Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irysek napisał(a):
juz ci podaje nr konta. brakuje bardzo duzo pieniedzy. spanielek juz w dobrych rekach, akcja sie udala, ale ja mam pustki w portfelu.
ok, niech ci wplacaja na niego co miesiac na hotel. prosilabym tylko o przelanie pieniadzy za ten miesiac hotelu. za kolejne juz sama zbieraj. nie wiem gdzie sie podzialy osoby, ktore deklarowaly wsparcie pieniezne. ale poczekam.

Ok, to ja Ci przeleję od razu pieniążki od GoskaGoska (20 zł - za transport) i moją wpłatę (25 zł na hotelik) oraz 20 zł od dziewczyny ze spanielowego (na hotelik) - razem 65 zł. ;)

EDIT:
Wpłata poszła.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiec tak, w poscie nr 95 jest uaktualnienie, pieniadze od asi doszly, ale to nadal malo. podobno oferowalo sie do wplat kilka osob z forum spanielowego, a tylko jedna wplacila. na hotel brakuje 35zl, a na paliwo/transport cala mase kasy. auto niestety nie jezdzi na wode. bede wdzieczna jesli zwroca sie te pieniadze. byloby milo/ jak sie zbiore to wkleje zdjecia. moze nawet i dzisiaj jeszcze sie to stanie.

Posted

wlasnie, ja nadal czekam na zwrot kosztow hotelu, za ktory zalozylam i za paliwo. niestety nie stac mnie, zeby tak charytatywnie sie tym zajmowac. wystarczy, ze karmy nakupilam za spora sume...
ciag dalszy:

Posted

no, to by bylo na tyle, wiecej nie mam. zrobie nastepnym razem, pod koniec wrzesnia, jak bede do pani wandy jechac.
tutaj zenek na zdjeciach ze swoja nowa towarzyszka. sunka 3 razy wieksza od niej, pomimo swoich 14 lat dostal szalu na jej punkcie. i pomimo tego, ze ona jest wysterylizowana. on nagle zaczal zachowywac sie jak zdrowiutenki podlotek.

ale, jak dzwonilam pare dni temu di pani wandy, okazalo sie, ze bardzo kaszle, czyli ma zapalenie oskrzeli, albo pluc. choruje na prostate, co bylo wiadomei na karku ma guzka, wielkosci polowy wiekszej mirabelki ;) nie wiadomo jeszcze co to. wymacalam to jak tam jeszcze bylam wtedy w nocy. ale, watpie czy beda to ruszac, bo psiak ma juz swoje lata i po co mu na starosc narkozy itd.

Posted

irysek napisał(a):
wlasnie, ja nadal czekam na zwrot kosztow hotelu, za ktory zalozylam i za paliwo. niestety nie stac mnie, zeby tak charytatywnie sie tym zajmowac. wystarczy, ze karmy nakupilam za spora sume...

tyle osob obiecywało wpłaty i gdzie one sa.. :roll:

Posted

super dzieki za ogloszenia, no wlasnie na tamtym forum podobno bylo tylu chetnych, a ja nadal wisze finansowo, bo troche sie zapozyczylam na tego zenka staruszka.
jesli pieniadze sie nie pojawia w takiej sumie jak to jest ustalone, to nie wiem jak to bedzie z dalszymi przewozami i pomoca....

Posted

dzieki, ale caly czas licze na tych z forum dla spanieli, kilka deklaracji bylo przeciez, a jak narazie byla 1 wplata. gdzie jest reszta? nikt nie umie odpowiedziec? moze te osoby, ktore wchodza na watek dla spanieli sie zapytaja tych osob...

Posted

no to pieknie, w takim razie jedynie na dogo ludzie sa slowni. reszty nastepnym razem nie bede brala pod uwage!!!
o kant de rozbic to wasze forum spanielowe, nieslownosc i tyle.
milo, ze czesc pieniedzy urodzinowych musze poswiecic na doplacenie do spaniela.

a co z oplata za hotel comiesieczna???
tez mam sama oplacac wszystko?

czy moze kasa wplynela, tylko, ze do asi i ginger!!! dlatego chcialam, zeby bylo podane tylko moje, a nie 5 naraz... taki tego efekt.