Hania Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :drinking: Wszystkiego naj, naj dla wszystkich Beat na tym Forum. :BIG: Quote
puz Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :lol: Beatko Wszystkiego nanananj z okazji imienin a od Puza dla Duńki i Ciebie duzy całus Mirus tez sie przyłacza do zyczen imieninowo-kobiecych :lol: a od Bohuna dla Mamy i Babci duzeee Buziaki Quote
mmbbaj Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Bea niech Ci się spełnią marzenia :drinking: , kłopoty idą precz :drinking: , a my za Twoje zdrowie :drinking: !!! Bajanek też za babci zdrowie :chlup: Quote
miroj Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Beaty oraz wszystkich Pań :BIG: :tort: ps. zdjęcia wyślę jak tylko odbiorę aparat z naprawy Quote
bea100 Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Dziękuję moi kochani, bardzo się wzruszyłam (tym bardziej, że moi bliscy..zapomnieli :roll: ). Beatko&Poświatko: A Tobie kochana imieninowo życzę SPEŁNIENIA MARZEŃ :thumbs: Miroj: Bardzo się stęskniłam za Bławacikiem, czekam niecierpliwie choć na zdjęcia :P Haniu: Ja szukam domu dla Gamy-Szelmy i stawiam warunki hodowlane(tzn umowa: wystawy i minimum suka hodowlana i potem dzieci). Rozmawiam też o zwrocie Twoich kosztów szczepień, witamin, benzyny itd. Uważam, że tak jest OK. Nie pisz o 5 zł, bo to co za darmo przychodzi to tego się nie szanuje ( nie wszystkich to dotyczy ale tak często bywa). Nie martw się o Szelmę. Znajdziemy jej dom, gdzie będą ją kochali :D Bo to najważnejsze :D Ja pracuję nad tym, uwierz mi :P Quote
Sabina1 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Jeszcze Dzień Imienin się nie skończył, więc ja też pozwolę sobie dołączyć się do życzeń dla Bei. Najserdeczniejsze, Najgorętsze Życzenia Zdrowia, Sukcesów Hodowlanych i Pomyślności we Wszystkich Przedsięwzięciach - składa ogaromaniaczka Sabina1 Quote
SAIDA Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Beatki sto lat sto lat :laola: Qrcze czyzby Miroj to mój wujek :o :o ale numer mam wujka na forum :D Quote
puz Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 witam kochani ja tez szukam domu dla Gamy ale niestety sa chetni byc moze narazie zainteresowani, ale nie wystawami, maja warunki dom z ogrodem dzieci juz podrosniete nie w wieku meczy pieska i do tego Pani to poprostu psiara dokarmiajaca wsyztskie zwierzaki w okolicy :( niestety szukam dalej , mam zamiar sie z nimi umówic i porozmawiac na spokojnie , proponuje Haniu akcje allegro jak z bohunem plus umieszczenie info na łowieckim ja jade do zwiazku w czwartek tzn jutro zawioze zdjecie gamy i opisze wymagania powiesze na tablicy Quote
puz Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :( proponowałam nawet izie i jarkowi zeby Bohun mial towarzyszke robie naprawde wszystko jak Bea 100 pracuje Haniu intensywnie Quote
Klaudia Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Witam Z kim mogłabym porozmawiać na temat szczeniąt? dość trudno się tu połapać, ale rozmawiałam już z puz i podobno jest Gama ogar i szczeniaki gończych. Wolałabym kontakt telefoniczny, tak łatwiej zrobić wywiad, niż pisząc. Pozdrawiam Klaudia Quote
puz Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 klaudio wysłałam Ci na pw email do Hani hodwczyni ogarów i gonczych napisz do Hani a telefony juz uzyskasz od niej Quote
bea100 Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Klaudia napisał(a):Witam Z kim mogłabym porozmawiać na temat szczeniąt? dość trudno się tu połapać, ale rozmawiałam już z puz i podobno jest Gama ogar i szczeniaki gończych. Wolałabym kontakt telefoniczny, tak łatwiej zrobić wywiad, niż pisząc. Pozdrawiam Klaudia Na temat szczeniąt gończych? z Hanią 8) . Co do Szelmy ( Gamy) to miała wczoraj miłą wizytę a dzisiaj wieczorkiem sprawa jej nowego domku się rozstrzygnie :P Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Popatrzcie to szczeniak ode mnie Ali Herbu Węszynos ale morda dopiero dostałam zdjęcie od jego właściciela Marcina z Wrocławia. Całego wstawiłam na galerii gończych polskich. Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 z tego całego zaaferowania zapomniałam się przywitać, przeprzaszam,ale same mi? rozumiecie? Nie widziałam tego psiaka 2 lata to z mojego pierwszego miotu, ale niespodziankę mi Marcin sprawił.No już ochłonęłam , gratuluje sukcesów wystawowych bo jakieś były w Jarosławiu? Ja tam byłam na pierwszej zimowej i na drugiej też i już nigdy więcej, choć mam blisko. To nie teren dla psów, nie powinni urządzać tam wystawy za mały teren i olbrzymi bałagan wtedy był. Nie wiem jak teraz. Quote
bea100 Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Psiara, Ali robi wrażenie :D Jest super 8) Puz: nie łam się kochana (gratuluję Puzonkowi medalu :D ) i mam nadzieję, że nasi Bohunkowi się nie zniechęcą po tej bałaganiarskiej wystawie w Jarosławiu. Bohun dostał WO i uważajcie:BIAŁĄ wstążeczkę (to już nie było żółtych czy tam daltoniści ?!? :lol: ) no i w tym całym zamieszaniu...dostał MEDAL :lol: Tam po prostu nie wystawa a jakaś zawierucha była !!! :lol: Quote
puz Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Mł.Ch.Pl., Ch.Pl. KT-I CHIMERA z Gończaków Bea reszta dzis wieczorem Quote
miroj Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Bea 100 jak tylko odbiorę kamerę z naprawy to porobię trochę zdjęć SAIDA chyba tak masz wujka na forum :D Quote
mmbbaj Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Kochani! wiadomość z ostatniej chwili!!! Mała Gama/Szelma pojechała właśnie do nowego domu :multi: Wszyscy :laola: :laola: życzymy jej szczęścia :P :P :P Quote
PIKA Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 miroj napisał(a): SAIDA chyba tak masz wujka na forum :D a ja z tego co mi wiadomo sąsiada :lol: Brawa dla Szelmy :klacz: :multi: i trzymamy kciuki za jej szczęście :kciuki: Quote
puz Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :angel: super super :D a jednak sa jeszcze godni ogara Quote
puz Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Bohun w Jraosławiu Puzon i Bohun przed ocena Bohun po ocenie zadowolony odpoczynek po wystawie cd odpoczynek w ganianego a to kiedys z wizyty u Bohunka zdjecia sa sciagniete z yahoo ale w sobote albo jutro dostane wypalona płytke z wieloma zdjeciami Quote
bea100 Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 puz napisał(a):...a jednak sa jeszcze godni ogara Są :D Hania podjęła trudną decyzję ( :rofl: ) . Tak. Bardzo się martwimy jak minęła Szelmie pierwsza noc w nowym domu, czekamy niecierpliwie na telefon (powiem otwarcie, że JUŻ byśmy obie z Hanią wpadły tam na wizytację, no cóż, gdyby tylko tak wypadało :wink: ). Teraz muszą nam wystarczyć telefony. Pojedziemy za jakiś czas (qrcze, a tak wyglądam od wczoraj: :HUT012: ) Quote
Recommended Posts