to na razie kombinuj, gdzie można pójść na spacer z moim agresorem ;) Naprawdę wolałabym jakieś mało uczęszczane miejsce, bo Birma nie wszystkich ludzi lubi, zwłaszcza jak ma obok Smoka [broni go, cholera jedna]... a że z niej piękny puchaty piesek, to każdy się pcha z łapami [ostatnio jeden gościu próbował ją namówić, żeby weszła do niego do ogrodu...] - nie jest to najbezpieczniejsze

Posted

Zerduszko ty do mnie też, tak więc zapraszam do Chorzowa :P...

Za tydzień na spacerku najprawdopodobniej Birma będzie miała debiut fotkowy nowej fryzurki :P....

Właśnie ścięłam jej ogon + tyłek... muszę przynać, że po raz pierwszy nawet ładnie mi wyszła jedna strona [bez ostrych przejść między długością sierści]. Druga strona jest jeszcze nie wyrównana, bo młoda marzyła już tylko o ucieczce :D

A tak swoją drogą to nie masz żadnych znajomych z domkiem, którzy bo mogli chcieć kozła?

Posted

[quote name='bonsai_88']Zerduszko z Anią się umawiamy na spacer w przyszłym tygodniu ;). Najprawdopodobniej po parku koło zoo [o ile dobrze zrozumiałam :)][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]A nawet za zoo :evil_lol:

Wycięłaś jej tyłek na takie mrozy? To niech teraz nie siada na spacerach :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Moja bez włosów wyglądałaby mniej więcej tak:

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/243/86c74a85646023f7med.jpg[/IMG][/URL]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niestety nie umiem sobie wyobrazić jak mogłaby wyglądać tylko z ogolonym zadkiem :diabloti:

[/FONT]