Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pika, a czemu taka ,, :evilbat: " emotionka hę? Jak wygrywać to skumulowanie :lol:

A ja proszę o kciuki o 10,30 dla ogarków startujących w Katowickim Spodku :D Sędziuje Austriak, ogromnie jestem ciekawa... 8)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Zniknął topic "Beagle do sprzedania"[/b]... :o :o :o To znaczy, że nie dowiemy się o dalszych losach suni, której umarł Pan - jej jedyny przyjaciel?... :( :( :(

Posted

A ja już wiem ..ale nie powiem :lol: Nie odbiorę Pasz, Puz i Hani tej przyjemności :lol:
Powiem tylko tyle, że nasze forumowskie ogary dzisiaj w Spodku są NA TOPIE :D
(A babcia ogórkowa baaaardzo dumna :) )

[b]GRATULACJE[/b] dla Wszystkich pięknych piesków i ich właścicieli :D

Posted

A jak ja po naszej ocenie pytałam o Bohuna HANKĘ I OKOLICE nikt mi nie umiał powiedzieć jak mu poszło. Beata powiedz coś.

Z kim ja dziś rozmawiałam ??? z panem od Pałasza czy Puzona?? - taki w jasnym swetrze.

Wiecie co po 11 latach wystawiać znowu , to jednak stres.

OPUS zszedł obiecujśący. Do poprawy mamy odchudzanie i spacery. Nasza konkurencja pokonana. zachowanie szczyla piękne. Stefikowi szedł do ręki. Dupsko mu latało , zginał sie jak podkowa.

Chociaż stałam przy ogarach , rozemocjonowana nie pamietam nic.

o Lotce gończycy Hania pewnie sama napisze.

Posted

Witam Asia z Wojtkiem dojada na 22 do Warszawy wiec piszę tak

Pałasz pokonał Puzona w pięknym stylu [b]CWC Res Cacib i zakończył CHpl [/b] :lol:

Bohun WO jest Źółta wstąrzeczka :lol: bez zastrzeżen

Puzon bdb ale wiecie co on zasłuzył na to brzydko szedł w ocenie mam opis na temat wyginanego grzbietu i pochylenia sie cos na bok wynika na to ze mam krzywego psa, zeby Pan chciał ogladac sam ale jak to Puz :o musiałam sama otwierac pysk i pokazywac ale Pan musiał dokładnie zab po zabku zobaczyc i cóż
skonczyło sie wyrywaniem z ringu i ringówki nie umiem go wystawiac i daje sobie juz spokoj moze jeszcze opole
:evil: do jutra temin

Suki w klasie otwartej wiem ze nie miały łatwo tez pare ocen bdb min Koda ze Stadniny Cisowiec

NPWR został Tercet
ZW ma pies z młodziezy Zywia z Gończaków
Klase młodziezy w psach wygrał Rago Galicyjska Sfora
tyle pamietam :fadein:

Posted

Musia a przez chwile rozmawiałysmy razem majac Bohunka w rece taka dziewczyna na zielono a Ty byłas z opuskiem sztruksowe zielone spodnie i taka zielona bluzka

Posted

Najpewniej, tyle , że ja nikogo właściwie z twarzy nie pamiętam. Sytuacja przez ciebie opisana - zapamietana. Faktycznie tak było.

A ja po Stefiku dostałam odgóry "hodowlany" nakaz od Weronów co by zgłosić psiura na Opole.

Mam miesiac czasu na zbicie wagi i rozruszanie mego szczyla.

Czuję się jak bokser przed walką (zbicie wagi).

No qrcze jak Rocky biegać bedziemy po schodach w te i z powrote.
Tyle, że skakać przez skakankę nie trzeba :lol:

Od jutra psiur - połowa racji dziennej , za to 3xwięcej ruchu.

Posted

Musia
Byłam tak zakręcona, ze nie załapałam Twojego pytania o Bohunka :-(
ale to że Bohunek dostał w.o. załapałam :-)

U nas tak:
Ja zakręcona - miałam naraz i ogary i gończe
Gawęda się zbuntowała i nie chciała biegac. Całe szczęście Jacek jakoś ją wystawił. Poza tym czeka ją odchudzanie :-(
Basetla pierwsza, ale z bdb - jak wszystkie suki w użytkowej :lol: . Co do Basty to się nie dziwię - ma co najmiej z 5 kg za mało, ale reszta nie wiem :-(
Za to Lotka wypadła super. O dziwo spodobało jej się bieganie . Dostała dosk i Zw. Mł. co mnie cieszy tym bardziej, że tylko 4 gończe na 16 dostało dosk.

