Rene@Rabik Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Witaj Mikrusku, słyszałam, że potrafisz się postawić większym, oj nieładnie z twojej strony, grzeczny bądź i wstydu nie przynoś :nono: Poza tym samotne wycieczki równiez są niewskazane, ale pomijając te niechlubne wyczyny, to usłyszałam od Pawła że fajny z ciebie piesek. Dlatego czekamy z utęsknieniem na domek dla ciebie. Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :lol: ooo Mikrusek to taki maly bohater? :lol: no czasami trzeba sie postawic przeciez ;) slodziutki z niego piechol, slodycz bije z fot, te krociutkie malutkie nozki najbardziej mi sie podobaja :cool3: Mikrusku prezentuj sie, zeby sie domek jak najszybciej znalazl! Quote
Daria_13 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dodałam bannerek Mikruska do podpisu, natomiast z ogłoszeń nie miałam żadnych telefonów. Quote
Rene@Rabik Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 No właśnie przykre jest to, że nikt nie dzwoni i nie pyta o naszego puchatego "malucha" Quote
supergoga Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 O ile dobrze wiem, około 3. Młody facet z niego. I piekny, sami zobaczcie nową sesję zdjęciową malucha. A jakby go wyszczotkować jeszcze, wyprać - każdy by się oglądał, taki piekny. I nikt nie chce dać mu domu.:shake: Quote
Rene@Rabik Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Jemu ta sierść się tak grępluje jak po uzyciu gofrownicy :evil_lol: Kto chce pięknisia ? :razz: Quote
agniecha82x Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mikrusek jest przeslicznym pieskiem! :loveu: mnie urzekl bardzo, wiec mam nadzieje, ze znajdzie sie jeszcze ktos kogo ten dzentelmen urzeknie i kto da mu domek :roll: to taka puchata przytulanka, mysle, ze prezentuje sie bardzo ladnie nawet taki "niewyprany" :lol: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mikrusku pokazujemy swoj sliczny pychol :loveu: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Oj pewnie ze slicznosci :loveu: a jak pozuje na tych fotach :cool3: taki maly a taki dumny :lol: dziwie sie, ze nadal biedak w schronisku, malutki i sliczny wydawaloby sie, ze bez problemu powinien znalezc domek, a jednak... :shake: Quote
Margolka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mikrus to prawdziwa radość i pociecha dla potencjalnego pana:loveu: Będzie wspaniałym towarzyszem spacerków i miłych posiedzeń przed kominkiem (jeśli ktoś jest szczęśliwym jego posiadaczem:lol:) w jesienne i zimowe dzionki :loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dobranoc Mikrusku, mieciutki przytulasku :loveu: Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no i dzien dobry puchata kuleczko :loveu: pokaz no tego pycholka slodkiego nasz ty dzentelmenie :cool3: Quote
Rene@Rabik Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Dzien dobry cioteczki, pamiętajcie o mnie, bo już bardzo chciałbym mieć swój domek. Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 oj Mikrus facet z ciebie jak sie patrzy :loveu: slicznosci ty nasze puchate, mi to on wyglada na kanapowa przytulanke :lol: nie wiem jak ktos go mogl trzymac przy budzie :shake: Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mikrusku znow tu cichutko, a o domek trzeba wolac glosno :razz: dobranoc pieszczochu :loveu: Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mikrusku nie spimy tylko w gore lecimy!!! :evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Mikrus, facet pełną gębą - ale przed ewentualną adopcją może zostać wykastrowany. Nie ma problemu. Gdzie ten twój domek ? Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 wlasnie gdzie Mikruska domek, on juz tak dlugo czeka :shake: Mikrusek chce do cieplego kochajacego domku!!! no spojrzcie jaki to fajny facet jest :cool3: Quote
Rene@Rabik Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 No niestety domku na horyzoncie nie ma, a przydałby się bardzo, bo ostatnimi czasy coraz więcej psów przychodzi, a prawie, zaden nie idzie do adopcji. Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 az dziw bierze, ze nikt nie interesuje sie takim puchatkiem jak Mikrusek :shake: przeciez z niego jest na prawde sliczna psinka i nie za duzy to i do malego mieszkanka, najlepszy material na przyjaciela, a zainteresowania brak... :-( mnie Mikrusek bardzo uzekl mimo, ze na zywo go nie widzialam :roll: Quote
Margolka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Prawdziwy słodziak z niego. Bardzo towarzyski, dobrze dogaduje się z innymi psiutkami. Zasługuje na dobry domek:loveu: Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mikrusek to taki puchaty przytulasek :loveu: Quote
Recommended Posts