Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pixi - psino, nie daj się. Kolejny raz wstydzę się, że jestem człowiekiem... Człowiek - to wcale nie brzmi dumnie.
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia'](...) Kolejny raz wstydzę się, że jestem człowiekiem... Człowiek - to wcale nie brzmi dumnie.[/quote] Mam nadzieję, że w choć znikomym stopniu, ludzie, którzy angażują się w pomoc zwierzętom część tej dumy przywracają.
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Majqua - wiem. I dla tych wszystkich osób - wyrazy najwyższego uznania. Ale i tak wstyd mi za ludzi...
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Pixi - psino, nie daj się. Kolejny raz wstydzę się, że jestem człowiekiem... Człowiek - to wcale nie brzmi dumnie.[/quote] dolaczam sie...dzis tez slyszalam ,ze 2 miesiace temu we Wroclawiu jakis skur..... wyrzucil psa w worku z bloku..pies nie przezyl.. staje na glowie i szukam pomocy dla Pixie:mad:
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czy jeśli w sprawie toczy się postępowanie to Pixi można wydać do adopcji? Czy pies nie jest wówczas "dowodem" w sprawie? Jak wygląda w tym przypadku sytuacja prawna? (Kto jest właścicielem?) Sorry, że przy tak tragicznych informacjach pytam o tak przyziemne sprawy.
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Czy jeśli w sprawie toczy się postępowanie to Pixi można wydać do adopcji? Czy pies nie jest wówczas "dowodem" w sprawie? Jak wygląda w tym przypadku sytuacja prawna? (Kto jest właścicielem?) Sorry, że przy tak tragicznych informacjach pytam o tak przyziemne sprawy.[/quote] Rozmawiałam z prokuratorem. Pies nie będzie żadnym dowodem. Jest do adopcji.
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Rany, to straszne:placz: Pixie, trzymaj się sunieczko:placz:
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Jadę po nią. Zawiozę ją do weta, ale nawet jeśli będzie chciał ją dziś zoperować, poproszę o zrobienie jej najpierw morfologii, z uwagi na dzisiejsze zdarzenie. Trzymajcie kciuki!
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 czekam na wiadomosci jak na szpilkach.....:shake:
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nerwowo zaciskam więc kciuki... Pixie, bądź silna.. nie poddaj się... cegiełki rozesłane gdzie się tylko da...
Monia70 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Boże drogi. Łzy zalewaja mi twarz. Dziecinko, przetrzymaj to. :-(:placz::placz:
Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Matko Kochana:-(:placz: Pixie, trzymaj sie mocno, wytrzymaj to! Zaciskam kciuki najmocniej jak sie tylko da, wierze, ze Jej sie uda!
paros Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']nerwowo zaciskam więc kciuki... Pixie, bądź silna.. nie poddaj się... cegiełki rozesłane gdzie się tylko da...[/quote] Bidulka tyle krwi straciła i na pewno jest bardzo osłabiona :-( [COLOR=dimgray]Chyba wet przełoży operację. [/COLOR]
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wklejajcie gdzie mozecie te cegielki dla Piksi: [URL]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178[/URL]
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jezu od wczoraj jestem na obrotach, wszystko sie we mnie telepie. Pixie błagam wytrzymaj
arjuna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='teapot']Trzymaj się maleńka! Jeśli chodzi o bazarki tu na dogo - mogę pilotować...Choć nie dam rady wziąć teraz rzeczy do siebie i robić ich wysyłki (remont). Mogę wystawić, aktualizować, podnosić... Niestety tylko tyle...:-([/quote] tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]= wklej na dogo i jak możesz-pilnuj. ja wracam do pracy:) na amstaffowym forum już pierwsza osoba zalicytowała koszulke, dziś wieczorem będę ich już miała 20 sztuk. Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 rozsyłam gdzie się da... Pixi psinko - nie daj się...
Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ja do 30 niestety jestem bez kasy, ale jak wroce, obiecuje, ze zaraz cos przesle. Matko, zeby sie udalo, zeby to przetrwala..!:placz::placz::placz:
teapot Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='arjuna']tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]= wklej na dogo i jak możesz-pilnuj. ja wracam do pracy:) na amstaffowym forum już pierwsza osoba zalicytowała koszulke, dziś wieczorem będę ich już miała 20 sztuk. Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)[/quote] Już się robi - ile sztuk licytujemy? I czy wszystkie w tym samym rozmiarze?
arjuna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='teapot']Już się robi - ile sztuk licytujemy? I czy wszystkie w tym samym rozmiarze?[/quote] na razie tylko ta 1 koszulka. wieczorem będę miała inne: różne wzory i rozmiary gdy już zrobię bazarki na niebieskim forum amstaffowym, dam Ci linki do nich i bedziesz mogła je tu wstawić i pilnować:) na razie nie wiem jakie to wzory i jakie rozmiary
paros Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='arjuna']tyle wlasnie mi potrzeba:by ktoś je wystawiał, podnosił itp. resztą zajmę sie sama. bardzo dziękuję, jak możesz skopiuj mój tekat stąd [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14989&highlight[/URL]= wklej na dogo i jak możesz-pilnuj. ja wracam do pracy:) na amstaffowym forum już pierwsza osoba zalicytowała koszulke, dziś wieczorem będę ich już miała 20 sztuk. Nawet jeśli pójdą tylko za cenę wywolawczą-zbierze sie ok.500 zł.(a liczę na więcej:roll:)[/quote] Proponuję do opisu dołożyć drugą fotkę Pixie w bandażu :-( ona przemówi lepiej do kieszeni :cool3:
Recommended Posts