bonsai_88 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Dzień mam dzisiaj wspaniały, nie da sie zaprzeczyć :cool3: Quote
M&S Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='bonsai_88']Dzień mam dzisiaj wspaniały, nie da sie zaprzeczyć :cool3:[/quote] To fajnie:lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='bonsai_88']Dzień mam dzisiaj wspaniały, nie da sie zaprzeczyć :cool3:[/quote] A co tak mrugasz? To dobry czy niekoniecznie... Pzdr. Quote
DorkaWD Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='bonsai_88']Dzień mam dzisiaj wspaniały, nie da sie zaprzeczyć :cool3:[/quote] Czyżby randka z góralem? :loveu: Quote
Rinuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [I][B]cześć Mała :loveu: Daj jakies foty Birmy :diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [B]Dorka[/B] żebyś wiedziała :evil_lol:. Zostałam już zaakceptowana jako bratowa/synowa [piję śliwowicę bez mrugnięcia okiem :diabloti:], ba, nawet udało mi się zobaczyć Górala :cool3:... to wielka sztuka, biorąc pod uwagę, że reszta osób słyszała tylko trzaskanie drzwi jak wychodził - nieśmiały jest chłopak i się nie pokazywał :evil_lol:. Za to poznałam starszego Górala i stanowczo stwierdzam, że na żywo to on jest dużo przystojniejszy niż na zdjęciach i ODZYWA SIĘ :evil_lol:... [B]Rinuś [/B]część stara :diabloti:... zdjęć nie będzie :razz: [B]Maks[/B] cześć :loveu: Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Dorka[/B] żebyś wiedziała :evil_lol:. Zostałam już zaakceptowana jako bratowa/synowa [piję śliwowicę bez mrugnięcia okiem :diabloti:], ba, nawet udało mi się zobaczyć Górala :cool3:... to wielka sztuka, biorąc pod uwagę, że reszta osób słyszała tylko trzaskanie drzwi jak wychodził - nieśmiały jest chłopak i się nie pokazywał :evil_lol:. Za to poznałam starszego Górala i stanowczo stwierdzam, że na żywo to on jest dużo przystojniejszy niż na zdjęciach i ODZYWA SIĘ :evil_lol:... [B]Rinuś [/B]część stara :diabloti:... zdjęć nie będzie :razz: [B]Maks[/B] cześć :loveu:[/quote] no nieźle, śliwowica bez mrugnięcia, gratulacje;) A. Quote
taxelina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Oj nie pomyslalabym ze taka mloda jestes :D Mlodsza ode mnie :P Quote
bonsai_88 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Kolejna starucha tutaj przylazła :diabloti:... Quote
taxelina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='bonsai_88']Kolejna starucha tutaj przylazła :diabloti:...[/quote] Niewiele starsza :P choc zalezy z jakieo miesiaca jestes.. Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='bonsai_88']Kolejna starucha tutaj przylazła :diabloti:...[/quote] Milusia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Rinuś Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='bonsai_88']Kolejna starucha tutaj przylazła :diabloti:...[/quote] [I][B]Wypraszam sobie :diabloti: ja jestem w kwiecie wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: młoda i piękna :diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='deer_1987']Niewiele starsza :P choc zalezy z jakieo miesiaca jestes..[/quote] Z października :p.... [B]Rinuś[/B] nie bierz wszystkiego do siebie :evil_lol: [B] Maks[/B] przecież ja zawsze taka słodka i kochana :loveu: Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Maks[/B] przecież ja zawsze taka słodka i kochana :loveu:[/quote] ...no przecież napisałam....:eviltong: A. Quote
zerduszko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A to już koniec relacji z upojnego łikiendu?? A co z fotorelacją :diabloti: Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='zerduszko']A to już koniec relacji z upojnego łikiendu?? A co z fotorelacją :diabloti:[/quote] ....może będzie jak śliwowica się ulotni;):evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='deer_1987']No to prawie rok :P ja styczne 87[/quote] Nie wiem jak ty liczysz, ale dla mnie to prawie 2 lata... starucho :diabloti: Czy ja kiedykolwiek wklejałam tutaj zdjęcia? Musicie poczekać aż się Tengusia odezwie, ona ma zdjęcia ze mną... na pewno jestem radośnie brykająca po łące, osaczająca cielaka z Fazą i z rudym pitbullkotem :diabloti: Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='bonsai_88']Nie wiem jak ty liczysz, ale dla mnie to prawie 2 lata... starucho :diabloti: Czy ja kiedykolwiek wklejałam tutaj zdjęcia? Musicie poczekać aż się Tengusia odezwie, ona ma zdjęcia ze mną... na pewno jestem radośnie brykająca po łące, osaczająca cielaka z Fazą i z rudym pitbullkotem :diabloti:[/quote] .....no to muszą być cudne foty ;):lol: ......a cielak jeszcze żyje ?:evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Cielaczek [a raczej jałóweczka] żyje, jak ją ostatnio widziałam to była bardzo zawiedziona, że ta głaskająca już ucieka :evil_lol: Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='bonsai_88']Cielaczek [a raczej jałóweczka] żyje, jak ją ostatnio widziałam to była bardzo zawiedziona, że ta głaskająca już ucieka :evil_lol:[/quote] to dobrze, a tak serio to cielaki są fajne, te szorstkie jęzory:lol: i wieeelkie oczy A. Quote
Recommended Posts