Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irysek ale ja nie bede odpowiadac za ludzi z calej Polski!
Nie moja wina ze ktos sie deklaruje i nie wplaca:cool1:
Forum jest przydatne ale nikt nikogo nie zmusi zeby wszyscy wplacali na psa!
Ja sie tego obawialam ze tak bedzie:shake:
Coz no,moze ktos sie jednak zlituje i wpaci....

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moze te osoby zapomnialy? warto by przesledzic ten wátek na spanielowym i np. napisac pw do wszystkich, którzy tam deklarowali?

Asia mówila tez o kasie ogólnej w skarbonce na forum spanielowym- trzeba pisac do nich podanie o rozpatrzenie czy jak to sié robi?

Posted

irysek napisał(a):
no to pieknie, w takim razie jedynie na dogo ludzie sa slowni. reszty nastepnym razem nie bede brala pod uwage!!!
o kant de rozbic to wasze forum spanielowe, nieslownosc i tyle.
milo, ze czesc pieniedzy urodzinowych musze poswiecic na doplacenie do spaniela.

a co z oplata za hotel comiesieczna???
tez mam sama oplacac wszystko?

czy moze kasa wplynela, tylko, ze do asi i ginger!!! dlatego chcialam, zeby bylo podane tylko moje, a nie 5 naraz... taki tego efekt.

Tak, tak, kasa wpłynęła na moje konto, a ja sobie kupiłam nowe buty i torebkę do kompletu.
:shake:

emilia2280 napisał(a):
a moze te osoby zapomnialy? warto by przesledzic ten wátek na spanielowym i np. napisac pw do wszystkich, którzy tam deklarowali?

Asia mówila tez o kasie ogólnej w skarbonce na forum spanielowym- trzeba pisac do nich podanie o rozpatrzenie czy jak to sié robi?

Zaraz napiszę do dziewczyny, która dysponuje tymi pieniędzmi i zapytam ile tego w tej chwili mamy. ;)

madzia828 napisał(a):
zgadzam się z Emilią najlepiej napisać pw do tych osób :roll: ze spanielowego, kurcze trochę to nie w porządku:shake:

Już piszę PW do tych osób, możliwe, że ktoś zapomniał, albo czeka na wypłatę. :roll:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Tak, tak, kasa wpłynęła na moje konto, a ja sobie kupiłam nowe buty i torebkę do kompletu.
:shake:

Zaraz napiszę do dziewczyny, która dysponuje tymi pieniędzmi i zapytam ile tego w tej chwili mamy. ;)

Już piszę PW do tych osób, możliwe, że ktoś zapomniał, albo czeka na wypłatę. :roll:
Asieńko nie zapominaj, że wystarczyło jeszcze na kurtkę dla mnie.

Irysku kto jak kto ale Ty chyba nie powinnaś o niesłowności pisać. Ani nikomu kłamstwa zarzucać :mad: Lepiej rozlicz się wreszcie ze swoich bazarków.

Pieniądze we wspólnej puli mam, podania pisać nie trzeba. Pieniądze mogę przekazać, ale na pewno nie na iryskowe konto. Z tych pieniędzy możemy opłacić hotel psiakowi.

Posted

tylko, ze ja zalozylam i za pierwszy miesiac hotelu spaniela i za paliwo!!!
nie chcesz to nie plac. twoja wola.
a osoby, ktore obiecaly sie dolozyc do spaniela, a tego nie zrobily to.... bez komentarza.\
dla twojej wiadomosci juz sie rozliczylam!!!

Posted

caly czas rozliczenie jest w poscie 95! tam uaktualniam wplaty, ktorych juz brak.
chcecie dolozyc z puli do hotelu to dolozcie. zalozylam 150zl za hotel, bo byly tu deklaracje. wy dolozycie z puli na hotel, a reszta niech doplaci do paliwa i juz.

Posted

jak tylko cos dojdzie na moje konto to uaktualnie. robilam to na biezaco jak byly wplaty. poczekamy zobaczymy, czasem sie latwo mowi, ze wysle. a trwa to i trwa.

Posted

przepraszam ja tak nie do końca jestem w temacie spanielka.....ale nie widzę nic o jego leczeniu, co mówi Wanda? co można z tą jego prostatą zrobić? przecież jak sie go zostawi w takim stanie, z takim wyłażącym siusiakiem, z tym przerostem prostaty... to w zimie zamarznie i bedzie strasznie cierpiał...

Posted

kikou napisał(a):
przepraszam ja tak nie do końca jestem w temacie spanielka.....ale nie widzę nic o jego leczeniu, co mówi Wanda? co można z tą jego prostatą zrobić? przecież jak sie go zostawi w takim stanie, z takim wyłażącym siusiakiem, z tym przerostem prostaty... to w zimie zamarznie i bedzie strasznie cierpiał...

Psiak mieszka w domu, więc nie zamarznie. Ale chyba zadzwonię do Pani Wandy i zapytam o jego zdrówko. ;)

Posted

pani wanda podaje mu raz w tygodniu lek na prostate, ten ktory bral w schronie. podobno nic innego mu nie jest w stanie pomoc. jak z kaszlem i z guzkiem to nie mam pojecia.

Posted

poslanie ma przy samym kaloryferze...

co do funduszy, to nadal nie dostalam zwrotu za podstawowe paliwo i za hotel. zadne pieniadze nie wplynely poza tymi, ktore sa rozliczone w poscie 95. czy przez moja naiwnosc (i latwowiernosc) w prawdomownosc ludzi maja ucierpiec inne psy.

Posted

no brzydko, wszyscy nagle zamilkli. ale ja moglam sie tego spodziewac, juz raz tak bylo na jakims watku. ludzie z jakiegos psiego forum sie zarzekali, ze wplaca itd. i kupa. jednak ci z psich forow to nie tacy fanatycy jak my. my na dogo jestesmy slowni, tamci maja gdzies.
nawet ta pannica, ktora obiecala wplacic cos na poczatku wrzesnia nie przelala do tej pory zlamanego grosza. ani z tej calej puli spanilowej, ktora podobno spora, za hotel mi nie oddali. mam gdzies takie akcje pomocy cudzym kosztem.
wiecej niech nikt z tego watku o pomoc mnie nie prosi, w zadnej sprawie!!! jedynie ci, ktorzy zachowali sie fair moga liczyc na moja pomoc (emilia, itd...)