M&S Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Cześć :) nie dobrze, że Birma chałupę Ci zjada....:shake: A zastanawiałaś się nad klatką..... A. Quote
zerduszko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Po dupie ją wytrzaskaj, to jej zaraz głupie pomysły z głowy wylecą :diabloti: Quote
*Monia* Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zamknij Birmę w klatce, daj kość wieeelką i niech się diabeł męczy :diabloti:. Ja mam 2 kundle niewybiegane od dwóch dni (przez ból ucha i pogodę) i jeszcze nie mają głupich pomysłów na szczęście, tylko jak wychodzę do sklepu to jest śpiew przez minutę (stoję na klatce i czekam na ciszę ;)). Quote
bonsai_88 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Klatka jest :diabloti:... Zabawki + kości + inne takie są :diabloti:... Dużo szkolenia też jest [młoda sama sprząta zabawki od Smoka :evil_lol:] W poniedziałek będzie też naprawiony rower, więc w końcu będę mogła tą warioatkę wybiegać :multi:... Ps. Vectra, nie wiedziałam, że mnie jeszcze odwiedzasz :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nie czuj się wyróżniona .... moderuje słitaśnie blogaski :) Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):nie czuj się wyróżniona .... moderuje słitaśnie blogaski :) i musisz wszystkie oglądać? :mdleje: masakra :lol: a ja przyszłam się zapytać czy moje szelki jeszcze zyją i czy się na nie doczekam :cool3: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):i musisz wszystkie oglądać? :mdleje: masakra :lol: i nie płacą mi za to :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Malwaszka... zapomniałam :oops:. Jak boga kocham, zapomniałam :oops:... Szelki żyją, mają się dobrze [nawet w końcu, po 3 praniach wywietrzały po Biance :evil_lol:]. Obiecuję je wysłać w tym tygodniu na 100%. Birma w końcu poszła szczęśliwa spać - byliśmy na długim spacerze w lesie, w trakcie którego skręciłam kostkę i rozwaliłam kolano [to chore :diabloti:]. Oczywiście musiałam inteligentnie ubrać obcasy [bo tenisówki składają się głównie z dziur i lekko przemakają :evil_lol:], więc dziwię się, że nic więcej sobie nie zrobiłam. Ale za to mam parę fajnych zdjęć [niestety - głównie moich, Birmy tam nie ma] i jeszcze fajniejszą czapkę - kumpel zapomniał, pewnie w najbliższym czasie po nią przytupta :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 wysłałam Ci na pw mój aktualny adres bo nie wiem czy masz właściwy Quote
M&S Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cześć, to obie jesteście wybiegane....:cool3: A. Quote
bonsai_88 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Maks ja za takie wybieganie dziękuję - wyglądam fatalnie z niewyspania :placz:. Ale moje łóżeczko już na mnie czeka, niech no tylko mamusia skończy rozmawiać przez telefon z tatusiem i idę spać :diabloti:... Za to Birmie biegania jak zwykle mało, jutro chcę rower naprawić :roll:... O.... mamusia skończyła, idę spać :multi: Quote
M&S Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bonsai_88 napisał(a): wyglądam fatalnie z niewyspania :placz:. taki stan nie jest mi obcy....niestety ;) Dzień dobry :) A. Quote
groszek83 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Babo jedna nie oddzwonie do Ciebie bo po tym weselu jestem spłukana doszczętnie i nie mam kaski na doładowanie konta:evil_lol: Jak będe nieć kase na koncie wyśle ci smska;) Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Groszku... TAK, jestem babą... miło ,ze zauważyłaś :diabloti:. Nie musisz oddzwaniać, po prostu myślałam, że nadal wesele odsypiasz, więc nie dzwoniłam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A pokażesz nam te fotki z lasu (te od kolana i niewybieganej Birmy)? Jak juz masz je zrobione, to żal nie wstawić, prawda?:evil_lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Asiaczek mam nawet więcej zdjęć - wczoraj mama porobiłą mi zdjęcia jak się z Birmą mordowałyśmy :diabloti:... Tak więc kto chce to może przyjechać, zobaczyć jak wyglądają :evil_lol:. A na poważnie to ja teraz nawet nie mam jak wkleić zdjęć - nie mam swojego kompa :roll:. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A kiedy możemy spodziewać się fotek? Pzdr. Quote
Kora- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hej :) Jak tam u Birmy? Dalej do psów się rzuca? Kiedyś gadałyśmy, dawałaś mi rady co do tego agresywnego psa z schroniska :) Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Malwaszka wysłane :multi:... Asiaczek nie mam pojęcia, obecnie nie mam własnego kompa :roll: Kora z Birmą już dużo lepiej - mi prawie do psów nie startuje... gorzej ma moja mamusia jak z nią wychodzi - jej młoda potrafi skoczyć do psa :diabloti: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cześć :) wiem co u Was słychać :eviltong:, głaski dla Birmy, uściski dla Smoka :lol: A. Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Maks u mnie słychać bardzo dużo, tylko nie mam czasu pisać :roll:... Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 bonsai_88 napisał(a):Maks u mnie słychać bardzo dużo, tylko nie mam czasu pisać :roll:... A zdrowie jest ? A. Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Hej ho !! Kiedy jakieś fotki... ?! :mad: pozdrawiamy :loveu: [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Angelika zawsze możesz przyjechać i jakieś zrobić :diabloti: Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:... Quote
Recommended Posts