Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamknij Birmę w klatce, daj kość wieeelką i niech się diabeł męczy :diabloti:. Ja mam 2 kundle niewybiegane od dwóch dni (przez ból ucha i pogodę) i jeszcze nie mają głupich pomysłów na szczęście, tylko jak wychodzę do sklepu to jest śpiew przez minutę (stoję na klatce i czekam na ciszę ;)).

Posted

Klatka jest :diabloti:...

Zabawki + kości + inne takie są :diabloti:...

Dużo szkolenia też jest [młoda sama sprząta zabawki od Smoka :evil_lol:]

W poniedziałek będzie też naprawiony rower, więc w końcu będę mogła tą warioatkę wybiegać :multi:...

Ps. Vectra, nie wiedziałam, że mnie jeszcze odwiedzasz :crazyeye:

Posted

Vectra napisał(a):
nie czuj się wyróżniona .... moderuje słitaśnie blogaski :)

i musisz wszystkie oglądać? :mdleje: masakra :lol:

a ja przyszłam się zapytać czy moje szelki jeszcze zyją i czy się na nie doczekam :cool3:

Posted

Malwaszka... zapomniałam :oops:. Jak boga kocham, zapomniałam :oops:... Szelki żyją, mają się dobrze [nawet w końcu, po 3 praniach wywietrzały po Biance :evil_lol:]. Obiecuję je wysłać w tym tygodniu na 100%.

Birma w końcu poszła szczęśliwa spać - byliśmy na długim spacerze w lesie, w trakcie którego skręciłam kostkę i rozwaliłam kolano [to chore :diabloti:]. Oczywiście musiałam inteligentnie ubrać obcasy [bo tenisówki składają się głównie z dziur i lekko przemakają :evil_lol:], więc dziwię się, że nic więcej sobie nie zrobiłam.
Ale za to mam parę fajnych zdjęć [niestety - głównie moich, Birmy tam nie ma] i jeszcze fajniejszą czapkę - kumpel zapomniał, pewnie w najbliższym czasie po nią przytupta :evil_lol:.

Posted

Maks ja za takie wybieganie dziękuję - wyglądam fatalnie z niewyspania :placz:. Ale moje łóżeczko już na mnie czeka, niech no tylko mamusia skończy rozmawiać przez telefon z tatusiem i idę spać :diabloti:...
Za to Birmie biegania jak zwykle mało, jutro chcę rower naprawić :roll:...

O.... mamusia skończyła, idę spać :multi:

Posted

Asiaczek mam nawet więcej zdjęć - wczoraj mama porobiłą mi zdjęcia jak się z Birmą mordowałyśmy :diabloti:... Tak więc kto chce to może przyjechać, zobaczyć jak wyglądają :evil_lol:.
A na poważnie to ja teraz nawet nie mam jak wkleić zdjęć - nie mam swojego kompa :roll:.

Posted

Malwaszka wysłane :multi:...

Asiaczek nie mam pojęcia, obecnie nie mam własnego kompa :roll:

Kora z Birmą już dużo lepiej - mi prawie do psów nie startuje... gorzej ma moja mamusia jak z nią wychodzi - jej młoda potrafi skoczyć do psa :diabloti:

Posted

Angelika zawsze możesz przyjechać i jakieś zrobić :diabloti:

Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...