Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Beatko Wszystkiego nanananj z okazji imienin a od Puza dla Duńki i Ciebie duzy całus Mirus tez sie przyłacza do zyczen imieninowo-kobiecych :lol: a od Bohuna dla Mamy i Babci duzeee Buziaki

Posted

Bea niech Ci się spełnią marzenia :drinking: , kłopoty idą precz :drinking: , a my za Twoje zdrowie :drinking: !!!

Bajanek też za babci zdrowie :chlup:

Posted

Dziękuję moi kochani, bardzo się wzruszyłam (tym bardziej, że moi bliscy..zapomnieli :roll: ).
Beatko&Poświatko: A Tobie kochana imieninowo życzę SPEŁNIENIA MARZEŃ :thumbs:
Miroj: Bardzo się stęskniłam za Bławacikiem, czekam niecierpliwie choć na zdjęcia :P
Haniu: Ja szukam domu dla Gamy-Szelmy i stawiam warunki hodowlane(tzn umowa: wystawy i minimum suka hodowlana i potem dzieci). Rozmawiam też o zwrocie Twoich kosztów szczepień, witamin, benzyny itd. Uważam, że tak jest OK. Nie pisz o 5 zł, bo to co za darmo przychodzi to tego się nie szanuje ( nie wszystkich to dotyczy ale tak często bywa). Nie martw się o Szelmę. Znajdziemy jej dom, gdzie będą ją kochali :D Bo to najważnejsze :D Ja pracuję nad tym, uwierz mi :P

Posted

Jeszcze Dzień Imienin się nie skończył, więc ja też pozwolę sobie dołączyć się do życzeń dla Bei. Najserdeczniejsze, Najgorętsze Życzenia Zdrowia, Sukcesów Hodowlanych i Pomyślności we Wszystkich Przedsięwzięciach - składa ogaromaniaczka Sabina1

Posted

witam kochani ja tez szukam domu dla Gamy ale niestety sa chetni byc moze narazie zainteresowani, ale nie wystawami, maja warunki dom z ogrodem dzieci juz podrosniete nie w wieku meczy pieska i do tego Pani to poprostu psiara dokarmiajaca wsyztskie zwierzaki w okolicy :( niestety szukam dalej , mam zamiar sie z nimi umówic i porozmawiac na spokojnie , proponuje Haniu akcje allegro jak z bohunem plus umieszczenie info na łowieckim ja jade do zwiazku w czwartek tzn jutro zawioze zdjecie gamy i opisze wymagania powiesze na tablicy

Posted

Witam
Z kim mogłabym porozmawiać na temat szczeniąt?
dość trudno się tu połapać, ale rozmawiałam już z puz i podobno jest Gama ogar i szczeniaki gończych.
Wolałabym kontakt telefoniczny, tak łatwiej zrobić wywiad, niż pisząc.
Pozdrawiam
Klaudia

Posted

Klaudia napisał(a):
Witam
Z kim mogłabym porozmawiać na temat szczeniąt?
dość trudno się tu połapać, ale rozmawiałam już z puz i podobno jest Gama ogar i szczeniaki gończych.
Wolałabym kontakt telefoniczny, tak łatwiej zrobić wywiad, niż pisząc.
Pozdrawiam
Klaudia

Na temat szczeniąt gończych? z Hanią 8) .
Co do Szelmy ( Gamy) to miała wczoraj miłą wizytę a dzisiaj wieczorkiem sprawa jej nowego domku się rozstrzygnie :P

Guest Kamcia_14
Posted

Popatrzcie to szczeniak ode mnie Ali Herbu Węszynos ale morda dopiero dostałam zdjęcie od jego właściciela Marcina z Wrocławia. Całego wstawiłam na galerii gończych polskich.

Guest Kamcia_14
Posted

z tego całego zaaferowania zapomniałam się przywitać, przeprzaszam,ale same mi? rozumiecie? Nie widziałam tego psiaka 2 lata to z mojego pierwszego miotu, ale niespodziankę mi Marcin sprawił.No już ochłonęłam , gratuluje sukcesów wystawowych bo jakieś były w Jarosławiu? Ja tam byłam na pierwszej zimowej i na drugiej też i już nigdy więcej, choć mam blisko. To nie teren dla psów, nie powinni urządzać tam wystawy za mały teren i olbrzymi bałagan wtedy był. Nie wiem jak teraz.

Posted

Psiara, Ali robi wrażenie :D Jest super 8)
Puz: nie łam się kochana (gratuluję Puzonkowi medalu :D ) i mam nadzieję, że nasi Bohunkowi się nie zniechęcą po tej bałaganiarskiej wystawie w Jarosławiu. Bohun dostał WO i uważajcie:BIAŁĄ wstążeczkę (to już nie było żółtych czy tam daltoniści ?!? :lol: ) no i w tym całym zamieszaniu...dostał MEDAL :lol: Tam po prostu nie wystawa a jakaś zawierucha była !!! :lol:

Posted

Kochani! wiadomość z ostatniej chwili!!!

Mała Gama/Szelma pojechała właśnie do nowego domu :multi:

Wszyscy :laola: :laola: życzymy jej szczęścia :P :P :P

Posted

miroj napisał(a):

SAIDA chyba tak masz wujka na forum :D

a ja z tego co mi wiadomo sąsiada :lol:

Brawa dla Szelmy :klacz: :multi: i trzymamy kciuki za jej szczęście :kciuki:

Posted

Bohun w Jraosławiu

Puzon i Bohun przed ocena

Bohun po ocenie zadowolony

odpoczynek po wystawie

cd odpoczynek w ganianego

a to kiedys z wizyty u Bohunka

zdjecia sa sciagniete z yahoo ale w sobote albo jutro dostane wypalona płytke z wieloma zdjeciami

Posted

puz napisał(a):
...a jednak sa jeszcze godni ogara

Są :D Hania podjęła trudną decyzję ( :rofl: ) . Tak. Bardzo się martwimy jak minęła Szelmie pierwsza noc w nowym domu, czekamy niecierpliwie na telefon (powiem otwarcie, że JUŻ byśmy obie z Hanią wpadły tam na wizytację, no cóż, gdyby tylko tak wypadało :wink: ). Teraz muszą nam wystarczyć telefony. Pojedziemy za jakiś czas (qrcze, a tak wyglądam od wczoraj: :HUT012: )