Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Mikrusku, słyszałam, że potrafisz się postawić większym, oj nieładnie z twojej strony, grzeczny bądź i wstydu nie przynoś :nono:

Poza tym samotne wycieczki równiez są niewskazane, ale pomijając te niechlubne wyczyny, to usłyszałam od Pawła że fajny z ciebie piesek.

Dlatego czekamy z utęsknieniem na domek dla ciebie.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: ooo Mikrusek to taki maly bohater? :lol: no czasami trzeba sie postawic przeciez ;)
slodziutki z niego piechol, slodycz bije z fot, te krociutkie malutkie nozki najbardziej mi sie podobaja :cool3:
Mikrusku prezentuj sie, zeby sie domek jak najszybciej znalazl!

Posted

O ile dobrze wiem, około 3. Młody facet z niego.

I piekny, sami zobaczcie nową sesję zdjęciową malucha.

A jakby go wyszczotkować jeszcze, wyprać - każdy by się oglądał, taki piekny.
I nikt nie chce dać mu domu.:shake:

Posted

Mikrusek jest przeslicznym pieskiem! :loveu: mnie urzekl bardzo, wiec mam nadzieje, ze znajdzie sie jeszcze ktos kogo ten dzentelmen urzeknie i kto da mu domek :roll: to taka puchata przytulanka, mysle, ze prezentuje sie bardzo ladnie nawet taki "niewyprany" :lol:

Posted

Oj pewnie ze slicznosci :loveu: a jak pozuje na tych fotach :cool3: taki maly a taki dumny :lol: dziwie sie, ze nadal biedak w schronisku, malutki i sliczny wydawaloby sie, ze bez problemu powinien znalezc domek, a jednak... :shake:

Posted

Mikrus to prawdziwa radość i pociecha dla potencjalnego pana:loveu: Będzie wspaniałym towarzyszem spacerków i miłych posiedzeń przed kominkiem (jeśli ktoś jest szczęśliwym jego posiadaczem:lol:) w jesienne i zimowe dzionki :loveu::loveu::loveu:

Posted

az dziw bierze, ze nikt nie interesuje sie takim puchatkiem jak Mikrusek :shake:
przeciez z niego jest na prawde sliczna psinka i nie za duzy to i do malego mieszkanka, najlepszy material na przyjaciela, a zainteresowania brak... :-(
mnie Mikrusek bardzo uzekl mimo, ze na zywo go nie widzialam :roll: