Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marynowany imbir :)

To dla tych, co się burzą jak dziecko psa wyprowadza

A tak chodzimy przy nodze [bez smyczy - smycz była przewieszona przez pas] :)

Widziałam dzika cień....

Posted

Ania ty byś lepiej u siebie zdjęcia powklejała, bo coś ciebie nie było :P

Zerduszko co ja poradzę, że Birma tak szybko biega ;)

Angelika ogórki jak ogórki... to jedyne dziecko, co za frisbee biega :D

Będę miała czas to wam resztę zdjęć powklejam ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Wiem, już widziałam Lenkę, co to sie w ogóle nie sprzeciwia i czarnego rogatego prawnika ;)

[FONT=Comic Sans MS]Wykończą mnie te dwa gagatki :roll: Nie miałam problemów to sobie czarną bestię kupiłam[/FONT] :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja, więc przyszłam pooglądać nowe fotki [/FONT]:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Hej ludzie...
Przyszłam się pożalić - ja wiem, że jako nie-chrześcijanka nie obchodzę świąt, ale czy naprawdę na każde musi mnie atakować pies? Co najlepsze - jeden i ten sam?
Wzięłam dzisiaj na spacer Małego i Birmę, po drodze chciałam jeszcze wyrzucić śmieci... jak już byłam tuż obok śmietnika to nagle ze śmietnika wybiegła ten **** wielki owczarek [tak na oko ze 40 kg to on może mieć] i zaczął atakować. Ja rozumiem, że bronił śmietnika [czyli miejsca, gdzie ma jedzenie], ale jakąś mnie ta myśl nie uspokajała... Od razu puściłam smycz z psem, chwyciłam małego za kurtkę i szłam raczkiem do tyłu. Psiak chyba postanowił mi przyśpieszyć tego raczka, bo ruszył w moją stronę z warczeniem. To dla odmiany było za dużo dla młodej, bo się rzuciła. Obiecuję już nigdy więcej nie kląć na jej przeszłość [młoda przed trafieniem do mnie nauczyła się świetnie walczyć], bo pogoniła tą cholerę. W ciągu minuty zagoniłam całe towarzystwo z powrotem do domu - Birma dostała w nagrodę jedzenie, a ja wódkę.... coś na uspokojenie nerwów było mi potrzebne.
Później nawet poszłam na pół godziny na spacer z potworami [żeby Smoka przed drzemką przegonić], ale i ja i Birma byłyśmy zbyt zdenerwowane na łażenie...

Tym razem już chyba zgłoszę sprawę na policji - ja to pół biedy, umiem sobie dać radę, Birma też umie się obronić... ale żebyście wy sobie wyobrazili jak ja się bałam o Smoka...

Ps. A co najlepsze - przez cały czas... nie wypuściłam śmieci z ręki.... chyba z szoku...

Posted

Te owczarki to jakoś lubią ludzi atakować :shake:. Mnie ostatnio też ON złapał jak młodej broniłam :angryy:.

Zgłoś, nie ma co czekać aż się komuś krzywda stanie :shake:.

PS. Śmieci dobre do obrony, bo zawsze coś 'pysznego' do jedzenia może się w nich znaleźć i psa zająć..