bea100 Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Pika, a czemu taka ,, :evilbat: " emotionka hę? Jak wygrywać to skumulowanie :lol: A ja proszę o kciuki o 10,30 dla ogarków startujących w Katowickim Spodku :D Sędziuje Austriak, ogromnie jestem ciekawa... 8) Quote
pasz Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 ..my też bardzo jesteśmy ciekawi co temu austriakowi się spodoba... :D Quote
puz Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 :lol: a wszystko i tak pozostanie w Rodzinie a po drugie godna do obserwacji jest konkurencja wsrod suk bo dosc liczne zgłoszenia Quote
mmbbaj Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [size=6]Trzymamy mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za wszystkie ogarki w Katowicach, Powodzenia!!![/size] :laola: Quote
SAIDA Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Bea ogary idą w piatek czy w sobote bo ja jutro raniutko juz jade to moze dam rade looknąc na ogórki puść mi smsa kiedy są :) Quote
PIKA Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A ja i Saba sptkalysmy dzisiaj Blawata :multi: Trzymam kciuki za wszystkie Ogarowe gwiazdy :kciuki: :kciuki: Quote
mmbbaj Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='SAIDA']Bea ogary idą w piatek czy w sobotę ?[/quote] [size=6]w piątek!!![/size] Quote
mmbbaj Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]Zniknął topic "Beagle do sprzedania"[/b]... :o :o :o To znaczy, że nie dowiemy się o dalszych losach suni, której umarł Pan - jej jedyny przyjaciel?... :( :( :( Quote
bea100 Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 A ja już wiem ..ale nie powiem :lol: Nie odbiorę Pasz, Puz i Hani tej przyjemności :lol: Powiem tylko tyle, że nasze forumowskie ogary dzisiaj w Spodku są NA TOPIE :D (A babcia ogórkowa baaaardzo dumna :) ) [b]GRATULACJE[/b] dla Wszystkich pięknych piesków i ich właścicieli :D Quote
Sabina1 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 :laola: :laola: :laola: :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A jak ja po naszej ocenie pytałam o Bohuna HANKĘ I OKOLICE nikt mi nie umiał powiedzieć jak mu poszło. Beata powiedz coś. Z kim ja dziś rozmawiałam ??? z panem od Pałasza czy Puzona?? - taki w jasnym swetrze. Wiecie co po 11 latach wystawiać znowu , to jednak stres. OPUS zszedł obiecujśący. Do poprawy mamy odchudzanie i spacery. Nasza konkurencja pokonana. zachowanie szczyla piękne. Stefikowi szedł do ręki. Dupsko mu latało , zginał sie jak podkowa. Chociaż stałam przy ogarach , rozemocjonowana nie pamietam nic. o Lotce gończycy Hania pewnie sama napisze. Quote
puz Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witam Asia z Wojtkiem dojada na 22 do Warszawy wiec piszę tak Pałasz pokonał Puzona w pięknym stylu [b]CWC Res Cacib i zakończył CHpl [/b] :lol: Bohun WO jest Źółta wstąrzeczka :lol: bez zastrzeżen Puzon bdb ale wiecie co on zasłuzył na to brzydko szedł w ocenie mam opis na temat wyginanego grzbietu i pochylenia sie cos na bok wynika na to ze mam krzywego psa, zeby Pan chciał ogladac sam ale jak to Puz :o musiałam sama otwierac pysk i pokazywac ale Pan musiał dokładnie zab po zabku zobaczyc i cóż skonczyło sie wyrywaniem z ringu i ringówki nie umiem go wystawiac i daje sobie juz spokoj moze jeszcze opole :evil: do jutra temin Suki w klasie otwartej wiem ze nie miały łatwo tez pare ocen bdb min Koda ze Stadniny Cisowiec NPWR został Tercet ZW ma pies z młodziezy Zywia z Gończaków Klase młodziezy w psach wygrał Rago Galicyjska Sfora tyle pamietam :fadein: Quote
puz Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Musia a przez chwile rozmawiałysmy razem majac Bohunka w rece taka dziewczyna na zielono a Ty byłas z opuskiem sztruksowe zielone spodnie i taka zielona bluzka Quote
musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Najpewniej, tyle , że ja nikogo właściwie z twarzy nie pamiętam. Sytuacja przez ciebie opisana - zapamietana. Faktycznie tak było. A ja po Stefiku dostałam odgóry "hodowlany" nakaz od Weronów co by zgłosić psiura na Opole. Mam miesiac czasu na zbicie wagi i rozruszanie mego szczyla. Czuję się jak bokser przed walką (zbicie wagi). No qrcze jak Rocky biegać bedziemy po schodach w te i z powrote. Tyle, że skakać przez skakankę nie trzeba :lol: Od jutra psiur - połowa racji dziennej , za to 3xwięcej ruchu. Quote
Hania Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Musia Byłam tak zakręcona, ze nie załapałam Twojego pytania o Bohunka :-( ale to że Bohunek dostał w.o. załapałam :-) U nas tak: Ja zakręcona - miałam naraz i ogary i gończe Gawęda się zbuntowała i nie chciała biegac. Całe szczęście Jacek jakoś ją wystawił. Poza tym czeka ją odchudzanie :-( Basetla pierwsza, ale z bdb - jak wszystkie suki w użytkowej :lol: . Co do Basty to się nie dziwię - ma co najmiej z 5 kg za mało, ale reszta nie wiem :-( Za to Lotka wypadła super. O dziwo spodobało jej się bieganie . Dostała dosk i Zw. Mł. co mnie cieszy tym bardziej, że tylko 4 gończe na 16 dostało dosk. Quote
