Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Noooo, troszkę tych fotek jest, nie przesadzaj...:evil_lol: Pzdr. Quote
aina155 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bonsai_88']W tej galerii będziesz szukać zdjęć :crazyeye:?[/quote] Ja kiedys szukalam zawziecie, ale za duzo to ich nie znalazam :eviltong: Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Noooo, troszkę tych fotek jest, nie przesadzaj...:evil_lol: Pzdr.[/quote] [quote name='aina155']Ja kiedys szukalam zawziecie, ale za duzo to ich nie znalazam :eviltong:[/quote] Trzeba dobrze szukać...;):evil_lol: A. Quote
agnethka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Trzeba dobrze szukać...;):evil_lol: A.[/quote] z lupą i świeczką :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zawsze jak widzę w panelu użytkownika link do tej galerii to mam nadzieję, że w końcu zobaczę jakieś fotki :diabloti: Mam rozumieć, że czeka mnie rozczarowanie? :cool3: Chociaż w sumie łi tam, pogadać też można ;) Quote
aina155 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja juz sie przestalam nadzieja ludzic :diabloti: Quote
zmierzchnica Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A szkoda, bo modelka do oglądania piękna ;):loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [B]Aina[/B] jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia :evil_lol:. Swoją drogą pamiętajcie - Groszek obiecała porobić parę zdjęć jak u niej będę :cool3:. Ps. Wczoraj przyjechali rodzice... mama na widok Birmy krzyknęła "Coś ty jej zrobiła? Przecież taka piękna była :placz:" :diabloti: Quote
DorkaWD Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='bonsai_88'] Ps. Wczoraj przyjechali rodzice... mama na widok Birmy krzyknęła "Coś ty jej zrobiła? Przecież taka piękna była :placz:" :diabloti:[/quote] To nie brzmi zachęcająco :roll: Quote
bonsai_88 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [B]Dorka[/B] bo szczerze przyznaję, że ogolona Birmy wygląda jak wypłosz :evil_lol:... swoją drogą ty się bój - wieczorem jadę oglądać samochód.... a wiesz co będzie jak będę miała swoje 4 kółka? Wproszę się do ciebie na [prawie :evil_lol:] darmowy masaż :diabloti: Quote
zerduszko Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A do mnie się wprosisz :placz: Ja nie chcę być jedyną na całym dogo, do kogo się nie wpraszasz :lol: A jakie autko kupujesz?? :razz: Quote
bonsai_88 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Nooo dooobraaa... wproszę się :diabloti:. A jakie autko kupuję? Takie na 4 kołach :evil_lol:. Ja tam się na samochodach nie znam, więc wybiera je dla mnie mój tatuś :cool1: Quote
zerduszko Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Łe :shake: :shake: nie bedzie lanskiku :razz: Quote
DorkaWD Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Córunia Tatunia... takiej to dobrze :roll: Z mojej perspektywy masaż jest darmowy :evil_lol: Przy okazji puszczę Ci spam na wątku i ZAPROSZĘ bywalców tej galerii na DARMOWY masaż :razz: Szczegóły --> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomoz-grallowi-przyjdz-na-masaz-krakow-katowice-okolice-do-20-viii-141635/[/URL] Quote
zerduszko Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='DorkaWD']Córunia Tatunia... takiej to dobrze :roll:[/quote] No, inni musza się zacharowywac na wsio sami :eviltong: Poproś tatusia o aparat :cool1: Quote
aina155 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Pewnie kazali jej wybierac z kilku i jak typowa kobieta sie zdecydowac nie moze :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Autko już wybrane, w czwartek ma być do odbioru :multi:. Przy odrobinie szczęścia do Groszka będę mogła samochodem jechać :diabloti:... Swoją drogą jak tata się spytał jaki model by mi odpowiadał to podobno się dziwnie patrzyłam :razz:... bo ogólnie to ja rozpoznaję ciężarówki, autobusy i osobówki - reszta to dla mnie prawdziwa czarna magia :evil_lol: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='bonsai_88']Autko już wybrane, w czwartek ma być do odbioru :multi:. Przy odrobinie szczęścia do Groszka będę mogła samochodem jechać :diabloti:... Swoją drogą jak tata się spytał jaki model by mi odpowiadał to podobno się dziwnie patrzyłam :razz:... bo ogólnie to ja rozpoznaję ciężarówki, autobusy i osobówki - reszta to dla mnie prawdziwa czarna magia :evil_lol:[/quote] ...a coś więcej :cool3: A. Quote
bonsai_88 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Ford Fusion [przynajmniej tak twierdzi tatuś, mi by mogli dowolny podsunąć i mówić, że to Fusion :evil_lol:], czarny, 2-letni... mają nam parę rzeczy zmienić [mn. naprawić tylne światła, bo... były zaparowane :crazyeye:], dlatego musimy poczekać, tak to samochód byłby od razu do odebrania [no, po zapłaceniu słusznej kwoty :roll:]. Po za tym mają jeszcze nam na zamówienie parę dodatkowych zabezpieczeń zamontować.... Quote
aria99 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witam ;] Ja tutaj pierwszy raz . I bde wpadać częściej bo Birma to Śliczna sunia ! Pozdrawiamy gorąco i zapraszamy do naszej raczkujące galerii . Quote
agnethka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jak Ty z autkiem to ja do Zakopca nie jadę :shake: życie mi miłe :evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Autkiem przyjedziesz:multi: A będe mogła sie przejechać?:evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='bonsai_88']Ford Fusion [przynajmniej tak twierdzi tatuś, mi by mogli dowolny podsunąć i mówić, że to Fusion :evil_lol:], czarny, 2-letni... mają nam parę rzeczy zmienić [mn. naprawić tylne światła, bo... były zaparowane :crazyeye:], dlatego musimy poczekać, tak to samochód byłby od razu do odebrania [no, po zapłaceniu słusznej kwoty :roll:]. Po za tym mają jeszcze nam na zamówienie parę dodatkowych zabezpieczeń zamontować....[/quote] To duże auto sobie sprawiasz....to on z salonu? J jaki silnik? A. Quote
Recommended Posts