Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irysek']mialam wejsc i pomoc, ale widze, ze sobie radzicie, podaj ten nr konta na pierwszej stronie asiu ginger.
Podaję mój numer konta (wkleję jeszcze napierwszej stronie):

mBank
53 1140 2004 0000 3702 5040 3693

Joanna Pieciukiewicz
Zbaków Górny 8
56-210 Wąsosz

Nie będzie mnie teraz przez 3 dni i niestety nie mogę w chwili obecnej pomóc w transporcie. :shake:

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to moze za 3 dni. ktos by dowiozl ci spaniela do rawicza, a dalej ty bys poleciala z nim do pani wandy. do rawicza z wrocka jest rzut beretem.
ja musze z tz pogadac.
ostatnio jak wiozlam majkela to nafutrowali go zarciem i wszystko zwrocil, jesli spaniela by takze nafutrowali to beznadzieja. im w schronie zwisa, ze komus auto pies zarzyga, byle sie pozbyc problemu, a po takich akcjach chlopak nie chce mi dawac auta i teraz jest problem. bo tak czy siak bede jechac do pani wandy. z kasa rzeczami itd. ale jechac z psem to juz inna sprawa.

Posted

trzeba by bylo psiaka wsadzic w tansporterek wtedy nie będzie wypadkow - pewnie ktos pozyczy na przewoz psiaka.Najwyzej transporterek do umycia, poza tym trzeba dac tabletke na wymioty. ja na transport mogę dolozyc 20zl

Posted

irysek napisał(a):
no to moze za 3 dni. ktos by dowiozl ci spaniela do rawicza, a dalej ty bys poleciala z nim do pani wandy. do rawicza z wrocka jest rzut beretem.
ja musze z tz pogadac.
ostatnio jak wiozlam majkela to nafutrowali go zarciem i wszystko zwrocil, jesli spaniela by takze nafutrowali to beznadzieja. im w schronie zwisa, ze komus auto pies zarzyga, byle sie pozbyc problemu, a po takich akcjach chlopak nie chce mi dawac auta i teraz jest problem. bo tak czy siak bede jechac do pani wandy. z kasa rzeczami itd. ale jechac z psem to juz inna sprawa.

Irysku, mi rodzice nie dadzą samochodu na taką trasę, według nich nie jestem na tyle doświadczona, żeby jeździć tak daleko. :shake:
A pociągiem wieźć takiego psa (podsikującego) też sobie nie wyobrażam. :placz: :shake:

Posted

ja tez zdaniem rodzicow jestem niedoswiadczona, a jezdze do pragi, nad morze i gdzie tylko mi sie zachce.
a mialby ktos taki duzy transporterek, zeby sie psiak zmiescil? jakies podklady jak on podsiusiuje to mozna zalatwic. a tabletka to jaka? zwykly ludzki aviomarin?

no to po co pisac, ze teraz z transportem nie pomozesz, bo wyjezdzasz na 3 dni. czyli wcale nie masz mozliwosci pomoc, jednym slowem.

Posted

musimy dzialac szybko, jak nie ma taniej, to i 200zl bédzie musialo byc dobre za transport. irysek, gdyby jakims cudem tz zgodzil sié pojechac, ile by to wynioslo?

EDIT- ja zawsze dajé aviomarin na dlugie trasy i dziala jak zloto.

Posted

no to spoko, jedna tabletka i spokoj. a kasy, mysle ze ze 150zl bedzie ok. tylko, to nic pewnego, musze chlopaka pomeczyc. no i skad ten transporterek mam wziac. ja nie mam takich znajomych, ktorzy takowe posiadaja...

Posted

gadalam z chlopakiem. zawioze spaniela w czwartek do pani wandy. musze poszukac kartonu, podkladów i kupic awiomarin. teraz jade kupic karme do tesco dla jej zwierzat.
jesli sie dorzucicie do awiomarinu i karmy dla jej zwierzakow byloby super. paliwo bedzie kosztowac 150zl.
goskagoska 20zl juz zadeklarowala.

Posted

irysek napisał(a):
gadalam z chlopakiem. zawioze spaniela w czwartek do pani wandy. musze poszukac kartonu, podkladów i kupic awiomarin. teraz jade kupic karme do tesco dla jej zwierzat.
jesli sie dorzucicie do awiomarinu i karmy dla jej zwierzakow byloby super. paliwo bedzie kosztowac 150zl.
goskagoska 20zl juz zadeklarowala.

dam 50zl za transport plus 20zl do karmy i awiomarinu.

wielkie dziéki za to, domyslam sié ile mialas gadania...

kto jeszcze dolozy do transportu? brakuje 80zl.

koniecznie trzeba dzwonic do schronu, ze spaniel jedzie we wtorek- Kikou, Ty chyba tam bywasz?

Posted

[quote name='DG32']Zrobiłam banerek, może się nada jak nie to pokombinuje później coś innego:

dziekujé DG- juz bioré.

Madzia, piékne dziéki.

Brakuje jeszcze 50zl do trasportu. Kto pomoze?

Posted

na dary dla pani wandy nikt nie chce sie dolozyc? moze od kazdej kwoty wplaconej na spaniela 10zl. wlsanie wrocilam i wydalam w tesco 400 iles zlotych. 90kg suchej karmy. iks puszek duzych dla psow, kilka dla kotow, batony dla psow szt 7., szampony szt 3., i mnostwo innych drobiazgow. bedzie milo jak sie dolozycie. pani wanda ma zlote serce. juz drugi raz nam pomaga. najpierw majkel (trudny przypadek), teraz spaniel, tez nie latwy.

za sekunde podam nr konta na pw osobom, ktore sa chetne do pomocy. ide tylko wyladowac z auta ta cala mase jedzenia i fantow. zajmie mi to z 30 minut, jak wroce to powysylam pw z danymi. a wy myslcie czy mozecie dolozyc po 10zl na dary. bo 150zl za hotelik to smieszne pieniadze. kazdy inny bierze min 300 (murka, wiosna, greven)

Posted

niestety, jak pisałam do 7-go września jestem w niemczech...nie mogę podjechać do schronu... chwilowo mogę jedynie bezradnie się przyglądać....

ale Irysek na 100% da sobie ze wszystkim rade..:loveu:

Posted

na dary dla pani wandy nikt nie chce sie dolozyc? moze od kazdej kwoty wplaconej na spaniela 10zl. wlsanie wrocilam i wydalam w tesco 400 iles zlotych. 90kg suchej karmy. iks puszek duzych dla psow, kilka dla kotow, batony dla psow szt 7., szampony szt 3., i mnostwo innych drobiazgow. bedzie milo jak sie dolozycie. pani wanda ma zlote serce. juz drugi raz nam pomaga. najpierw majkel (trudny przypadek), teraz spaniel, tez nie latwy.

za sekunde podam nr konta na pw osobom, ktore sa chetne do pomocy. ide tylko wyladowac z auta ta cala mase jedzenia i fantow. zajmie mi to z 30 minut, jak wroce to powysylam pw z danymi. a wy myslcie czy mozecie dolozyc po 10zl na dary. bo 150zl za hotelik to smieszne pieniadze. kazdy inny bierze min 300 (murka, wiosna, greven).

Posted

irysek napisał(a):

za sekunde podam nr konta na pw osobom, ktore sa chetne do pomocy. ide tylko wyladowac z auta ta cala mase jedzenia i fantow. zajmie mi to z 30 minut, jak wroce to powysylam pw z danymi. a wy myslcie czy mozecie dolozyc po 10zl na dary. bo 150zl za hotelik to smieszne pieniadze. kazdy inny bierze min 300 (murka, wiosna, greven).

Irysek, dziéki ze jestes, widzisz ze bez Ciebie tu ani rusz. Ja narazie ubabrana w akcjé w Krézlu, narazie nie deklarujé, ale wychodzi na to ze do 150zl nie mamy pelnej sumy z miesiécznych deklaracji? zerknie ktos co mamy?

Posted

[quote name='kikou']Deklaracje na pobyt spanielka u Wandy:

madzia828............20,-
emilia2280............50,-
Asia&Ginger..........20,- lub 25,-
dziéki Kikou, czyli brakuje 60 zl do minimalnej miesiécznej. transport jest. zmiencie w tytule ze brakuje 60zl deklaracji do hoteliku.