mmbbaj Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]Kochani[/b] jak się czyta te posty to Wy Wszyscy jeszcze jesteście strasznie zakręceni :P :P :P :P , ale bardzo się cieszę :multi: !!! [size=6]Wielkie gratulacje dla piesków i dla Was :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:[/size] [b]Ilona[/b] :P do następnych wystaw Ci przejdzie :P :lol: :P , a powiem Ci, że Bajan nie lubi jak mu się w zęby zagląda :megagrin: Quote
bea100 Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 [quote name='mmbbaj']...jak się czyta te posty to Wy Wszyscy jeszcze jesteście strasznie zakręceni...[/quote] Jak najzupełniej, ale POZYTYWNIE zakręceni :lol: Puz: Ty nam kochana tak nie pisz tutaj, że przestajesz wystawiać :o Puzik jest super-pies i basta 8) I ma taki charakter, którego tylko pozazdrościć. Cały czas mam przed oczami ten widok, jak pięknie ,,matkował" Bajankowi :D Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Puz czyli jestesmy w jednym klubie pesymistow :lol: Ja takze "kariere" koncze w Katowicach :lol: Notabene gratulujemy wszystkim 8) Musiu i widzisz,nie bylo tak zle 8) A jaki Opus dostal opis ? A tak apropo Stefika.Pana Stefika b.mile wspominam z Leszna '04,gdzie Malenstwu i jego wl.przyznal zw.ml 8) Sedzia niezwykle sympatyczny,"ludzki" i kulturalny.I co najwazniejsze ma doskonale podejscie zarowno do psa jak i wlasciciela. W Lesznie,gdzie bylismy 3raz na ringu,patrzyl tylko na urode Malenstwa,a pominal niewprawne pokazywanie czym,przyznaje bez bicia,zaskarbil sobie moja przychylnosc :wink: Uwzglednil takze upal i fakt,ze ciemne dziecko ledwie zylo (irlandy szly kolo poludnia,wiec upal byl nieziemski) i tylko wpisal w karte oceny,ze pies nieco flegmatyczny :wink: Na szczescie na porownaniu o rase,Malenstwo zasuwalo takim sprintem,ze konkurentow wyprzedzalo o dobre kilka metrow i pokazalo,ze flegmatykiem to on specjalnym nie jest :wink: :lol: Quote
mmbbaj Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [size=6]Carragan!!![/size] To TY ????? :o :o :o :o :o :o , a ja właśnie dzisiaj o tobie myślałam :multi: Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='mmbbaj'][size=6]Carragan!!![/size] To TY ????? :o :o :o :o :o :o , a ja właśnie dzisiaj o tobie myślałam :multi:[/quote] To ja we wlasnej osobie :wink: A raczej moja reaktywacja chwilowa :wink: Moze to Twe mysli mnie tu przywiodly ? :wink: Notabene widze,zescie sobie popisowo poradzili z emblematem i bannerkiem :lol: Czyli juz jestescie lepsi ode mnie w tej kwestii, bo ja nawet fot.dalej zmniejszac nie umiem :wink: :lol: Quote
mmbbaj Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='carragan'] (...) Moze to Twe mysli mnie tu przywiodly ? :wink: Notabene widze,zescie sobie popisowo poradzili z emblematem i bannerkiem :lol: (...)[/quote] Cieszę się że jesteś! :P Emblemat i bannerek to niestety nie nasza robota :( :oops: tylko pewnej Dobrej Duszyczki :saint1: tacy zdolni nie jesteśmy :wink: Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ha ! Widze wiec duzo wspolnego,bo moj emblemacik takze jest zrobiony przez dobra duszyczke :lol: Ale cytowac juz umiecie :lol: Czyli i tak jestescie madrzejsi,bo mnie to spooooro wiecej czasu zajelo :lol: Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8) Quote
mmbbaj Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='carragan'] Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8)[/quote] Jeszcze bakcyla nie połkneliśmy :P bo na wystawie jeszcze nie byliśmy, ale cały sezon dopiero przed nami :lol: Quote
tunio Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='carragan'] Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8)[/quote] Jeszcze bakcyla nie połkneliśmy :P bo na wystawie jeszcze nie byliśmy, ale cały sezon dopiero przed nami :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: :oops: Nie wiem czemu myslalam,ze to Bajan byl w Przemyslu..... :hmmmm: Quote
Hania Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Parę fotek z Katowic: Bohun: [img]http://img78.exs.cx/img78/569/katbohun0gl.jpg[/img] [img]http://img78.exs.cx/img78/344/katbohun25na.jpg[/img] Bohyun+Koda: [img]http://img78.exs.cx/img78/230/katbohunkoda4ui.jpg[/img] Puzon: [img]http://img78.exs.cx/img78/9854/katpuzon8fo.jpg[/img] Pałasz: [img]http://img78.exs.cx/img78/6384/katpaasz2fr.jpg[/img] Ofiklejda: [img]http://img78.exs.cx/img78/1005/katofi4aa.jpg[/img] Quote
Recommended Posts