Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mam ogromna prosbe do kogokolwiek: zaraz musze wyjsc, nie wiem kiedy bede miala dostep do kompa, dlatego prosze, niech mi ktos podesle info na kom, po operacji, jak juz bedzie wiadomo jak sie czuje Pixie. Bede bardzo wdzieczna. 663 088 950.
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Operacja zakończona sukcesem ! Trwała ponad 2,5h ! Pixie żyje, ale jeszcze śpi! O 19 tej ją odbieramy! Kciuki nadal potrzebne!
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ufffffffffffff:shake::shake: trzymamy dalej kciuki i kamien tonowy wlasnie spadl mi z serca!!!!!!:roll:
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dobrze, że operacja się udała. Kciuki oczywiście nadal mocno zaciśnięte...
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [FONT=Arial Black][SIZE=4][FONT=Arial]Dla przypomnienia... [B]teapot[/B] na dogo zrobiła jako filię bazarku ajruny z forum astków:[/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial Black][SIZE=4] Alarmowy bazarek dla Pixie - koszulka z amstafem[/SIZE][/FONT] [/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119040[/URL] [IMG]http://images46.fotosik.pl/3/63de4873ece87b6fmed.png[/IMG]
teapot Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [SIZE=6][B]CUDNE!!![/B][/SIZE] Isadora -jesteś niesamowita!!! Ps. I nie zrobiłam bazarku...tylko skopiowałam. Autorką jest [B][COLOR=Red]ARJUNA! [/COLOR][/B]
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ufff, dzielna Pixie kciuki zaciskane dalej oczywiście:kciuki: kamień z serca...
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kciuki nadal bardzo mocno trzymam i czekam na kolejne info.... ;)
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Mam ogromna prosbe do kogokolwiek: zaraz musze wyjsc, nie wiem kiedy bede miala dostep do kompa, dlatego prosze, niech mi ktos podesle info na kom, po operacji, jak juz bedzie wiadomo jak sie czuje Pixie. Bede bardzo wdzieczna. 663 088 950.[/quote] Wysłałam smsa. [B]Wiedźma[/B] zrobi bazarek książkowy. Książki wyślę jej jutro. Klasyka kryminału: Agata Christie. Wiedźma, dziękuję Ci dobra kobieto - czekam na adres do wysyłki.
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Wysłałam smsa. [B]Wiedzma[/B] zrobi bazarek książkowy. Książki wyślę jej jutro. Klasyka kryminału: Agata Christie. Wiedzma, dziękuję Ci dobra kobieto - czekam na adres do wysyłki.[/QUOTE] a czy ja mogę dołączyć 2 książki to tego bazarku?
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Helga - jak jesteś z Poznania to możemy się jakoś umówić i zrobię paczkę zbiorczą. Nie wiem skąd jest Wiedźma... (z Łysej Góry??) Już niedługo Gonia odbiera Pixi... Oby już nic więcej złego nie spotkało tej suni. Goniu - dobrze, że jesteś.
Inez de Villaro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A gdzie Pixi pojedzie po operacji? znalazł sie tymczas?
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia'] Już niedługo Gonia odbiera Pixi... Oby już nic więcej złego nie spotkało tej suni. Goniu - dobrze, że jesteś.[/quote]Bez Was nie dałabym rady... Dziękuję Wam za wszystko. Jadę po naszą Pixie!
andzia69 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nie miałam netu od wczoraj wieczorem...a tu tyle sie działo:-( Gonia - pisz jak tylko sunia będzie bezpieczna w dt!
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Oczekując na Gonię i wieści o suni, podbijamy bazarek dla Piexie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10744070#post10744070[/url] zaraz będą następne z tego co widzę. A tymczasem na aukcji zostało jeszcze 133 cegiełki.
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Isadora7']Oczekując na Gonię i wieści o suni, podbijamy bazarek dla Piexie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10744070#post10744070[/URL] zaraz będą następne z tego co widzę. A tymczasem na aukcji zostało jeszcze 133 cegiełki.[/quote] bazarek książkowy za kilka dni, zaraz po dotarciu przesyłki do Wiedźmy. A może dołożymy do tego jednego bazarku resztę przedmiotów na licytację? Ja mam już zdjęcia gotowe, czekam tylko na możliwość ich wstawienia.
andzia69 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Inez de Villaro']A gdzie Pixi pojedzie po operacji? znalazł sie tymczas?[/quote] znalazł się na parę dni tylko:-(
polciuaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Wysłałam smsa. [B]Wiedźma[/B] zrobi bazarek książkowy. Książki wyślę jej jutro. Klasyka kryminału: Agata Christie. Wiedźma, dziękuję Ci dobra kobieto - czekam na adres do wysyłki.[/QUOTE] No to czekam na bazarek,bo coś widze,że będe mamusie oskubywała z pieniędzy.:razz: Kocham kryminały.:loveu: :razz: A teraz trzymam kciuki za Pixi!Dobrze,że operacja już się skonczyła i wszystko jest okej,ale kciukasy nadal zacisniete! Jak tylko znajde się w domu to wystawie jakieś rzeczy na bazarek.
Wiedźma Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Helga - jak jesteś z Poznania to możemy się jakoś umówić i zrobię paczkę zbiorczą. Nie wiem skąd jest Wiedźma... (z Łysej Góry??) quote] Z Łysej Góry, z Łysej Góry! Wiedźma jest z Innej Rzeczywistości! Ale ad rem. Mam propozycję nie do odrzucenia dla cioteczek, które chcą dorzucić się do bazarku. A nawet 2 propozycje: 1. Na tym wątku zapowiadam bazarek i doklejacie od siebie fotografie rzeczy na licytację. 2. Wysyłacie mi zdjęcia tych przedmiotów (jak Helga&Ares), a ja z odpowiednią informacją o ofiarodawcy wystawiam je na bazarku. Jak Wam wygodniej, drogie ciotki :)
polciuaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ja sobie sama wystawie,dziękuje.:evil_lol: Tylko musze wrócić do domu.;PP Jakoś koło 10 może będzie już mój bazarek na Pixi.;D
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja też jestem za doklejeniem, to może ja zacznę, bo mam gotowe? a Wy dokleicie resztę?
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Bazarki bazarkami - a co u Pixi??[/QUOTE] wciąż czekamy na Gonię i wieści...
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 To ja się na dzisiaj muszę odmeldować. Spokojnej nocy Pixie... 3maj się dzielnie maleńka... Do jutra.
Recommended Posts