Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
asiamm, co sie dzieje ze stroną Azorka - pokazuje mi sie jakis wirus i nie moge tam wejść

nie wiem :shake: ja normalnie mogę wejść, z innych kompów też (może dlatego że nie mają żadnych programów antywirusowych....)
pisałam już w tej sprawie do Marki jakiś czas temu, ale nie odpisała jak na razie

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']asiamm, co sie dzieje ze stroną Azorka - pokazuje mi sie jakis wirus i nie moge tam wejść

[quote name='asiamm']nie wiem :shake: ja normalnie mogę wejść, z innych kompów też (może dlatego że nie mają żadnych programów antywirusowych....)
pisałam już w tej sprawie do Marki jakiś czas temu, ale nie odpisała jak na razie

[quote name='asiamm']Marka odpisała, że u Niej też wszystko OK... może to wina przeglądarki :niewiem:

[quote name='luka1']może, ale nie moge otworzyć nadal

[quote name='tanitka']http://www.schronisko.sochaczew.prv.pl/

u mnie się otwiera

Luka gratuluję dobrego zabezpieczenia komputera, pewnie firewalle ci blokuje wejście. Pozostałym poradziłabym sprawdzić swoje programy antywirusowe. Jeżeli macie to czy są aktualne, a jak nie działają mimo aktualizacji wymienić na lepszy. Strona zawiera:

prowadzący stronę powinien sie z tym uporać. A ciotkom które wchodzą bez problemu gorąco polecam dokładny skan komputera. Szczerze mówiąc bardzo doradzam program avast! całkowicie darmowy, którego używam. Wymiata niektóre okrzyczane płatne (a już na pewno superobciążającego system nortona)

Posted

Bryś jest piekny.
Pan policjant miał przyjechac zrobic mu zdjecia, ale chyba znowu nie mają funduszy na paliwo - a mówiłam żeby organizowali jakieś dyskoteki.
Teraz, jak Bryś pożerał wiadro jedzonka dziennie to może sie w nos pocałować. Zaden sąd nie uwierzy że był taki chudziutki.

Posted

[quote name='asiamm']ciotka, ale to nie ta strona. to stara strona Azorka (z końcówką .cba.pl), nowa jest ta, którą podała tanitka - http://www.schronisko.sochaczew.prv.pl/
Sprawdź tą, proszę.

Jakby to powiedzieć... wchodziłam na właściwy adres, a to co jest z końcówką *cba to tak jak napisane na screenie TO JEST PLIK O TEJ NAZWIE a nie adres. To dwie absolutnie różne rzeczy.

[quote name='luka1']sprawdziłam - jest wirus

No bo jest. Dużo stron w necie ma wirusy (celowo i niecelowo) ludziska wchodza i zgarniają.

Posted

był telefon z policji z Wyszogrodu - pytali o adres bo musza jechac i przeprowadzić rozmowę :diabloti:. Zdjecia psa mają więc dlatego nie przyjechali do schroniska. No zobaczymy czy sprawa sie rozwinie czy zdechnie w zarodku.

Posted

luka1 napisał(a):
był telefon z policji z Wyszogrodu - pytali o adres bo musza jechac i przeprowadzić rozmowę :diabloti:. Zdjecia psa mają więc dlatego nie przyjechali do schroniska. No zobaczymy czy sprawa sie rozwinie czy zdechnie w zarodku.

Do mnie też dzwonił komendant żebym przyjechała na zeznania :cool3:

Posted

majqa napisał(a):
3mam kciuki Ziutko.

Na szczęście to nie moje pierwsze zeznania w sprawie odebranego psiaka :cool3: i już nie mam stresu bo na pierwszych to ohh...nerwy itd.
No sobie pogadam z Panem Komendantem :razz:

Posted

luka1 napisał(a):
Psisko juz prawie otrząsnęło sie z przeżyć, juz nawet podszedł do kraty i ogonem kiwnął. A te oczy :shake: mowię wam.

To broń której ciężko się oprzeć

Posted

[quote name='majqa']Ziutko odbyła się narada wojenna ;) z Luką odnośnie ogłaszania psiaka pod kątem DT?
Dzisiaj będę u Luki to obgadamy :cool3: i zameldujemy się wieczorem na wątku ;)

Posted

Dziewczyny, jak ustalicie front działań Brysiowych :loveu: i konieczny będzie dla psiaka tekst, dajcie znać na PW (do tego tekstu będą mi, w miarę Waszych możliwości, potrzebne odpowiedzi na pytania odnośnie Brysia/ zadałam je na wątku).