Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Dorka[/B] żebyś wiedziała :evil_lol:. Zostałam już zaakceptowana jako bratowa/synowa [piję śliwowicę bez mrugnięcia okiem :diabloti:], ba, nawet udało mi się zobaczyć Górala :cool3:... to wielka sztuka, biorąc pod uwagę, że reszta osób słyszała tylko trzaskanie drzwi jak wychodził - nieśmiały jest chłopak i się nie pokazywał :evil_lol:. Za to poznałam starszego Górala i stanowczo stwierdzam, że na żywo to on jest dużo przystojniejszy niż na zdjęciach i ODZYWA SIĘ :evil_lol:...

[B]Rinuś [/B]część stara :diabloti:... zdjęć nie będzie :razz:

[B]Maks[/B] cześć :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Dorka[/B] żebyś wiedziała :evil_lol:. Zostałam już zaakceptowana jako bratowa/synowa [piję śliwowicę bez mrugnięcia okiem :diabloti:], ba, nawet udało mi się zobaczyć Górala :cool3:... to wielka sztuka, biorąc pod uwagę, że reszta osób słyszała tylko trzaskanie drzwi jak wychodził - nieśmiały jest chłopak i się nie pokazywał :evil_lol:. Za to poznałam starszego Górala i stanowczo stwierdzam, że na żywo to on jest dużo przystojniejszy niż na zdjęciach i ODZYWA SIĘ :evil_lol:...

[B]Rinuś [/B]część stara :diabloti:... zdjęć nie będzie :razz:

[B]Maks[/B] cześć :loveu:[/quote]

no nieźle, śliwowica bez mrugnięcia, gratulacje;)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Kolejna starucha tutaj przylazła :diabloti:...[/quote]
[I][B]Wypraszam sobie :diabloti:
ja jestem w kwiecie wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: młoda i piękna :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='deer_1987']Niewiele starsza :P choc zalezy z jakieo miesiaca jestes..[/quote]
Z października :p....

[B]Rinuś[/B] nie bierz wszystkiego do siebie :evil_lol:
[B]
Maks[/B] przecież ja zawsze taka słodka i kochana :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']

[B]Maks[/B] przecież ja zawsze taka słodka i kochana :loveu:[/quote]

...no przecież napisałam....:eviltong:

A.

Posted

[quote name='zerduszko']A to już koniec relacji z upojnego łikiendu?? A co z fotorelacją :diabloti:[/quote]

....może będzie jak śliwowica się ulotni;):evil_lol:

A.

Posted

[quote name='deer_1987']No to prawie rok :P ja styczne 87[/quote]
Nie wiem jak ty liczysz, ale dla mnie to prawie 2 lata... starucho :diabloti:

Czy ja kiedykolwiek wklejałam tutaj zdjęcia?
Musicie poczekać aż się Tengusia odezwie, ona ma zdjęcia ze mną... na pewno jestem radośnie brykająca po łące, osaczająca cielaka z Fazą i z rudym pitbullkotem :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Nie wiem jak ty liczysz, ale dla mnie to prawie 2 lata... starucho :diabloti:

Czy ja kiedykolwiek wklejałam tutaj zdjęcia?
Musicie poczekać aż się Tengusia odezwie, ona ma zdjęcia ze mną... na pewno jestem radośnie brykająca po łące, osaczająca cielaka z Fazą i z rudym pitbullkotem :diabloti:[/quote]

.....no to muszą być cudne foty ;):lol:
......a cielak jeszcze żyje ?:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Cielaczek [a raczej jałóweczka] żyje, jak ją ostatnio widziałam to była bardzo zawiedziona, że ta głaskająca już ucieka :evil_lol:[/quote]

to dobrze, a tak serio to cielaki są fajne, te szorstkie jęzory:lol: i wieeelkie oczy

A.