Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani :P w związku z tym, że technika nas przerasta :oops: , pozostaje mi tylko napisać o tym ogarkowym spotkaniu :D
Przede wszystkim- Bea Kochana! To był cudowny pomysł :loveu: Gdybyście widzieli jak maluchy witały się z babcią!!! A babcia wzruszona chyba sama nie mogła uwierzyć, że oto dzieciaki Dunieczki brykają po Jej ogrodzie :multi: :multi: :multi: ...Błoga (czyli Bunia), Bławat (czyli Maksio) i Bajanek...
Mama Dunia - niezawodna! Onieśmielonej i trochę przestraszonej Błogiej natychmiast zaczęła udzielać lekcji :D , ale jak ona to robi! Ileż w niej delikatności i wyczucia - to, wiecie! ludzie mogliby się od niej uczyć! Efekt był taki, że "panna" coraz śmielej baraszkowała i z braćmi i z matką :fadein:
Gonitwom, przewrotkom,przepychankom nie było końca! A wszystkie ogarki uśmiechnięte, szczęśliwe! Staliśmy i podziwialiśmy, napatrzeć się nie mogliśmy na ten wspaniały widok- cudownie zaśnieżony ogród i na tym śniegu cztery wspaniałe, rozdokazywane ogary - wiecie, ani ja nie jestem w stanie tego widoku opisać, ani żadne zdjęcia nie oddadzą w pełni uroku tej chwili! Byliśmy bardzo szczęśliwi patrząc na nie...i postanowiliśmy, że takich spotkań musi być więcej :P
Kiedy już z ogrodu poszliśmy do domu, nasze niezmordowane pupile nadal dokazywały, buszowały po całym mieszkaniu, chlapały wodą, skakały po kanapach, a babcia Bea? Kochani! jak prawdziwa babcia z bajki! Sama dobroć, uśmiech i wyrozumiałość i ciągle nie mogła się nacieszyć, że znowu widzi je razem!
Widać było jak im razem ze sobą dobrze, jak łatwo im się porozumieć, a każdy gest łapką odczytany jest we właściwy sposób! Tak, te łapki są niesamowite, tego się rzeczywiście nie widzi w innych rasach!
Bea! Dziękujemy :calus: - jesteśmy tym rodzinnym spotkaniem oczarowani!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj Wy te zdjęcia chyba zeście zamieścili na jakiejś zakodowanej stronie i wcale ich nie mozna otowrzyć, nawet z waszego linka :wink:
czy to sa te zdjęcia, ktore zamieścil miroj? Bo jak nie to przyslijcie do mnie :lol:

Zdjęcia Blogiej od Bei do mnie doszly zaraz wstawie :lol:

Posted

[quote name='miroj']Chyba się udało Bławatek padnięty nawet na wieczorny spacer mu się nie chciało wyjsć

Dzięki Miroj! Bajan też! :P Śpi jak suseł, jedyne na co miał siłę to najeść się mięska i pomachać ogonem na widok naszego gościa! :wink: Pewnie mu się przyśnią zabawy z rodzeństwem :roflt:
Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale robione komórką i kamerką komputerową, stanowczo musimy pomyśleć o aparacie :roll: ...

Posted

Mmbbaj - opisałaś to tak pięknie, że zobaczyłam to, właśnie rozdokazywane, roześmiane psy na śniegu. Niestety nie mam w sobie nic z Alfy, bo pomyślałam sobie , ze chciałabym być takim pędzącym ogarem. Pamiętam, że od dziecka, mając psy, chciałam być psem (jeszcze trochę i na stare lata zacznę twierdzić, że właśnie psem jestem - to pewnie lekko zaniepokoji otoczenie . :lol: :lol: :lol: :lol: )
Z Waszych relacji bije ogromna radość ze spotkania - proszę uwierzcie, że cieszę się razem z Wami.

Posted

Bea marzenia sie spełniają co??? :angel: zawsze mówilas ze kiedys bedziesz organizowac takie spotkanka dzieci Duski i udało sie super :angel:

Posted

Rada babci Bea 100 poskutkowała zmieliłam mięso i wymieszałam z ryżem i warzywami Bławatek zjadł z apetytem więc mam problem z głowy
ps.
Musimy częściej się spotykać :lol: :lol: :lol:
Bea 100 gratulacje dla ciebie :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Hania, Pika: no oczywiście musiałam narozrabiać :oops: Mea culpa :oops:

Wiecie co? Ja cały czas tak bardzo żałuję, że nie było z nami naszej teściowej, naszej Hani :(

Sabina1: ja jestem psem :lol: ( w Chińskim horoskopie)

Cieszę się, że tak było wspaniale. Oczywiście: spotkania będziemy powtarzać. Tylko teraz z Hanią (obowiązkowo) i do niej sie postaramy dopasować 8)
Jak napisała kochana Saidi: marzenia są po to, by je spełniać prawda? :D
I następnym razem postaram się by był z nami Grzegorz z tatą-Tropem :D

Miroj: bo babcie maja swoje sekretne i praktyczne sposoby na wnuki-niejadki :lol: Cieszę się :D

Posted

[quote name='bea100']Hania, Pika: no oczywiście musiałam narozrabiać :oops: Mea culpa :oops:
:lol: a rozrabiaj :lol: Tak mozesz nawet częściej :lol:

Dalsze zdjęcia z dzisiejszego ogarzego spotkania :D

Posted

[quote name='"PIKA"'][quote name='miroj']Pika sory zdubllowaliśmy zdjęcia ale to fajnie
:o znowu ? :o
Ja to mam dzisiaj farta :roflt:
Tak masz dzisiaj farta trzeba to wykorzystać

Posted

miroj napisał(a):

Miroj chcesz mnie wykorzystać? :o
:wink:

miroj napisał(a):
Pika zagraj w LOOTO Masz 100% wygraną

Ale losowanie bylo dzisiaj :cry:

Posted

PIKA napisał(a):
miroj napisał(a):

miroj napisał(a):
Pika zagraj w LOOTO Masz 100% wygraną

Poprostu zagraj w lotto masz farta do trzech razy sztuka

Posted

A mnie się podoba tyyyyle zdjęć naraz :lol:

Tulipany papuzie się rozwijają ( bo babcia dostała też kwiatki :D ), makowiec zjedzony (pycha :eating: ) , mięsko (prezent od Bajanków) się dusi, Dunia rano biegała dzisiaj po śladach dzieci i ich SZUKAŁA ( potem podbiegała do mnie jakby pytając ,,no gdzie one są ?" ). Przyznam się, że też (jak Dunia), bez ogórcząt, czuję się troszkę...samotnie :(

Posted

[quote name='miroj'] [quote name='PIKA'][quote name='miroj']Tak masz dzisiaj farta trzeba to wykorzystać

[quote name='miroj'] Pika zagraj w LOOTO Masz 100% wygraną

Poprostu zagraj w lotto masz farta do trzech razy sztuka

puścilam dzisiaj losa na środę

Posted

[quote name='mmbbaj']
Pika!!! Czy już jesteś milionerką :o :o :o

A skąd :roll:

Ale nikt nie wygrał, w sobotę będzie następna kumulacja :evilbat: