Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]suma summarum co byś nie powiedział, obróci się przeciwko tobie :diabloti:

ale wiesz że niektóre podróby są lepszej jakości od oryginału ?[/COLOR] :eviltong:[/quote]

Wiem kupuje czasem na stadionie (teraz na Błoniach) :evillaug::evillaug:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='osho'][COLOR=darkslategray][COLOR=darkgreen][B]isadoor[/B][/COLOR], no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika![/COLOR][/quote]

Wprawdzie nie wiem, o jaką krowę chodzi, ale chciałabym zauważyć, że podobieństwo krowy do jamnika jest uderzające z racji tego, iż przodek krowy - tur, miał [B]0,5 metra wysokości oraz 4 metry długości[/B], o czym parę miesięcy temu doniosła, powołując się na rozmowę ze specjalistą, Gazeta Wyborcza.
Stąd osho ma wszelkie prawa i powody ku temu, by przerabiać jakąkolwiek krowę na jamnika i vice versa, ponieważ będzie to jedynie działanie mające na celu wzbogacenie genotypu wyżej wymienionych, a nie - jak niektórzy insynuują, podróbka.

Posted

[quote name='MonikaP'](...) Stąd osho ma wszelkie prawa i powody ku temu, by przerabiać jakąkolwiek krowę na jamnika i vice versa (...)[/quote]
Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową?

Posted

[quote name='majqa']Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową?[/quote]

I Ty Brutusie? :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='majqa']Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową?[/quote]

1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. Mój błąd - powinnam była napisać o bydle mlecznym lub mięsnym, zamiast o krowach :diabloti:.

2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, że... :cool3:

Posted

[quote name='MonikaP']1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. Mój błąd - powinnam była napisać o bydle mlecznym lub mięsnym, zamiast o krowach :diabloti:.

2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, [SIZE=7][COLOR=Red]że[/COLOR][/SIZE]... :cool3:[/quote]

???????? :mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Isadora7']???????? :mad::mad::mad::mad:[/quote]

....że przyjdzie czas, gdy gospodarstwo domowe każdego posiadacza jamnika będzie miało szansę stać się samowystarczalne pod względem zaopatrzenia w nabiał 8).

Posted

[quote name='MonikaP']1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. (...) 2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, że... :cool3:[/quote]
Jak to nie określimy? Albo ma fujarkę albo nie! :diabloti: Pomysł z manipulacją mi się podoba. :thumbs: Ja bym jamniskowi rozplotła podwójną helisę, może wtedy by i rosomak wyszedł.

Posted

Oświadczenie
W związku z tym, że powstał spisek ogłaszam stan woj.... upsss jamniczy. Wzywam cały jamniczy świat na pomoc. Niech staną w szeregu jamniki którym pomogłam, a powstanie armia godna walczyć z Pyrami i Włókniarkami.

:biggrina::biggrina::biggrina:

Posted

matko. osho, nie wstyd ci? jedna nieprzemyślana wypowiedź i na wątku głupawka :eviltong:.
wiadomo, dlaczego wybuchła -bo pixie ma nowe, czerwone dodatki i wszyscy się cieszymy :evil_lol:.
czy w końcu wiadomo, kto to jest małpa w czerwonym :razz:?

Posted

[quote name='majqa']Jak to nie określimy? Albo ma fujarkę albo nie! :diabloti: Pomysł z manipulacją mi się podoba. :thumbs: Ja bym jamniskowi rozplotła podwójną helisę, może wtedy by i rosomak wyszedł.[/quote]

Nie napisałam "nie określimy" (bo wiadomo, że metodą wzrokową da się to określić), a "nie określiliśmy" - płci osobników biorących udział w naszym eksperymencie.

Majqa, rozpleść helisę dobry pomysł, ale teraz pomyślmy, co do niej dopleciemy?.... Bydło bydłem, ale może by tak dopleść coś od...owieczki? :cool3: Odpadnie kupowanie jamnikom kurteczek, a i właściciel sobie jakieś rękawiczki udzierga :multi:.

Posted

[quote name='MonikaP'](...) Majqa, rozpleść helisę dobry pomysł, ale teraz pomyślmy, co do niej dopleciemy?.... Bydło bydłem, ale może by tak dopleść coś od...owieczki? :cool3: Odpadnie kupowanie jamnikom kurteczek, a i właściciel sobie jakieś rękawiczki udzierga :multi:.[/quote]
:hmmmm: Hm...chociaż jednego gena od żyrafy żeby im się zawieszenie podniosło? Pomysł z owieczką jest też max! Pomyślmy i o walorze dźwiękowym - meczące jamniki!!! :cool1:

Posted

[quote name='Isadora7'](...) Niech staną w szeregu jamniki którym pomogłam (...)[/quote]
Chcesz z nich zrobić płotek??? :eviltong: :-o

Posted

[quote name='sleepingbyday']matko. osho, nie wstyd ci? jedna nieprzemyślana wypowiedź i na wątku głupawka :eviltong:.(...)[/quote]
Niedobly Osho, niedobly!!! :shake: :evil_lol: Znów mi się przypomniało, za co kocham ten wątek!!! :loveu:

Posted

kochasz ten wątek dlatego, iż pełno na nim wielce inteligentnych osób z poczuciem humoru o wyjatkowej subtelności :cool3:. nie brak tu też żyraf, jamników (z tego rządku jamników proponuję utworzyć jednostkę bojową do zwalczania wybryków ludzkich), owiec i zapalonych genetyków. możemy sie wszyscy razem przeprowadzić na wyspe wolin i przemianować ja na wyspe doktora caligari :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Niedobly Osho, niedobly!!! :shake: :evil_lol: Znów mi się przypomniało, za co kocham ten wątek!!! :loveu:[/quote]
Jak to przypomniało?? To zapomniałaś? :evil_lol:
Gonia przyjdzie i was wszystkich posadzi na karnego jeżyka. o!
Jamnikokrowy, małpy w czerwonym... bosz... :-o

Posted

[quote name='Ra_dunia'](...) Gonia przyjdzie i was wszystkich posadzi na karnego jeżyka.(...)[/quote]
Jeśli pozwoli się na nim powiercić to kcemmm tej karrry!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Protestuję. W innych wątkach Gonia woła w obronie jeżyków, a tu będzie Was sadzać na tym niewinnym zwierzątku???? Nie pozwolę i zrobię interwencję, a dokładną fotorelację z filmik zamieszczę tu na Dogo i w innych miejscach, zawołam Polsat i Teleskop :angryy: :diabloti:.

Posted

[quote name='osho'][COLOR=darkslategray]ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić [/COLOR]:diabloti:[/quote]
Chi,chi...:evil_lol: Ja wiem,o jaką małpę chodzi,ale nie powiem...:diabloti: :eviltong:

Posted

jak sobie wyobrazilam plotek z jamnikow, to sie poplakalam ze smiechu... :evil_lol:
pozdrowienia dla calego, pozytywnie zwariowanego towarzystwa i buziole dla Pixie w czerwonym :loveu:

Posted

[quote name='MonikaP'](...)zawołam Polsat i Teleskop :angryy: :diabloti:.[/quote]
Skoro tak to nie pomiń i peryskopu na okoliczność wyciągania igieł! :cool1:
A juście utknąć mogą w duuuuuuu................

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...