Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai zobaczyła krowe:diabloti:
[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/2661/tt181.jpg[/IMG]
I rzuciła sie do gardła:evil_lol:
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7527/tt176.jpg[/IMG]

Posted

To ja z moim łaciakiem będe się trzymać z dala od Bonsai bo jeszcze skora jest i jemu się żucić do gardzioła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']A nic nie słychać... po za tym, że rzucam palenie, odchudzam się i zaczęłam wczoraj biegać [Birma jest zachwycona :cool3:]...[/quote]

..rzucasz palenie :crazyeye:, ja też kiedyś rzuciałam :evil_lol: odchudzasz się, a w jaki sposób...:p i biegasz, no no powodzenia ;)

A.

Posted

Ja tez kiedyś rzucałam palenie... wyszło mi to dość skutecznie, na prawie 2 lata [rzuciłam jak byłam w ciąży]...
Odchudzam się przez Groszka i Tengusię :mad:... one muszą tak dobą karkówkę robić, że przez 3 dni utyłam zaledwie 2 kilo :diabloti:. Przeszłam na dietę, co to na niej już kiedyś byłam, ale nie pamiętam jaka to dieta :evil_lol:. Grunt, że skuteczna :p.

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja tez kiedyś rzucałam palenie... wyszło mi to dość skutecznie, na prawie 2 lata [rzuciłam jak byłam w ciąży]...
Odchudzam się przez Groszka i Tengusię :mad:... one muszą tak dobą karkówkę robić, że przez 3 dni utyłam zaledwie 2 kilo :diabloti:. Przeszłam na dietę, co to na niej już kiedyś byłam, ale nie pamiętam jaka to dieta :evil_lol:. Grunt, że skuteczna :p.[/quote]

ja też nie paliłam 2 lata....a czego nie jesz?

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']ja też nie paliłam 2 lata....a czego nie jesz?

A.[/quote]
Karkówki :megagrin:

Ps. Ja też się odchudzam, wczoraj zjadłam zaledwie 10 krówek i 5 wafelków :mad: A tylko 5 kilo bym chciała :p Moja czarna z 1,5 ma do zrzucenia, za to chłopcy i Lizka muszą cokolwiek przytyć :mad:

A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Karkówki :megagrin:

Ps. Ja też się odchudzam, wczoraj zjadłam zaledwie 10 krówek i 5 wafelków :mad: A tylko 5 kilo bym chciała :p Moja czarna z 1,5 ma do zrzucenia, za to chłopcy i Lizka muszą cokolwiek przytyć :mad:

A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;)[/quote]

No fakt, od karkówki utyła :crazyeye:, to nie może jej jeść :evil_lol:
O, to prawie wszyscy na diecie....krówkowo-wafelkowej, no fajnie :cool3:

A.

Posted

[quote name='zerduszko']Karkówki :megagrin:

[B]Zerduszko, to ty nie wiesz, że koleżankom i psom karkówki się nie daje :diabloti:?[/B]

[B]Ja to bym chciała tak jakąś do 65 kg schudnąć... tak więc tylko 10 przede mną :placz:[/B]

A swoją drogą - jak Ci się uda jednocześnie zrzucić kg i fajki, to masz u mnie browara czy tam krowie mliko ;)[/quote]

[B]Zapamiętam, zapamiętam... :diabloti:[/B]

[B]Maks[/B] różnych rzeczy nie jem... poszukaj sobie o współczynniki IG to będziesz wiedziała ;). Dieta jest ogólnie fajna, bo głodzić się nie trzeba, a jak mam ochotę na coś słodkiego to nutella i batoniki twix są dozwolone :p.

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Maks[/B] różnych rzeczy nie jem... poszukaj sobie o współczynniki IG to będziesz wiedziała ;). Dieta jest ogólnie fajna, bo głodzić się nie trzeba, a jak mam ochotę na coś słodkiego to nutella i batoniki twix są dozwolone :p.[/quote]

to dobra dieta, nutella, twix.....;), ja na takiej raczej nie schudnę :cool1:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']to dobra dieta, nutella, twix.....;), ja na takiej raczej nie schudnę :cool1:

A.[/quote]
Ja tez nie, jedyna dieta na jakiej chudnę, to taka w której są same owoce i warzywa, ewentualnie ryż :roll: Łeeee :grab:

Bonsai - bądź dobrym dzieckiem i podrzuć linka :razz: To chodzi o to Montignaca[U]??[/U]

Posted

[quote name='zerduszko']
Bonsai - bądź dobrym dzieckiem i podrzuć linka :razz: To chodzi o to Montignaca[U]??[/U][/quote]
Ja ci dam dziecko :mad:... A dieta to faktycznie jakieś tam coś na "M"
:evil_lol:

Posted

[B]Groszek[/B] gdzie ty masz te 2 kilo schudnąć to ja nie wiem :crazyeye:... Toż ja ciebie na dworcu zauważyć nie mogłam... normalnie tak schudłaś, że mi znikłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Na razie w twoim wieku nie jestem i przez najbliższe 50 lat nie będę :diabloti:...[/quote]
Chciałabyś wyglądać za pięćdziesiąt lat tak jak ja teraz :diabloti: