bonsai_88 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [B]Tinka[/B] teraz musisz poczekać aż mi się telefon podładuje :diabloti:... a aparatu sobie nie kupię, bo najnormalniej nie mam na to kasy :shake:. Zrozumiesz to jak będziesz musiała sama utrzymać siebie i rodzinę :roll:. Quote
Unbelievable Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Tinka[/B] teraz musisz poczekać aż mi się telefon podładuje :diabloti:... a aparatu sobie nie kupię, bo najnormalniej nie mam na to kasy :shake:. Zrozumiesz to jak będziesz musiała sama utrzymać siebie i rodzinę :roll:.[/QUOTE] wiesz, jak się bardzo chce to wszystko można ;) a sprawny, nawet może i nowy aparacik cyfrowy i za 50zł kupisz:razz: ale rozumiem, że są inne potrzeby;) ja dzieci mieć nie zamierzam :diabloti: [SIZE="1"] czekam na zdjęcie :diabloti: o ile jeszcze nie doszło, bo telefon mam nie wiem gdzie :hmmmm:[/SIZE] Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [URL]http://images46.fotosik.pl/136/552a3b3a7ea37de8med.jpg[/URL] na komórce to ona faktycznie wyygląda na szczuplejszą:eviltong::evil_lol: Czy ty już wiesz co będziesz robić za tydzień??:cool3: Quote
bonsai_88 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Cholera, jeszcze nie wiem... ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo ciągle nie wiem co z dziadkiem - może uda mi się na dzień-dwa do niego jechać :roll:. Rodzice będą do niego jechać, może by wpadli po mnie i zabrali przy okazji [nadłożą tylko 1000 km w jedną stronę :diabloti:]... [B]Tinka[/B] dobra, idę wysłać to zdjęcie... może przy okazji znajdziesz telefon :evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hanno bo ja zaczne płakać i tupać nóżkami:grins: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Tinka[/B] dobra, idę wysłać to zdjęcie... może przy okazji znajdziesz telefon :evil_lol:[/QUOTE] coś długo ci idzie to wysyłanie :diabloti: telefon znalazłam już dawno! a dziadek... moj też ostatnio spędził trochę czasu w szpitalu ;) Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Groszek [/B]potup, może wtedy się dowiem co i jak :roll: [/quote] Myślisz...?:hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [B]Tinka[/B] przecie ja już dawno wysłałam zdjęcie :crazyeye:... [B]Groszek [/B]potup, może wtedy się dowiem co i jak :roll: [B]Okamia [/B]mendy to masz u siebie, ja mam jaśnie panią hrabiankę :diabloti: Quote
Okamia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Okamia [/B]mendy to masz u siebie, ja mam jaśnie panią hrabiankę :diabloti:[/quote] Nieee... Ja mam jaśnie Królową :evil_lol: a to drugie to menda:loveu: Ostatnio nawet Królewska mość po deszczu nie wyjdzie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 bonsai, nie doszło do mnie nic :placz::placz: Quote
bonsai_88 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [B]Tinka[/B] co ja poradzę :placz:... będę miała czas to wyślę jeszcze raz :roll: Quote
Okamia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Tinka[/B] co ja poradzę :placz:... będę miała czas to wyślę jeszcze raz :roll:[/quote] Chyba masz jeszcze mój nr??:evil_lol: Jak nie ma chętnych to mi możesz zawsze wysłać :D Ale jak na razie wszyscy się biją wiec looz:evil_lol::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [B]Rinuś [/B]gdzieś są :evil_lol:.. mi proszę dać spokój, ja jestem cała obolała po wczoraj. Tydzień wróciłam do jazdy konnej, a wczoraj posadzono mnie na ogiera :diabloti:.... pochwalę się tylko, że przeżyłam :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 OJ, to pewno obolała jesteś na całym ciele...:evil_lol: Jakiś masażyk by się przydał...może gorąca kąpiel...? Słyszałam, że pomaga.:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Kąpiel odpada - nie mam wanny :placz:... ale za to stałam pod gorącym prysznicem z godzinę :evil_lol:... Co do masażu będę musiała z kumplami pogadać - faceta nie mam to ich będę wykorzystywać :diabloti: Quote
agnethka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 bonsai wybierasz się na jakąś wystawkę? bo my się jeszcze nie znamy :razz: Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Rinuś [/B]gdzieś są :evil_lol:.. mi proszę dać spokój, ja jestem cała obolała po wczoraj. Tydzień wróciłam do jazdy konnej, a wczoraj posadzono mnie na ogiera :diabloti:.... pochwalę się tylko, że przeżyłam :cool3:[/quote] [B][I]A wcześniej ile czasu jeździłaś?:cool3:[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [B]Aganetha[/B] do Krakowa chcę jechać :cool3:... tylko to jeszcze nie jest pewne na 100% :roll:... a, i pewnie będę w Zabrzu :evil_lol: [B]Rinuś [/B]a za którym razem :diabloti:. Ogólnie to ja od 10 roku życia jeżdżę, tylko co chwilę mam jakieś przerwy :roll:. Przed ciążą jeździłam nawet bardzo dobrze [co mi wczoraj powiedziała jedna dziewczyna - zapamiętała mnie :cool3:], sama nauczyłam się skakać [lekko mi się za to oberwało :evil_lol:]... 1,5 roku temu też jeździłam, ale musiałam przestać ze względu na Smoka :roll:... Quote
agnethka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Aganetha[/B] do [COLOR=Red]Krakowa[/COLOR] chcę jechać :cool3:... tylko to jeszcze nie jest pewne na 100% :roll:... a, i pewnie będę w Zabrzu :evil_lol: [/quote] będę tam :cool3: z Viki :cool3: i Tengusia też tam będzie ;) Quote
bonsai_88 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A w który dzień wy będziecie? Oficjalnie ogłaszam, że wysłałam do Okami zdjęcie małego... dlatego jak chcecie zobaczyć w tej galerii Zdjęcie to proszę ją nękać, nie mnie :diabloti: Quote
agnethka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='bonsai_88']A w który dzień wy będziecie? Oficjalnie ogłaszam, że wysłałam do Okami zdjęcie małego... dlatego jak chcecie zobaczyć w tej galerii Zdjęcie to proszę ją nękać, nie mnie :diabloti:[/quote] niedziela :cool3: Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Rinuś [/B]a za którym razem :diabloti:. Ogólnie to ja od 10 roku życia jeżdżę, tylko co chwilę mam jakieś przerwy :roll:. Przed ciążą jeździłam nawet bardzo dobrze [co mi wczoraj powiedziała jedna dziewczyna - zapamiętała mnie :cool3:], sama nauczyłam się skakać [lekko mi się za to oberwało :evil_lol:]... 1,5 roku temu też jeździłam, ale musiałam przestać ze względu na Smoka :roll:...[/quote] [I][B]ee no to fajnie :lol: ja ogólnie to jeżdżę ponad 10 lat ale teraz mam przerwę...nie mam czasu , chociaż stajnię mam pod nosem...no i przestaam też jeździc jak "mój" koń zmarł :-( jakoś tak nie umiem się dopasować do innego...na tamtmym jeździłam całe życie, na nim uczyłam się galopować, z niego uczyłam się spadać jak się spłoszył...to pod nim mogłam stać po 20 min i nawet się nie ruszył żeby mi nie zrobić krzywdy... Ale zacznij jeździć bo to na prawdę super sport :loveu:[/B][/I] Quote
Recommended Posts