*Monia* Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Pamiętam, że mój brat miał grający nocniczek - jak nasikał to nocniczek zaczynał grać i się dziecko cieszyło :cool3:. Gdzieś w sklepach są, to możecie wypróbować ;) [SIZE=1](w razie czego najpierw dziecku pokazać jak to działa :razz:,... oczywiście nalewając wody do niego i tłumacząc że na mokre reaguje [/SIZE]:evil_lol:) Quote
Agmarek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bonsai nie przejmuj się siusianiem na podłogę. Mój synuś dzisiaj zrobił quupkę w spodenki :shake: Masakra Quote
DorkaWD Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mamy grający nocniczek i dziecko mi wystraszył i zniechęcił do siadania całkowicie :evil_lol: Malwisz przez przypadek nasiusiał (przypadek, bo mając roczek nie mogła tego kontrolować), melodyjka zagrała i PANIKA! Musiałam córkę odczulać na nocnik i przez pewien czas ją mocno zajmować i przekupywać by na nim siadała :mad: Wyglądało to tak: Bańki --> [URL]http://lh6.ggpht.com/_mp02DGYuea4/SceFp9Kb8YI/AAAAAAAAAfQ/KRgBoX4r3kc/s512/P1000101.JPG[/URL] Mycie zębów --> [URL]http://lh3.ggpht.com/_mp02DGYuea4/SceFrZceUWI/AAAAAAAAAfY/CyD3L92bFSM/s512/P1000093.JPG[/URL] Quote
*Monia* Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mi młody jakiś czas temu nasikał na ciuchy świeżo z prania wyciągnięte :mad:. I to wszystko przez to, że mi się ich złożyć i włożyć do szafy nie chciało, tylko na krześle zostawiłam :roll:. Quote
bonsai_88 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [B]Dorka [/B]Smok też się grającego nocnika wystraszył na początku [stąd mamy nadal spory lęk przed nocnikiem :roll:]... na szczęście nowy nocnik ma inny kształt [nie nocnikowy, tylko sedesowy :eviltong:] i na niego młody chętnie siada :multi: Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Na gazety nauczyć robić i po problemie :eviltong:. Quote
bonsai_88 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Rewelacyjnie, jutro jedzie na pierwszą naprawę u mnie :diabloti:... zepsuła mu się blokada skrzyni biegów... blokada założona specjalnie dla mnie... po 4 dniach, kurde :angryy:. Groszkowa wam może powiedzieć, jaka byłam wtedy szczęśliwa :diabloti: Quote
M&S Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Rewelacyjnie, jutro jedzie na pierwszą naprawę u mnie :diabloti:... zepsuła mu się blokada skrzyni biegów... blokada założona specjalnie dla mnie... po 4 dniach, kurde :angryy:. Groszkowa wam może powiedzieć, jaka byłam wtedy szczęśliwa :diabloti:[/quote] To coś szybko się popsuła....:cool3: A. Quote
DorkaWD Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']To coś szybko się popsuła....:cool3: A.[/quote] No bo jak zazdrośniki zauroczyły to się potem psuje :eviltong: Bonsai pewnie dalej przyucza Smoka do nocnika i siedzi z nim w łazience całymi dniami, więc na dogo nie zagląda :roll: Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie tylko przyucza, ale i pokazuje jak to się robi więc utknęła w łazience :evil_lol::evil_lol: Quote
DorkaWD Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No to mamy problem... tzn Smoku ma, bo będzie siusiał jak baba :loveu: Quote
