Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli chcesz wplac tez na moje, czyli na to ktore juz wplacalas. na dniach bede jechac na 2 dni do pani wandy pomoc jej przy psach to jej przekaze pieniadze na spanielka...
wielkie dzieki, jestes super.

Posted

irysek napisał(a):
wszyscy juz o nim zapomnieli... szkoda, mam nadzieje, ze chociaz te slowne dziewczyny ze spanielowego forum beda oplaca mu hotel, tak jak obiecaly.

Tak, cały czas zbieramy pieniażki na spanielka.

madzia828 napisał(a):
ja nie zapomniałam ;) na jakie konto wpłacać na hotel ? bo już się pogubiłam w tym wszystkim:roll:

Madziu wpłać na numer konta podany na pierwszej stronie. ;)

irysek napisał(a):
jesli chcesz wplac tez na moje, czyli na to ktore juz wplacalas. na dniach bede jechac na 2 dni do pani wandy pomoc jej przy psach to jej przekaze pieniadze na spanielka...
wielkie dzieki, jestes super.

I znowu zrobi się pomieszanie z poplątaniem. :cool1:
Skoro się już umówiliśmy, że ja zbieram na hotelik, to niech tak zostanie.

Posted

malicja napisał(a):
a czy moglabym poprosic o podanie IBAN-u badz SWIFT-u, przeleje pare groszy :-)

IBAN to numer konta, tylko dodaj PL na poczátku i usun wszystkie spacje, tak zeby wygládalo: PL000000000000000000

SWIFT, jeden dla kazdego banku, jak znasz nazwé to znajdziesz na stronie banku.

Posted

a radzcie sobie same. wazne, ze wykorzystalyscie mnie tylko do przewiezienia psa i macie go z glowy. zdjecia tez sobie same robcie jak takie madre jestescie!!!
ciekawe ile razy od czasu kiedy zenek jest w przyborowku dzwonilyscie sie pytac co u niego, czy ma co jesc, jak z jego zdrowiem itd. ale mam to w nosie.
usuwam subskrypcje ego watku. zegnam was.

Posted

malicja napisał(a):
a czy moglabym poprosic o podanie IBAN-u badz SWIFT-u, przeleje pare groszy :-)

Numer rachunku IBAN : PL 53 1140 2004 0000 3702 5040 3693
Numer BIC/SWIFT : BREXPLPWMBK

irysek napisał(a):
a radzcie sobie same. wazne, ze wykorzystalyscie mnie tylko do przewiezienia psa i macie go z glowy. zdjecia tez sobie same robcie jak takie madre jestescie!!!
ciekawe ile razy od czasu kiedy zenek jest w przyborowku dzwonilyscie sie pytac co u niego, czy ma co jesc, jak z jego zdrowiem itd. ale mam to w nosie.

Wykorzystałyśmy? A kto przepraszam?
Ja nic złego nie napisałam, więc nie wiem dlaczego piszesz w liczbie mnogiej?
Zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko, biorę zabawki i idę na swoje podwórko. :shake:

Posted

Irysek zaczynasz naprawde wkurzac:mad:
Chyba nie doroslas by pomagac bezinteresownie...
Oferowalas ze zawieziesz psa,zawiozlas i teraz robisz wielkie hayyaa bo laskawie go zabralas tak?
A usuwaj sobie subskrycje,nikt plakac nie bedzie...
Bylo mowione ze Asia zbiera kase wiec po co kolejny raz robisz zamieszanie?
Nie wiem ile masz lat ale zachowuesz sie jak 15 latka ktora obraza sie na caly swiat:cool1:

Asia to i na torebke starczy moze:evil_lol::cool3:

Posted

irysek napisał(a):
:bye::bye::bye:
Cockermaniaczka nie bój nic. Tobie i rekawiczki się kupi :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia828']ja nie zapomniałam ;) na jakie konto wpłacać na hotel ? bo już się pogubiłam w tym wszystkim:roll:
Madziu, dziękuję bardzo za wpłatę. :Rose:

[quote name='malicja']a czy moglabym poprosic o podanie IBAN-u badz SWIFT-u, przeleje pare groszy :-)
Malicja, również ogromne podziękowania w imieniu spanielka. :Rose:

[quote name='emilia2280']na spanielach do adopcji byly deklaracje pomocy finansowej, ja powtórze swojá: 50zl miesiécznie. kto jeszcze?
Emilia, podtrzymujesz chęć wpłat na hotelik dla Zenka? ;)

Wpłaty na hotelik dla spanielka - październik:
15 zł - Katia (ze spanielowego)
12 zł - Karilka, wygrała bazarek (wyrzutnia do piłek od Leo)
20 zł - Nikita (ze spanielowego)
20 zł - madzia828
62,39 zł - Malicja
30 zł - Asia & Ginger

Razem: 159,39 zł

Wszystkim serdecznie dziekuję za wpłaty.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Emilia, podtrzymujesz chęć wpłat na hotelik dla Zenka? ;)

A za pazdziernik nie mialo czasem zaplacic spanielowe? Gdzie potrzeba to placé, ale gdzie nie ma takiej potrzeby- pieniádze przeznaczam na inne psy.

