Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ra_dunia'](...) Kolejny raz wstydzę się, że jestem człowiekiem... Człowiek - to wcale nie brzmi dumnie.[/quote]
Mam nadzieję, że w choć znikomym stopniu, ludzie, którzy angażują się w pomoc zwierzętom część tej dumy przywracają.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Pixi - psino, nie daj się.
Kolejny raz wstydzę się, że jestem człowiekiem... Człowiek - to wcale nie brzmi dumnie.[/quote]

dolaczam sie...dzis tez slyszalam ,ze 2 miesiace temu we Wroclawiu jakis skur..... wyrzucil psa w worku z bloku..pies nie przezyl..

staje na glowie i szukam pomocy dla Pixie:mad:

Posted

Czy jeśli w sprawie toczy się postępowanie to Pixi można wydać do adopcji?
Czy pies nie jest wówczas "dowodem" w sprawie?
Jak wygląda w tym przypadku sytuacja prawna? (Kto jest właścicielem?)

Sorry, że przy tak tragicznych informacjach pytam o tak przyziemne sprawy.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Czy jeśli w sprawie toczy się postępowanie to Pixi można wydać do adopcji?
Czy pies nie jest wówczas "dowodem" w sprawie?
Jak wygląda w tym przypadku sytuacja prawna? (Kto jest właścicielem?)

Sorry, że przy tak tragicznych informacjach pytam o tak przyziemne sprawy.[/quote] Rozmawiałam z prokuratorem. Pies nie będzie żadnym dowodem. Jest do adopcji.

Posted

Jadę po nią. Zawiozę ją do weta, ale nawet jeśli będzie chciał ją dziś zoperować, poproszę o zrobienie jej najpierw morfologii, z uwagi na dzisiejsze zdarzenie.
Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Helga&Ares']nerwowo zaciskam więc kciuki...
Pixie, bądź silna.. nie poddaj się...

cegiełki rozesłane gdzie się tylko da...[/quote]

Bidulka tyle krwi straciła i na pewno jest bardzo osłabiona :-(
[COLOR=dimgray]Chyba wet przełoży operację. [/COLOR]

Posted

[quote name='teapot']Trzymaj się maleńka!
Jeśli chodzi o bazarki tu na dogo - mogę pilotować...Choć nie dam rady wziąć teraz rzeczy do siebie i robić ich wysyłki (remont). Mogę wystawić, aktualizować, podnosić... Niestety tylko tyle...:-([/quote]

tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]=

wklej na dogo i jak możesz-pilnuj. ja wracam do pracy:)

na amstaffowym forum już pierwsza osoba zalicytowała koszulke, dziś wieczorem będę ich już miała 20 sztuk.

Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)

Posted

[quote name='arjuna']tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]=

na amstaffowym forum już pierwsza osoba zalicytowała koszulke, dziś wieczorem będę ich już miała 20 sztuk.

Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)[/quote]
Już się robi - ile sztuk licytujemy? I czy wszystkie w tym samym rozmiarze?

Posted

[quote name='teapot']Już się robi - ile sztuk licytujemy? I czy wszystkie w tym samym rozmiarze?[/quote]

na razie tylko ta 1 koszulka. wieczorem będę miała inne: różne wzory i rozmiary

gdy już zrobię bazarki na niebieskim forum amstaffowym, dam Ci linki do nich i bedziesz mogła je tu wstawić i pilnować:)

na razie nie wiem jakie to wzory i jakie rozmiary

Posted

[quote name='arjuna']tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]=

Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)[/quote]

Proponuję do opisu dołożyć drugą fotkę Pixie w bandażu :-( ona przemówi
lepiej do kieszeni :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...