Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikrus bardzo zakolegował się z malutką Lolą, z którą dzieli apartament w schronie:loveu: Razem płatają psikusy opiekunowi:evil_lol:
To naprawdę uroczy piesek, który wniesie dużo radości w życie swojego nowego opiekuna. Jedno jest pewne, lubi spacerki, więc zadba o kondycję państwa:loveu:

Posted

Taaa... Mikrus ma szczęśliwą łapkę :evil_lol:

Mam nadzieję, że i jemu przyniesie ona szybko szczęście. Psiaczek nie miał słodkiego życia i zasługuje na kochający domek z pełna michą smakołyków:loveu:

Posted

Nie rozumiem dlaczego nikt nie interesuje sie tak slicznym slodkim pieskiem?!
Mikrusku uszka do gory, w koncu znajdziesz kochajacy domek, trzymam kciuki!!!! Taka slodka z niego przytulanka :-(
Na innych portalach na ktorych bywam umiescilam w podpisie linka do Mikruska.... moze ktos wejdzie i zakocha sie w nim....
A moze mi ktos podpowiedziec jak umiescic taki banerek w podpisie jak Wy macie?

Posted

Agniecha, aby przenieść banerek z Mikrusem -klikasz na banerek w podpisie Rene - lewym przyciskiem, zaznaczas -kopiuj, wchodzisz w panelużytkownika, w edytuj podpis - i tam wklejasz. Powinno zadziałąć.Ja tak robię.

A Mikrus dzisiaj właśnie pozbywa się koleżanki z boksu - będzie patrzył z żalem,jak Lola opuści kojec i pojedzie do domku.
A on zostanie.

Posted

supergoga napisał(a):
Agniecha, aby przenieść banerek z Mikrusem -klikasz na banerek w podpisie Rene - lewym przyciskiem, zaznaczas -kopiuj, wchodzisz w panelużytkownika, w edytuj podpis - i tam wklejasz. Powinno zadziałąć.Ja tak robię.

A Mikrus dzisiaj właśnie pozbywa się koleżanki z boksu - będzie patrzył z żalem,jak Lola opuści kojec i pojedzie do domku.
A on zostanie.

wlasnie probowalam juz z tym kopiuj, ale... ktore kopiuj? bo opcji jest kilka- kopiuj obrazke, kopiuj odnosnik itp. kombinowalam i nie wychodzi mi :oops:
oj wiem wlasnie, ze Lolcia opuszcza Mikruska, trzymalam za nia kciuki, zeby znalazla kochajacy domek i mam nadzieje, ze dobrze trafila i bedzie szczesliwa :p I Lolcia i Mikrusik to takie sliczne malutkie przytulanki, mam nadzieje, ze i do Mikruska wkrotce los sie usmiechnie i znajdzie kochajaca rodzinke :roll:

Posted

Dziewczyny dziekuje za pomoc, udalo mi sie umiescic banerki! :multi:
Szkoda tylko, ze nie dzialaja one na innych portalach, ale zalaczylam linka do Mikruska :cool3:
mam nadzieje, ze ktos wejdzie i zakocha sie w tym slodziaku :loveu:

Posted

Ja niestety tez maly metrazyk mam, do tego moj psiak, ktory zostal mi przywieziony jako maly zapchlony kurdupel wielkosci swinki morskiej, czuje sie teraz panem domu i nie toleruje absolutnie zadnych innych zwierzat, a mojego kroliczka miniaturke, ktorego kiedys mialam przyprawil o nerwice :shake:
a jak patrze na te biedne psiaczki to chcialabym je wszystkie zabrac do siebie :placz:
Wszesniej mialam znajdek wzieta z ulicy - cudowna strasznie wdzieczna psina, niestety odeszla za TM podczas operacji :-(
a teraz i rodzinka moja zaadoptowala schroniskowego psiaka i nie moga sie nim nacieszyc, taki cudowny i kochany to pies :loveu:

Posted

Wielu moich znajomych przygarnęło schroniskowe bidy, albo wzięło pałętające sie po okolicy znajdy i wszyscy są bardzo szczęśliwi. Nie są im potrzebne rodowody, ani inne oznaki "hrabiostwa" i psiej błękitnej krwi:loveu:

Posted

Takie znajdki czy schroniskowe psinki sa najkochansze, okazuja juz przez cale swoje zycie tyle wdziecznosci i milosci ludziom, ktorzy je przygarneli :roll:
one nigdy nie zapomna o wczesniejszej krzywdzie, ktora je spotkala jak tez i o tym, kto je pokochal i dal nowy domek :p