AngelsDream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 LOL. A ja myślałam, że to z psami jest kłopot. Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='DorkaWD']No to mamy problem... tzn Smoku ma, bo będzie siusiał jak baba :loveu:[/QUOTE] Nie pomyślałam o tym :grin:. Biedny Smoczuś... A proponowałam, że go wezmę na naukę do siebie to się szybko nauczy (szczeniak się nauczył lać na gazety w ciągu 1 dnia, do tego jeszcze przy każdym wyjściu trawkę podlewa i obsrywa :razz:). Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='DorkaWD']No bo jak zazdrośniki zauroczyły to się potem psuje :eviltong: Bonsai pewnie dalej przyucza Smoka do nocnika i siedzi z nim w łazience całymi dniami, więc na dogo nie zagląda :roll:[/quote] [quote name='*Monia*']Nie tylko przyucza, ale i pokazuje jak to się robi więc utknęła w łazience :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='DorkaWD']No to mamy problem... tzn Smoku ma, bo będzie siusiał jak baba :loveu:[/quote] O kurka, to sie porobiło :evil_lol::evil_lol:;) [quote name='*Monia*']Nie pomyślałam o tym :grin:. Biedny Smoczuś... A proponowałam, że go wezmę na naukę do siebie to się szybko nauczy (szczeniak się nauczył lać na gazety w ciągu 1 dnia, do tego jeszcze przy każdym wyjściu trawkę podlewa i obsrywa :razz:).[/quote] Dobra nauczycielka z Ciebie :p A. Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dobra nauczycielka z Ciebie :p[/quote] Nie. Pojętna uczennica mi się trafiła i dobre nagrody mamy (słowne ;)). Siad też już umie jak są odpowiednie warunki, do tego zostaw, fe/nie, chodź, gdzie Hexa i rozumie 'super/dobry szczeniak' :razz:. Uczymy się 'na górę' bo ciężko po schodach ze szczeniakiem między nogami iść i chcę ją przodem puszczać ;). Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Po pierwsze nie pokazuję się na dogo, bo komputer mi padł :placz:. Teraz korzystam z laptopa mamy, a kiedy się własnego komputerka doczekam to nie mam zielonego pojęcia :roll:... Po drugie... Jutro przylatuje dziadziuś [mój tata] i ma za zadanie zademonstrować jak się z nocniczka korzysta :diabloti:... Quote
DorkaWD Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To ja proszę fotorelację z instrukcjami Twojego taty :cool3: Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='bonsai_88']Po pierwsze nie pokazuję się na dogo, bo komputer mi padł :placz:. Teraz korzystam z laptopa mamy, a kiedy się własnego komputerka doczekam to nie mam zielonego pojęcia :roll:... Po drugie... Jutro przylatuje dziadziuś [mój tata] i ma za zadanie zademonstrować jak się z nocniczka korzysta :diabloti:...[/quote] Głupi komputer....:mad: Oj, to będzie fajnie....lekcje poglądowe i pokazowe :cool3: Witanko i dobrej zabawy :lol: A. Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mi dogo wcale nie dziłało :angryy:. Komputery padają w najmniej odpowiedniej porze zawsze :shake: Nauka korzystania z nocniczka z dziadkiem, to może być ciekawe :cool3: Quote
groszek83 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='bonsai_88']Rewelacyjnie, jutro jedzie na pierwszą naprawę u mnie :diabloti:... zepsuła mu się blokada skrzyni biegów... blokada założona specjalnie dla mnie... po 4 dniach, kurde :angryy:. Groszkowa wam może powiedzieć, jaka byłam wtedy szczęśliwa :diabloti:[/quote] Ja nie mam nic do powiedzenia:siara: Quote
zerduszko Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Moja ulubiona galeria, tzw. galeria :razz: , bez gospodyni :placz: Quote
bonsai_88 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dobrze wiedzieć, że jestem wasza ulubiona :loveu:... tylko Oleczek mnie zaniedbuje ostatnio :placz:. Na szczęście wczoraj porobiono mi zdjęcia - na onisku porobiono mi i Birmie zdjęcia.... Z PIWEM :diabloti:. A na dodatek za chwilę mam jechać po piękną, gustowną i metalową klatkę dla Birmy :diabloti:.... w przypływie dobrej woli postanowiliśmy jej też kupić materac do klatki :evil_lol: Quote
Recommended Posts