Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://images34.fotosik.pl/380/e23617c5f468caf0.jpg[/url]
gratulacje!! :multi::multi::multi: wreszcie się udało namówić ją do wody! :multi::multi:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Jeszcze troche i Birma będzie jak niufek :evil_lol:[/I][/B][/quote]
Jeszcze trochę i Birma będzie jak pudel :evil_lol:... przecież to są APORTERY, PSY DOWODNE... a ta łajza wody nie lubi i już :mad:. Chociaż ostatnio wyrywa łapki pomoczyć, pochłeptać wodę, na kaczki się pogapić.. ale zawsze tylko moczy łapki :shake:

Posted

[quote name='bonsai_88']Hej ;)

A ja mam dobre wieści - właśnie dostałam pracę :multi:[/quote]

Jaką? Gdzie? Pisz mi tu wszystko zaraz!

Posted

W Greepeace :grins:. Do Katowic będę dojeżdżać... Praca fajne, bo mogę sobie spokojnie ustalić kiedy będę, a kiedy nie, nie robią mi problemów "że dziecko" ;).... W sobotę zaczynam szkolenie, a od poniedziałku/wtorku pracę ;).

Posted

[quote name='bonsai_88']Wiesz zerduszko... jak chcesz wiedzieć co będę robić to proponuję odwiedzić stronę Greenpeace, a nie się nabijać[/quote]
Nie nabijam się. Tylko pytam z ciekawości.
Ale Ci zieloni drażliwi :lol:
Odezwała się niebieska ;)

Posted

Zieloni od 3 dni siedzą w domu z wku***nym małżem, więc się zrobili letko drażliwi :razz:.

[url=http://www.greenpeace.org/poland/jobs]Praca u nas[/url] - tutaj masz dokładnie opisane co będę robić ;)

Posted

O, w takiej poważnej organizacji :crazyeye: Popieram :) Musi być ktoś, kto się zajmie przyrodą :)

Miłego szkolenia jutro :) Czekam na relacje :)

Posted

[quote name='bonsai_88']Rinuś a weź ty mnie nie rozśmieszaj :lol:. Ty myślisz, że tego nie próbowałam :roll:[/quote]
[B][I]aha :evil_lol: cZyli z tego się już nie wyleczysz[/I][/B] :eviltong: