Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Mikrus, uważaj:evil_lol:, bo jak włoska ciotka przyjedzie, to cię porządnie wytarmosi:evil_lol:
Ty z pewnością nie dasz jej na to szans, bo do tego czasu znajdziesz wspaniały domek:loveu:

Posted

W piątek Mikrus będzie kastrowany, potem go odbieramy razem z Martą23t (bardzo dziękuję za transport :Rose:) i przywozimy do Poznania, a ja go dostarczę do domku tymczasowego, gdzie będzie dochodził do siebie po zabiegu.

Posted

Rene@Rabik napisał(a):
W piątek Mikrus będzie kastrowany, potem go odbieramy razem z Martą23t (bardzo dziękuję za transport :Rose:) i przywozimy do Poznania, a ja go dostarczę do domku tymczasowego, gdzie będzie dochodził do siebie po zabiegu.

Mikrus pojdzie do domku tymczasowego :multi: juz nie bedzie musial ziebic puchatej doopki w zimnym schronie :multi: oby sie potem szybciutko domek znalazl dla kudlacza :)

Posted

Mikrusku musisz domek szybko znalezc, zeby nie wracac juz do schronu!
Czy nie ma zadnego zainteresowania tym puchatkiem? bo chyba ma caly czas jakies ogloszonka... ja wrzucilam link do niego na inne portale na ktorym jestem, a jezeli mialybyscie jakis filmik Mikruska to moge wrzucic na utuba...
niech go w koncu ktos zauwazy, pzreciez to taki fajny maly kudlaczek jest!

EDIT: a co sie stalo z Mikruskowym banerkiem, bo mi zniknal i nigdzie go nie widze? :-o

Posted

Margolka napisał(a):
To nie dogo, to cioteczka Rene:diabloti:

Jest szansa dla Mikrusa:multi: Może przyjdzie mu uczyć się szczekać po włosku:multi:, jeśli nic nie drgnie tutaj:razz:

łooo matko i corko!!! :crazyeye:
Mikrus emigruje? :cool3: moze troszke wiecej info kurcze :diabloti:

Posted

Czy emigruje, to się okaże w najblizszej przyszłości.
W każdym razie, gdyby tak się stało i wyjechałby w ciepłe rejony, to miałby rajskie życie u naszej koleżanki:loveu:
To ona zresztą uratowała mu latem futerko:loveu:

Posted

Margolka napisał(a):
Czy emigruje, to się okaże w najblizszej przyszłości.
W każdym razie, gdyby tak się stało i wyjechałby w ciepłe rejony, to miałby rajskie życie u naszej koleżanki:loveu:
To ona zresztą uratowała mu latem futerko:loveu:

tak tez mi sie nasunelo, ze moze to ta kolezanka co uratowala ta futrzana doopke :diabloti:
jejku jak byloby super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: