DorkaWD Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye: Ja wciągu roku max dwa razy chodzę :evil_lol: W okresie gdy miałam dredy to nawet raz na trzy lata mnie tam nie było :lol: [B]Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? [/B]Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='DorkaWD']Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye: [B]Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? [/B]Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong:[/quote] 3 razy w miesiącu to rozpusta...:-o:-o:-o:evil_lol: Ja chodzę co 2 - 3 mce... Ale groźnie się zrobiło...:cool3: Cześć w piąteczek :) A. Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Wiecie, ja normalnie to 2 razy do roku chodzę do fryzjera, ale teraz potrzeba mi duuuużo poprawy humoru - w końcu rozstaję się z Kamilem :roll: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Wiecie, ja normalnie to 2 razy do roku chodzę do fryzjera, ale teraz potrzeba mi duuuużo poprawy humoru - w końcu rozstaję się z Kamilem :roll:[/quote] nie wiem co powiedzieć.... A. Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [B]Maks[/B] możesz uczcić minutą ciszy i nic nie mówić :eviltong:... bo pocieszeń typu "będzie dobrze" od mojej rodzinki mam już powyżej uszu :roll: Quote
taxelina Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzielna jestes to sobie poradzisz bez Kamila! Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [B]Deer[/B] jasne że sobie poradzę... i w końcu będę mogła Oleczka podrywać :diabloti: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Maks[/B] możesz uczcić minutą ciszy i nic nie mówić :eviltong:... bo pocieszeń typu "będzie dobrze" od mojej rodzinki mam już powyżej uszu :roll:[/quote] Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, pocieszać Cię nie będę, spoko A. Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, [B]pocieszać Cię nie będę, spoko [/B] A.[/quote] Chociaż jedna :multi:... Idę pościnać dalej Birmę... Odkąd przyjechałam to jej sierść ścinam :diabloti:. Przynajmniej będziecie mieli co oceniać jak Groszek fotki porobi :eviltong: Quote
groszek83 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cześć jeszcze ruda babo:multi: Aha nie pocieszam cie:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No to ja zacznę: pocieszam cię, bo nozyczki mogły się np. rozpaśc na 2 części...:evil_lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Dla mnie to żadna różnica - i tak się nie da ścinać, i tak :placz:... Obiecuję, że sobie w końcu kupię tą ****** maszynkę :mad: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jaką *** maszynkę? Elektryczną czy ręczną? Pzdr. Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bonsai_88']No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:[/quote] Zostawić psa w spokoju :mad:, cześć :lol: A. Quote
groszek83 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pociesze cie:cool3: Ja mam maszynke:diabloti: Quote
DorkaWD Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Też bym zostawiła tą Birmę w spokoju :diabloti: Ewentualnie... zrób jej dredy na tym co zostało i będziesz mieć mieszankę Puli i Pudla - Pulidoodla :cool3: Quote
agnethka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bonsai_88']No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:[/quote] zaczełabys ją czesać, a nie wycinasz dziwne wzory na zadku :roll: Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [B]Aganetha[/B] będąc 500 km od domu miałam małe problemy z czesaniem :evil_lol:. Nie mam żadnej maszynki :placz:. Ale mam zamiar kupić w Zakopanym na wystawie :diabloti:.... teraz ratowałam się maszynką koleżanki :razz: Quote
agnethka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 no to ją teraz rozczesz... ja kiedyś dostałam do rozczesania - znajdę - siedziałam nad nim 3 dni :p Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Rozczesanie nie załatwiłoby sprawy zbyt długiej sierści :lol:... przecież i tak musiałam młodą przed ścięciem rozczesać, żeby ładniej wyszło. Teraz z powodu awarii nożyczek ścięłam ją całą, normalnie to jej obcinam fryzurkę Quote
Figafiga Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dawaj zdjęcia!!! ja swoją sukę, też doprowadziłam do porządku i jest wreszcie mniej włochowata :diabloti: jestem ciekawa wyglądu Twojej psicy !!! Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Zdjęcie będzie najwcześniej za tydzień, jak je Groszek zrobi :diabloti:. Ale teraz młoda wygląda podobnie jak na zdjęciu na balkonie [łysy pies z afro na głowie] :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 W tej galerii będziesz szukać zdjęć :crazyeye:? W takim razie powodzenia życzę :evil_lol: Quote
Recommended Posts