taxelina Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 spiaca bylam to zle policzylam :P no bo to caly 87 i prawie caly 88 :P Quote
groszek83 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bonsai zobaczyła krowe:diabloti: [IMG]http://img93.imageshack.us/img93/2661/tt181.jpg[/IMG] I rzuciła sie do gardła:evil_lol: [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7527/tt176.jpg[/IMG] Quote
Kacha3D Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To ja z moim łaciakiem będe się trzymać z dala od Bonsai bo jeszcze skora jest i jemu się żucić do gardzioła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ooo :crazyeye: wgryza się....:evil_lol: [URL]http://img15.imageshack.us/img15/7527/tt176.jpg[/URL] A. Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cześć [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/742/742456ynpbyiema2.gif[/img][/url] A. Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 A nic nie słychać... po za tym, że rzucam palenie, odchudzam się i zaczęłam wczoraj biegać [Birma jest zachwycona :cool3:]... Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88']A nic nie słychać... po za tym, że rzucam palenie, odchudzam się i zaczęłam wczoraj biegać [Birma jest zachwycona :cool3:]...[/quote] ..rzucasz palenie :crazyeye:, ja też kiedyś rzuciałam :evil_lol: odchudzasz się, a w jaki sposób...:p i biegasz, no no powodzenia ;) A. Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Ja tez kiedyś rzucałam palenie... wyszło mi to dość skutecznie, na prawie 2 lata [rzuciłam jak byłam w ciąży]... Odchudzam się przez Groszka i Tengusię :mad:... one muszą tak dobą karkówkę robić, że przez 3 dni utyłam zaledwie 2 kilo :diabloti:. Przeszłam na dietę, co to na niej już kiedyś byłam, ale nie pamiętam jaka to dieta :evil_lol:. Grunt, że skuteczna :p. Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Ja tez kiedyś rzucałam palenie... wyszło mi to dość skutecznie, na prawie 2 lata [rzuciłam jak byłam w ciąży]... Odchudzam się przez Groszka i Tengusię :mad:... one muszą tak dobą karkówkę robić, że przez 3 dni utyłam zaledwie 2 kilo :diabloti:. Przeszłam na dietę, co to na niej już kiedyś byłam, ale nie pamiętam jaka to dieta :evil_lol:. Grunt, że skuteczna :p.[/quote] ja też nie paliłam 2 lata....a czego nie jesz? A. Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']ja też nie paliłam 2 lata....a czego nie jesz? A.[/quote] Karkówki :megagrin: Ps. Ja też się odchudzam, wczoraj zjadłam zaledwie 10 krówek i 5 wafelków :mad: A tylko 5 kilo bym chciała :p Moja czarna z 1,5 ma do zrzucenia, za to chłopcy i Lizka muszą cokolwiek przytyć :mad: A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;) Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='zerduszko']Karkówki :megagrin: Ps. Ja też się odchudzam, wczoraj zjadłam zaledwie 10 krówek i 5 wafelków :mad: A tylko 5 kilo bym chciała :p Moja czarna z 1,5 ma do zrzucenia, za to chłopcy i Lizka muszą cokolwiek przytyć :mad: A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;)[/quote] No fakt, od karkówki utyła :crazyeye:, to nie może jej jeść :evil_lol: O, to prawie wszyscy na diecie....krówkowo-wafelkowej, no fajnie :cool3: A. Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zerduszko']Karkówki :megagrin: [B]Zerduszko, to ty nie wiesz, że koleżankom i psom karkówki się nie daje :diabloti:?[/B] Ps. Ja też się odchudzam, wczoraj zjadłam zaledwie 10 krówek i 5 wafelków :mad: A tylko 5 kilo bym chciała :p Moja czarna z 1,5 ma do zrzucenia, za to chłopcy i Lizka muszą cokolwiek przytyć :mad: [B]Ja to bym chciała tak jakąś do 65 kg schudnąć... tak więc tylko 10 przede mną :placz:[/B] A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;)[/quote] [B]Zapamiętam, zapamiętam... :diabloti:[/B] [B]Maks[/B] różnych rzeczy nie jem... poszukaj sobie o współczynniki IG to będziesz wiedziała ;). Dieta jest ogólnie fajna, bo głodzić się nie trzeba, a jak mam ochotę na coś słodkiego to nutella i batoniki twix są dozwolone :p. Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Maks[/B] różnych rzeczy nie jem... poszukaj sobie o współczynniki IG to będziesz wiedziała ;). Dieta jest ogólnie fajna, bo głodzić się nie trzeba, a jak mam ochotę na coś słodkiego to nutella i batoniki twix są dozwolone :p.[/quote] to dobra dieta, nutella, twix.....;), ja na takiej raczej nie schudnę :cool1: A. Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']to dobra dieta, nutella, twix.....;), ja na takiej raczej nie schudnę :cool1: A.[/quote] Ja tez nie, jedyna dieta na jakiej chudnę, to taka w której są same owoce i warzywa, ewentualnie ryż :roll: Łeeee :grab: Bonsai - bądź dobrym dzieckiem i podrzuć linka :razz: To chodzi o to Montignaca[U]??[/U] Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zerduszko'] Bonsai - bądź dobrym dzieckiem i podrzuć linka :razz: To chodzi o to Montignaca[U]??[/U][/quote] Ja ci dam dziecko :mad:... A dieta to faktycznie jakieś tam coś na "M" :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak bedziesz w moim wieku ;) to bedzie komplement :razz: Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Na razie w twoim wieku nie jestem i przez najbliższe 50 lat nie będę :diabloti:... Quote
groszek83 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 2 kilo?:diabloti: A zabrałam na spacer to kładła sie po trawie i nie chciała iść:evil_lol: Bonsai ja musze jeszcze tak z 5 schudnąć i wtedy będzie cacy:razz: Quote
Darianna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Co za nieprzyzwoity wątek. Najpierw sobie wiek wypominacie a teraz kilogramy :D Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [B]Groszek[/B] gdzie ty masz te 2 kilo schudnąć to ja nie wiem :crazyeye:... Toż ja ciebie na dworcu zauważyć nie mogłam... normalnie tak schudłaś, że mi znikłaś :evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 5 kilo musze zrzucić nie 2:eviltong: głównie w brzuchu reszta już mi sie nawet podoba;) jeszcze żeby mi biust został ale jak sie zmniejszy to pal go licho:evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Na razie w twoim wieku nie jestem i przez najbliższe 50 lat nie będę :diabloti:...[/quote] Chciałabyś wyglądać za pięćdziesiąt lat tak jak ja teraz :diabloti: Quote
aina155 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A ja tam chetnie przytyje. Tylko niech mi ktos powie jak mam to zrobic, bo juz wszelkie normalne pomysly wyczerpalam. Quote
Recommended Posts