Katerinas Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Oto mały raport zdjęciowy z "białasowego przedszkola" :D - najnowsza sesja zdjęciowa. A oto cała szósteczka rozrabiaków :D Dziś byłam i wymyziałam wszyskie białe kuleczki :D Cudeńka :D Moja ulubienica Anszi :D :iloveyou: Więcej relacji z wizyty napiszę jutro, bo dziś już na pyszczek padam :D Quote
Miga Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Witam :) O jak śnieżynki urosły :) Na tym zdjęciu pierwszy białasek z przejedzenia jkby słaniał się na łapciach, albo pańcia go raczyła jakimś procentowym trunkiem ;) http://www.katerinas.neostrada.pl/szantina008.jpg Quote
Katerinas Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Puchatki są przepiękne... przeurocze... przekochane :D Patrzeć na nie to sama przyjemność.... Toż to lepsze niż oglądanie tv. :lol: Zaczynają już pierwsze podgryzania, zaczepki. Jeden śpi a drugi go dziab za ucho :lol: ... i poszkodowany drze małą japkę :lol: Ich ruchy są jeszcze takie śmiecznie, pociesznie niemrawe :D Białe kuleczki futra z czarnymi węgielkami (oczka + nosek). :lol: Wieczorem cała szóstka "zasiadła" przy stołówce - każde ma swoją miseczkę, wszystkie wmontowane w taki mały drewniany stoliczek. Mówię Wam... super :D No i jedzą genialnie... chrumkają, chrząkają, jedno skończy to zagląda siostrze/bratu do miski. Potem włażą łapkami w te miski :D Są przeurocze :D Potem najedzone brzuszki idą palulu :D No i zakochałam się w Anszi :D Jest słodziutka :D Quote
KORONA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 One sa jeszcze bardziej puchate niż ostatnio, a jak urosły!! Śliczości... Zdjęcia moich dzieci mozna zobaczyć tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=17313&start=60 Quote
MałGośka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :loveu: Quote
PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 A ja was informuje, że w dniu dzisiejszym Bea100 wydaje Bajana do nowego domku :roll: Szkoda nie ? :( Quote
KORONA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Ech...to okropne. Ja zawsze ryczę jak goopia kiedy oddaje szczeniątko. Bardzo sie cieszę, ze jeszcze dużo czasu mi zostało żeby nacieszyć się maluchami... Quote
malawaszka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 A ja was informuje, że w dniu dzisiejszym Bea100 wydaje Bajana do nowego domku :roll:Szkoda nie ? :( łomatko :o to one już takie duże??? :o :roll: Quote
Poświata Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 A owszem :roll: . Przecież one urodziły się 1.IX.. W środę będą miały 7 tygodni. Dobrze liczę? Quote
LAZY Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Malenstwo bedzie miec nowy domek...szkoda...ale na pewno Beata dorbze wybrala...czekam tylko na wiesci komu daje maluszka... Quote
MacRos Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Czas mija :) Oto aktualny reportaż z BANowego przedszkola. Tu mamy 12 dni ... A tu dwa tygodnie :) Quote
malawaszka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :angel: :angel: :angel: boskości :angel: :angel: :angel: i kompletnie jeszcze na basseciki nie wyglądają :wink: cudowne :P Quote
LAZY Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Normalnie cud, miod i orzeszki! :P Tylko tak poprzytulac i wymiziac... Quote
KORONA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Te dwótygodniowe do basecików już podobne :) :angel: cudaaaa :D Quote
PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 jakie słodziutkie :angel: :angel: cudowności :angel: :angel: Quote
Agga Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Normalnie cud, miod i orzeszki! :P Tylko tak poprzytulac i wymiziac... No dokłądnie bym to samo zrobiła... 8) Quote
Szantina Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 MacRos - one są....brak słów.....słodkie ,piękne i takie maleńkie. Kto jest na 4 zdjęciu w dwutygodniowych - to malenstwo wpadło mi w oko- ma to coś....mogę być jego/jej ciocią- ładnie proszę Moje ''brytany'' jutro kończą 4 tygodnie i ważą prawie...3 kg - jak ten czas leci..... Pozdrawiam Quote
MacRos Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 i kompletnie jeszcze na basseciki nie wyglądają Te dwótygodniowe do basecików już podobne Ale mam nadzieję, będą coraz bardziej :) Tylko tak poprzytulac i wymiziac... No dokłądnie bym to samo zrobiła... Czekają i zapraszają, wszystkie Ciocie i Wujków ... :) Kto jest na 4 zdjęciu w dwutygodniowych - to malenstwo wpadło mi w oko- ma to coś....mogę być jego/jej ciocią- ładnie proszę To jeden z chłopaków. Imion, choć już wybrane, jeszcze nie mają poprzydzielanych. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam serdecznie, Quote
MacRos Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Cześć, Pogubiłem się :) Proszę o radę. Jak odpowiadać na fragmenty czyjegoś postu, tak aby było widać, kto co napisał ?. (tak jak, w Waszych postach wyżej). Myślałem, że to "quote", a to jednak coś onnego :( Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Pogubiłem się :)Proszę o radę. Jak odpowiadać na fragmenty czyjegoś postu, tak aby było widać, kto co napisał ?. ( :) przy każdym poście w prawym górnym rogu jest taki przycisk "CYTUJ" jak go naciśniesz będziesz miał cytat danej osoby :) Jak chce zamieścić cytaty kilku osób w jednym poście to sobie je kopiuje z takiego zacytowanego postu, wracam, wciskam nowy cytat wklejam i tak aż do wyczerpania mojego zainteresowania :wink: Cytaty możesz dowolnie moderować, czyli wykasowywać zdania, które akurat Cie nie interesują, albo na nie, nie odpowiadasz :) To miłego cytowania :D Quote
MacRos Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Pogubiłem się :)Proszę o radę. Jak odpowiadać na fragmenty czyjegoś postu, tak aby było widać, kto co napisał ?. ( :) przy każdym poście w prawym górnym rogu jest taki przycisk "CYTUJ" jak go naciśniesz będziesz miał cytat danej osoby :) :D Dzięki PIKA, nie jestem zbyt spostrzegawczy :( Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Dzięki PIKA, nie jestem zbyt spostrzegawczy :( Etam :calus: jesteś po prostu zaabsorbowany psimi wnukami :lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Najnowsza sesja zdjęciowa z "białego" przedszkola :D Quote
tufi Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Łomatko! Jakie one duuuze - juz takie prawie niedzwiadki :lol: Cudenka futrzaste - podloga pewnie Ci sie blyszczy :D 8) Quote
Recommended Posts