Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, troszkę tych fotek jest, nie przesadzaj...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

[quote name='aina155']Ja kiedys szukalam zawziecie, ale za duzo to ich nie znalazam :eviltong:[/quote]

Trzeba dobrze szukać...;):evil_lol:

A.

Posted

Zawsze jak widzę w panelu użytkownika link do tej galerii to mam nadzieję, że w końcu zobaczę jakieś fotki :diabloti: Mam rozumieć, że czeka mnie rozczarowanie? :cool3:

Chociaż w sumie łi tam, pogadać też można ;)

Posted

[B]Aina[/B] jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia :evil_lol:. Swoją drogą pamiętajcie - Groszek obiecała porobić parę zdjęć jak u niej będę :cool3:.

Ps. Wczoraj przyjechali rodzice... mama na widok Birmy krzyknęła "Coś ty jej zrobiła? Przecież taka piękna była :placz:" :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']

Ps. Wczoraj przyjechali rodzice... mama na widok Birmy krzyknęła "Coś ty jej zrobiła? Przecież taka piękna była :placz:" :diabloti:[/quote]
To nie brzmi zachęcająco :roll:

Posted

[B]Dorka[/B] bo szczerze przyznaję, że ogolona Birmy wygląda jak wypłosz :evil_lol:... swoją drogą ty się bój - wieczorem jadę oglądać samochód.... a wiesz co będzie jak będę miała swoje 4 kółka? Wproszę się do ciebie na [prawie :evil_lol:] darmowy masaż :diabloti:

Posted

Nooo dooobraaa... wproszę się :diabloti:.

A jakie autko kupuję? Takie na 4 kołach :evil_lol:. Ja tam się na samochodach nie znam, więc wybiera je dla mnie mój tatuś :cool1:

Posted

Córunia Tatunia... takiej to dobrze :roll:
Z mojej perspektywy masaż jest darmowy :evil_lol: Przy okazji puszczę Ci spam na wątku i ZAPROSZĘ bywalców tej galerii na DARMOWY masaż :razz:
Szczegóły --> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomoz-grallowi-przyjdz-na-masaz-krakow-katowice-okolice-do-20-viii-141635/[/URL]

Posted

Autko już wybrane, w czwartek ma być do odbioru :multi:. Przy odrobinie szczęścia do Groszka będę mogła samochodem jechać :diabloti:...

Swoją drogą jak tata się spytał jaki model by mi odpowiadał to podobno się dziwnie patrzyłam :razz:... bo ogólnie to ja rozpoznaję ciężarówki, autobusy i osobówki - reszta to dla mnie prawdziwa czarna magia :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Autko już wybrane, w czwartek ma być do odbioru :multi:. Przy odrobinie szczęścia do Groszka będę mogła samochodem jechać :diabloti:...

Swoją drogą jak tata się spytał jaki model by mi odpowiadał to podobno się dziwnie patrzyłam :razz:... bo ogólnie to ja rozpoznaję ciężarówki, autobusy i osobówki - reszta to dla mnie prawdziwa czarna magia :evil_lol:[/quote]

...a coś więcej :cool3:

A.

Posted

Ford Fusion [przynajmniej tak twierdzi tatuś, mi by mogli dowolny podsunąć i mówić, że to Fusion :evil_lol:], czarny, 2-letni... mają nam parę rzeczy zmienić [mn. naprawić tylne światła, bo... były zaparowane :crazyeye:], dlatego musimy poczekać, tak to samochód byłby od razu do odebrania [no, po zapłaceniu słusznej kwoty :roll:]. Po za tym mają jeszcze nam na zamówienie parę dodatkowych zabezpieczeń zamontować....

Posted

Witam ;]
Ja tutaj pierwszy raz .
I bde wpadać częściej bo Birma to Śliczna sunia !
Pozdrawiamy gorąco i zapraszamy do naszej raczkujące galerii .

Posted

[quote name='bonsai_88']Ford Fusion [przynajmniej tak twierdzi tatuś, mi by mogli dowolny podsunąć i mówić, że to Fusion :evil_lol:], czarny, 2-letni... mają nam parę rzeczy zmienić [mn. naprawić tylne światła, bo... były zaparowane :crazyeye:], dlatego musimy poczekać, tak to samochód byłby od razu do odebrania [no, po zapłaceniu słusznej kwoty :roll:]. Po za tym mają jeszcze nam na zamówienie parę dodatkowych zabezpieczeń zamontować....[/quote]

To duże auto sobie sprawiasz....to on z salonu?

J jaki silnik?

A.