Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye: Ja wciągu roku max dwa razy chodzę :evil_lol: W okresie gdy miałam dredy to nawet raz na trzy lata mnie tam nie było :lol:
[B]Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? [/B]Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DorkaWD']Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye:

[B]Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? [/B]Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong:[/quote]

3 razy w miesiącu to rozpusta...:-o:-o:-o:evil_lol:

Ja chodzę co 2 - 3 mce...

Ale groźnie się zrobiło...:cool3:

Cześć w piąteczek :)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Wiecie, ja normalnie to 2 razy do roku chodzę do fryzjera, ale teraz potrzeba mi duuuużo poprawy humoru - w końcu rozstaję się z Kamilem :roll:[/quote]

nie wiem co powiedzieć....

A.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Maks[/B] możesz uczcić minutą ciszy i nic nie mówić :eviltong:... bo pocieszeń typu "będzie dobrze" od mojej rodzinki mam już powyżej uszu :roll:[/quote]

Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, pocieszać Cię nie będę, spoko

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, [B]pocieszać Cię nie będę, spoko [/B]

A.[/quote]
Chociaż jedna :multi:...

Idę pościnać dalej Birmę... Odkąd przyjechałam to jej sierść ścinam :diabloti:. Przynajmniej będziecie mieli co oceniać jak Groszek fotki porobi :eviltong:

Posted

No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:[/quote]

Zostawić psa w spokoju :mad:, cześć :lol:

A.

Posted

Też bym zostawiła tą Birmę w spokoju :diabloti: Ewentualnie... zrób jej dredy na tym co zostało i będziesz mieć mieszankę Puli i Pudla - Pulidoodla :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:[/quote]

zaczełabys ją czesać, a nie wycinasz dziwne wzory na zadku :roll:

Posted

[B]Aganetha[/B] będąc 500 km od domu miałam małe problemy z czesaniem :evil_lol:.

Nie mam żadnej maszynki :placz:. Ale mam zamiar kupić w Zakopanym na wystawie :diabloti:.... teraz ratowałam się maszynką koleżanki :razz:

Posted

Rozczesanie nie załatwiłoby sprawy zbyt długiej sierści :lol:... przecież i tak musiałam młodą przed ścięciem rozczesać, żeby ładniej wyszło. Teraz z powodu awarii nożyczek ścięłam ją całą, normalnie to jej obcinam fryzurkę

Posted

Zdjęcie będzie najwcześniej za tydzień, jak je Groszek zrobi :diabloti:. Ale teraz młoda wygląda podobnie jak na zdjęciu na balkonie [łysy pies z afro na głowie] :evil_lol: