Rene@Rabik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dobrze powiedziane. Przegubowiec z płomiennym ogonem czeka z utęsknieniem na domek !!! Quote
Daria_13 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Podnoszę... i czekam na jakieś telefony w sprawie Mikrusa;) Quote
Margolka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mikrus bardzo zakolegował się z malutką Lolą, z którą dzieli apartament w schronie:loveu: Razem płatają psikusy opiekunowi:evil_lol: To naprawdę uroczy piesek, który wniesie dużo radości w życie swojego nowego opiekuna. Jedno jest pewne, lubi spacerki, więc zadba o kondycję państwa:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Mikrus wie jak sprowadzić koleżankę na złą drogę - włóczykij zabiera ją na przechadzki, po czym wraca jak gdyby nigdy nic - ot tak :diabloti: Quote
agniecha82x Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Sliczny, mieciutki, kudlaty pieszczoch czeka! Jak to mozliwe, ze nikt nie chce przygarnac Mikruska?! :roll: Quote
Rene@Rabik Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Teraz do adopji w czwartek idzie kolejna kolezanka z boksu Mikrusa. Widocznie ma on "rekę" do adopcji ;) Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Taaa... Mikrus ma szczęśliwą łapkę :evil_lol: Mam nadzieję, że i jemu przyniesie ona szybko szczęście. Psiaczek nie miał słodkiego życia i zasługuje na kochający domek z pełna michą smakołyków:loveu: Quote
Daria_13 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 W sprawie Mikrusa nie miałam jak na razie żadnych telefonów:shake::-( Quote
agniecha82x Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nie rozumiem dlaczego nikt nie interesuje sie tak slicznym slodkim pieskiem?! Mikrusku uszka do gory, w koncu znajdziesz kochajacy domek, trzymam kciuki!!!! Taka slodka z niego przytulanka :-( Na innych portalach na ktorych bywam umiescilam w podpisie linka do Mikruska.... moze ktos wejdzie i zakocha sie w nim.... A moze mi ktos podpowiedziec jak umiescic taki banerek w podpisie jak Wy macie? Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mikrusik to taka kochana psinka. Do tego jest tak ciekawie umaszczony - jego ogonek wygląda jak żywy płomyczek na wietrze:loveu: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dzien dobry Mikrusku sliczny pieszczoszku :loveu: jeszcze nikt tu dzis do ciebie nie zagladal... :shake: tak patrze na jego fotki, on ma takie slodkie krociutkie lapki :loveu: przystojniaczek z niego :cool3: Quote
supergoga Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Agniecha, aby przenieść banerek z Mikrusem -klikasz na banerek w podpisie Rene - lewym przyciskiem, zaznaczas -kopiuj, wchodzisz w panelużytkownika, w edytuj podpis - i tam wklejasz. Powinno zadziałąć.Ja tak robię. A Mikrus dzisiaj właśnie pozbywa się koleżanki z boksu - będzie patrzył z żalem,jak Lola opuści kojec i pojedzie do domku. A on zostanie. Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 supergoga napisał(a):Agniecha, aby przenieść banerek z Mikrusem -klikasz na banerek w podpisie Rene - lewym przyciskiem, zaznaczas -kopiuj, wchodzisz w panelużytkownika, w edytuj podpis - i tam wklejasz. Powinno zadziałąć.Ja tak robię. A Mikrus dzisiaj właśnie pozbywa się koleżanki z boksu - będzie patrzył z żalem,jak Lola opuści kojec i pojedzie do domku. A on zostanie. wlasnie probowalam juz z tym kopiuj, ale... ktore kopiuj? bo opcji jest kilka- kopiuj obrazke, kopiuj odnosnik itp. kombinowalam i nie wychodzi mi :oops: oj wiem wlasnie, ze Lolcia opuszcza Mikruska, trzymalam za nia kciuki, zeby znalazla kochajacy domek i mam nadzieje, ze dobrze trafila i bedzie szczesliwa :p I Lolcia i Mikrusik to takie sliczne malutkie przytulanki, mam nadzieje, ze i do Mikruska wkrotce los sie usmiechnie i znajdzie kochajaca rodzinke :roll: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Powinno zadziałać kopiuj obrazek. Mikrus, ty musisz być następny do wyprowadzki ze schronu:multi: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dziewczyny dziekuje za pomoc, udalo mi sie umiescic banerki! :multi: Szkoda tylko, ze nie dzialaja one na innych portalach, ale zalaczylam linka do Mikruska :cool3: mam nadzieje, ze ktos wejdzie i zakocha sie w tym slodziaku :loveu: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja już się bardzo dawno zakochałam, ale metraż i psiut rezydent nie pozwalają na nic więcej:placz: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja niestety tez maly metrazyk mam, do tego moj psiak, ktory zostal mi przywieziony jako maly zapchlony kurdupel wielkosci swinki morskiej, czuje sie teraz panem domu i nie toleruje absolutnie zadnych innych zwierzat, a mojego kroliczka miniaturke, ktorego kiedys mialam przyprawil o nerwice :shake: a jak patrze na te biedne psiaczki to chcialabym je wszystkie zabrac do siebie :placz: Wszesniej mialam znajdek wzieta z ulicy - cudowna strasznie wdzieczna psina, niestety odeszla za TM podczas operacji :-( a teraz i rodzinka moja zaadoptowala schroniskowego psiaka i nie moga sie nim nacieszyc, taki cudowny i kochany to pies :loveu: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wielu moich znajomych przygarnęło schroniskowe bidy, albo wzięło pałętające sie po okolicy znajdy i wszyscy są bardzo szczęśliwi. Nie są im potrzebne rodowody, ani inne oznaki "hrabiostwa" i psiej błękitnej krwi:loveu: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Takie znajdki czy schroniskowe psinki sa najkochansze, okazuja juz przez cale swoje zycie tyle wdziecznosci i milosci ludziom, ktorzy je przygarneli :roll: one nigdy nie zapomna o wczesniejszej krzywdzie, ktora je spotkala jak tez i o tym, kto je pokochal i dal nowy domek :p Quote
agniecha82x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dzien dobry Mikrusku, puchata kuleczko :loveu: HALO HALO ten sympatyczny dzentelmen szuka domku :cool3: Kto przygarnia pieszczocha, no kto ? :razz: Quote
Rene@Rabik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Witaj moja ulubiona sznupko :loveu: Co dzis u ciebie słychać? Quote
agniecha82x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Maluszku slodki hopaj w gore w poszukiwaniu domku! :Dog_run: Quote
Rene@Rabik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Mikrus tęskni za człowiekiem :-( Quote
agniecha82x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mikrus wieczorny spacerek? :cool3: :painting: Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a co to tak nikt nie zaglada do Mikruska? :mad: ten slodki pysiol szuka domku! :-( Quote
Recommended Posts