Posted

[b]Kochani[/b] jak się czyta te posty to Wy Wszyscy jeszcze jesteście strasznie zakręceni :P :P :P :P , ale bardzo się cieszę :multi: !!!

[size=6]Wielkie gratulacje dla piesków i dla Was :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:[/size]

[b]Ilona[/b] :P do następnych wystaw Ci przejdzie :P :lol: :P , a powiem Ci, że Bajan nie lubi jak mu się w zęby zagląda :megagrin:

Posted

[quote name='mmbbaj']...jak się czyta te posty to Wy Wszyscy jeszcze jesteście strasznie zakręceni...[/quote]
Jak najzupełniej, ale POZYTYWNIE zakręceni :lol:
Puz: Ty nam kochana tak nie pisz tutaj, że przestajesz wystawiać :o Puzik jest super-pies i basta 8) I ma taki charakter, którego tylko pozazdrościć. Cały czas mam przed oczami ten widok, jak pięknie ,,matkował" Bajankowi :D

Posted

Puz czyli jestesmy w jednym klubie pesymistow :lol: Ja takze "kariere" koncze w Katowicach :lol:

Notabene gratulujemy wszystkim 8)

Musiu i widzisz,nie bylo tak zle 8)
A jaki Opus dostal opis ?

A tak apropo Stefika.Pana Stefika b.mile wspominam z Leszna '04,gdzie Malenstwu i jego wl.przyznal zw.ml 8) Sedzia niezwykle sympatyczny,"ludzki" i kulturalny.I co najwazniejsze ma doskonale podejscie zarowno do psa jak i wlasciciela. W Lesznie,gdzie bylismy 3raz na ringu,patrzyl tylko na urode Malenstwa,a pominal niewprawne pokazywanie czym,przyznaje bez bicia,zaskarbil sobie moja przychylnosc :wink:

Uwzglednil takze upal i fakt,ze ciemne dziecko ledwie zylo (irlandy szly kolo poludnia,wiec upal byl nieziemski) i tylko wpisal w karte oceny,ze pies nieco flegmatyczny :wink: Na szczescie na porownaniu o rase,Malenstwo zasuwalo takim sprintem,ze konkurentow wyprzedzalo o dobre kilka metrow i pokazalo,ze flegmatykiem to on specjalnym nie jest :wink: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'][size=6]Carragan!!![/size] To TY ????? :o :o :o :o :o :o , a ja właśnie dzisiaj o tobie myślałam :multi:[/quote]

To ja we wlasnej osobie :wink:
A raczej moja reaktywacja chwilowa :wink:

Moze to Twe mysli mnie tu przywiodly ? :wink:

Notabene widze,zescie sobie popisowo poradzili z emblematem i bannerkiem :lol: Czyli juz jestescie lepsi ode mnie w tej kwestii, bo ja nawet fot.dalej zmniejszac nie umiem :wink: :lol:

Posted

[quote name='carragan'] (...)

Moze to Twe mysli mnie tu przywiodly ? :wink:

Notabene widze,zescie sobie popisowo poradzili z emblematem i bannerkiem :lol: (...)[/quote]

Cieszę się że jesteś! :P

Emblemat i bannerek to niestety nie nasza robota :( :oops: tylko pewnej Dobrej Duszyczki :saint1: tacy zdolni nie jesteśmy :wink:

Posted

Ha ! Widze wiec duzo wspolnego,bo moj emblemacik takze jest zrobiony przez dobra duszyczke :lol: Ale cytowac juz umiecie :lol: Czyli i tak jestescie madrzejsi,bo mnie to spooooro wiecej czasu zajelo :lol:

Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8)

Posted

[quote name='carragan']

Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8)[/quote]

Jeszcze bakcyla nie połkneliśmy :P bo na wystawie jeszcze nie byliśmy, ale cały sezon dopiero przed nami :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='carragan']

Nawiasem mowiac,gdzie teraz na wystawe sie wybieracie ? Bo jak sie domyslam polkneliscie bakcyla 8)[/quote]

Jeszcze bakcyla nie połkneliśmy :P bo na wystawie jeszcze nie byliśmy, ale cały sezon dopiero przed nami :lol:[/quote]

:oops: :oops: :oops: :oops:

Nie wiem czemu myslalam,ze to Bajan byl w Przemyslu..... :hmmmm:

Posted

Parę fotek z Katowic:
Bohun:

[img]http://img78.exs.cx/img78/569/katbohun0gl.jpg[/img]

[img]http://img78.exs.cx/img78/344/katbohun25na.jpg[/img]

Bohyun+Koda:

[img]http://img78.exs.cx/img78/230/katbohunkoda4ui.jpg[/img]

Puzon:

[img]http://img78.exs.cx/img78/9854/katpuzon8fo.jpg[/img]

Pałasz: