Rene@Rabik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Zadzwoniła do mnie koleżanka. Jest na Mazurach ze swoją suką i kotem. Przyplątał się do nich pies. Pies szuka miłości i swojego człowieka, bo jego obecni właściciele potrafią zostawic go na łańcuchu i nie karmić przez trzy dni :angryy:. Pies się zerwał i uciekł - pomieszkuje na tarasie domku wynajętego przez kolezankę. Ona kocha zwierzęta, ale tego juz nie moze przygarnąć. Właściciele wyrazili zgodę na zabranie go - bo juz im nie potrzebny, oprócz niego mają jeszcze 5 innych psów. Koleżanka wraca w sobotę do Poznania a potem wyjeżdza do Mediolanu. Co zrobić z biedakiem ? Dać go znowu na łańcuch ? Pies jest bardzo spokojny, miziasty, nie reaguje na koty., chodzi przy nodze. A wygląda tak : A tu w całej krasie Wabi się MIKRUS Obecnie znajduje się w podpoznańskim przytulisku. Jest piekny, sami zobaczcie nową sesję zdjęciową malucha. Jest wykastrowany tel. 609 601 362; mail: [email protected] zdjęcia są na stronie 6/10/17 Quote
Rene@Rabik Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wyobrażacie sobie takiego małego pimpka na łańcuchu ? Normalnie ręce opadają. Co gorsza zostało mało czasu - tylko do soboty :shake: Nie wiem co począć. Quote
Rene@Rabik Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Ja wiem, że ten psi gentelmen nie jest psim misterem - ale ma wielkie, kochające serce. Szuka domu, albo chociaż DT - bo inaczej wróci na łańcuch :-( Quote
giselle4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ...to nie jest pies na łańcuch ludzie miejcie litosć to moze być maskotka,pieseczek do biegania na smyczy lub luzem. Potrzebna pomoc wystaw jego w Wyborczej na forach ,nie traccie nadziei:-( Quote
giselle4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ...prosze nie oddawajcie tym ludziom. Pokazałas jemu namiastkę domu,okazałas miłosc nie karaj jego teraz tylko za to że uwierzył Tobie.:-( Quote
Daria_13 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Podnoszę pieseczka. Niech cię wszyscy zobaczą Quote
Daria_13 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Napisałam do paru osób które na mapie dogo oferują DT. A czy Dt może być z Poznania?? Quote
Rene@Rabik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Nie ma znaczenia skąd bedzie dt Oni go jutro przywiozą do Poznania, bo przeciez tam nie moze zostać. Zrobiłam mu allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=419474520 Quote
Margolka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hop, hop! Pilnie potrzebny DT, a najlepiej DS!!! Quote
rybon36 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 podniosę, bo niestety samca wziąć nie mogę w ogóle a suczki chwilowo te ż nie ze względu na przepełnienie Quote
Rene@Rabik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Rybon36 rozumiem, dziękuję, że zajrzałaś. Jutro mały przyjeżdza do Poznania. A potem zaworzę go do przytuliska pod Poznaniem - nie mam innego wyjścia. Ale tam przynajmniej dostanie jeść i pić i będzie miał zapewnioną opiekę. Jego włascicielka powiedziała do koleżanki: "Chcecie to weźcie. Jak letnicy wyjadą to nie będzie miał się do kogo przytulić i znowu go zapnę na łańcuch.":shake: Quote
Margolka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Bidulek do góry:multi: PROSIMY O DT NA WCZORAJ!!! Quote
Rene@Rabik Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Psiak już w drodze do Poznania. Szukamy dla niego domku. Quote
Daria_13 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Podnoszę... robie mu teraz ogłoszenie na 4łapy i adopcje.org a także napisze do paru osób. Quote
Rene@Rabik Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Daria_13 napisał(a):Podnoszę... robie mu teraz ogłoszenie na 4łapy i adopcje.org a także napisze do paru osób. Daria_13 napisał(a):I dodaje go też na swojego bloga Dziekuję :Rose: Quote
Recommended Posts