Posted

[quote name='emilia2280']A za pazdziernik nie mialo czasem zaplacic spanielowe? Gdzie potrzeba to placé, ale gdzie nie ma takiej potrzeby- pieniádze przeznaczam na inne psy.
Jasne, rozumiem, tylko chodziło mi o to, czy potrzymujesz pierwszą opcję, że będziesz płaciła co miesiąc, czy może będziesz obserwowała jak się akcja rozwija i ewentualnie dopłacała jak nam zabraknie. ;)

Poza tym ja niegdzie nie pisałam, że pieniążki zbieramy tylko na spanielowym. Z dogo też ludzie wpłacali na październik. ;)
A jeśli w danym miesiącu zbierzemy trochę więcej niż potrzeba, to wiadomo, że nadwyżka pójdzie na kolejny miesiąc.

Czyli na listopad mamy już:
9,39 zł - z października
20 zł - 1219ania (ze spanielowego)
20 zł - girasol (ze spanielowego)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Pieniądze, który mieliśmy zgromadzone w "puli spanielowej" zostaną przeznaczone na opłacenie kolejnego miesiąca pobytu psiaka w hoteliku.
Zrobiłam też bazarek na ten cel (link w moim podpisie).

A pula spanielowa cos do tego dolozy?

Posted

emilia2280 napisał(a):
A pula spanielowa cos do tego dolozy?

Jasne, że dołoży. Na szczęście nie mielismy jeszcze potrzeby ruszać tych pieniędzy, trzymamy je na czarną godzinę, gdy zabraknie. Na razie zbieramy na bierząco.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Jasne, że dołoży. Na szczęście nie mielismy jeszcze potrzeby ruszać tych pieniędzy, trzymamy je na czarną godzinę, gdy zabraknie. Na razie zbieramy na bierząco.

Mieli placic za pazdziernik, wiéc wplaty wszystkich innych mogá zostac przeniesione na przyszly miesiác. Ja za pazdziernik nie placé, bo bédzie dosyc do placenia- pewnie do konca zycia psiaka (i niech zyje jak najdluzej). A ten jeden miesiác niech zaplacá z puli, jak juz obiecali.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Mieli placic za pazdziernik, wiéc wplaty wszystkich innych mogá zostac przeniesione na przyszly miesiác. Ja za pazdziernik nie placé, bo bédzie dosyc do placenia- pewnie do konca zycia psiaka (i niech zyje jak najdluzej). A ten jeden miesiác niech zaplacá z puli, jak juz obiecali.

Chyba się nie rozumiemy. Na spanielowym mamy zgromadzone trochę kasy na czarną godzinę, trzymamy te pieniądze, gdy już naprawdę zabraknie i nie będzie z czego dołożyć. Chyba lepiej zbierać na bieżąco, a tamtych pieniażków nie ruszać, póki nie trzeba niż wydać od razu, a później się okaże, że w którymś miesiącu zabraknie, a my nie mamy już z czego dołożyć. Tamte pieniądze na pewno nie przepadną. ;)

Za październik już pieniążki uzbieraliśmy, teraz zbieramy za listopad.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dlaczego piszesz mieli? Nikt nic nie miał. Pieniądze są na moim koncie, ale tylko jedno słowo Asi- przelewam gdzie trzeba. Pieniędzmi Asia również dysponuje. Ona rządzi- ja tylko trzymam.
Od początku Asia pisała mi, że pieniądze mają być na czarną godzinę- jak już nie będzie z czego płacić aby było.

Posted

Cockermaniaczka wpłaciła 30 zł na hotelik dla spanielka. Dziękujemy bardzo. :multi: :p

Czyli na listopad mamy już:
9,39 zł - z października
20 zł - 1219ania (ze spanielowego)
20 zł - girasol (ze spanielowego)
30 zł - Cockermaniaczka

Posted

[quote name='TYGRYS-ica.']witam zenka ;) co tam u pieska?? ja sie tak tylko zastanawiam czy jest sens dalej odnawiac mu ogłoszenia bo naprawde sa malutkie szanse na domek dla niego :roll: nikt o niego nie pytał??
U Zenka dobrze, nawet mam jakieś jego fotki sprzed tygodnia, ale zapominam wstawić. :oops:
To może ja tylko będę wznawiała Allegro? :roll:

[quote name='emilia2280']Asiu, podaj mi proszé swoje dane konta, chcé wplacic swoje 50zl na listopad.
Proszę bardzo:
mBank
53 1140 2004 0000 3702 5040 3693

Joanna Pieciukiewicz
Zbaków Górny 8
56-210 Wąsosz

Nie wiem czemu z pierwszej strony zniknął numer konta i rozliczenia, ale to uzupełnię wieczorem. ;)