Rene@Rabik Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Ano biedny, bo bezdomny. MIKRUSEK TEŻ CHCE DO DOMU Quote
Rene@Rabik Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Nie śpiewa i nie tańczy, jest zwyczajnym nierasowym psem, ale równiez potrafi kochać, przywiązać się do człowieka. Moze być najlepszym przyjacielem, może.... tylko czy ktos go będzie chciał takiego jakim jest ? Nie zrobię jemu psiego liftingu, bo nie na tym to polega. On naprawdę niewiele miejsca zajmuje i niewiele potrzebuje... ale to i tak pewnie za dużo.... do tego stopnia, że zagląda tutaj niewiele osób, a jeszcze mniej usiłuje chociaz wątek utrzymac i podrzucić...:shake::cry: Quote
Margolka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mikrusik ślicznie prosi o domek:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mikrus czego ci chłopie brak ? No czego? Ja nie wiem :niewiem: Dalej szukamy dla ciebie domku. Quote
Margolka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Domek dla Mikrusika na wszystkie pory roku potrzebny!!! Natychmiast!!! Quote
Rene@Rabik Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Dzień dobry słoneczko ! Co dziś u ciebie słychać ? Quote
supergoga Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzisiaj miałam pierwsze zapytanie na gg o MIkrusa. Gdzie można się z nim poznać. Odpisałam, czekam na odzew. Może ktoś wreszcie go doceni. Quote
Rene@Rabik Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Oby docenił to wielkie serducho w małym kundelku. :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Rene@Rabik Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Osoba z gg na razie sie nie odzywa. Może mysli ??? Quote
Rene@Rabik Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Dowiedziałam się dzisiaj , że pewna pani jest zywo zainteresowana Mikrusem, który miałby byc towarzyszem dla jej jamniczki, zeby mogły sobie razem hasać po ogródku. Fajna perspektywa. Trzymajcie kciuki, pani przyjedzie się z nim zapoznać i podejmie decyzję. Quote
supergoga Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Odjajczymy psiaka i będzie dobrze. A Pani ponoc poważnie zainteresowana, a Paweł sprawdza wszystko i wie co pisze. Trzymac palucyy z całych sił. Wszystkie!!! Quote
Margolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 WSZYSCY TRZYMAJĄ KCIUKI ZA MIKRUSA, O TAK: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rene@Rabik Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Pani miała zadzwonic i nie zadzwoniła, mam nadzieję, że jej cos wypadło, a nie że się rozmyśliła. Quote
supergoga Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Niestety Pani zdecydowana była, ale nie zadzwoniła. Może jutro. Po naradzie z Pawłem wysłałam Mikrusa do jeszcze jednego domku, szukającego łagodnego psiaka. Przydałby sie domek. Taki śliczny pies. Quote
Margolka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Najgorsi są niezdecydowani kandydaci na nowego pana. Narobią nadziei, że pies będzie miał dom i znikają jak kamfora...:-( Quote
supergoga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 TO nie miał być chyba ten dom. Ale Mikrus niestety nadal czeka. Taki los psa - a szkoda go. Super milaśny jest. Quote
Rene@Rabik Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Czyli tradycyjnie szukamy dalej. Quote
Margolka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mikrus nadal szuka swojego domku:) Quote
Rene@Rabik Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 "Znowu szansa przeszła obok, a tak bardzo bym chciał" jak spiewał Krzysiu Antkowiak Quote
Recommended Posts