GoniaP Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='majqa']Poproszę o uściślenie, czy miziania i całusy również dotyczą kupra, czy jest szansa na inną część ciała? :wink: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Co to, to nie :evil_lol: Kuper i rodzyneczka wyjęte spod całowania przeze mnie. Tym zajmuje się Fufik :eviltong: Cała reszta, jak najbardziej leży w mojej gestii. :p
majqa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Objaw się domeczku! Pixie czeka! Buzieńki Rudasko! :loveu:
GoniaP Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [COLOR=Red][B]LUDZIE!!! My tu sobie żartujemy, a sytuacja staje się DRAMATYCZNA! [/B][/COLOR] [B][COLOR=Black]Pixie kocha nas nad życycie, a my ją!!! ALE!!! Ona nie może z nami zostać!! [/COLOR][/B] Błagamy o ogłoszenia, błagamy o DOM STAŁY!!!! [SIZE=5][B]POMÓŻCIE TEN DOM ZNALEŹĆ!!!![/B][/SIZE]
majqa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='GoniaP'][COLOR=red][COLOR=black](...)[/COLOR][/COLOR]Błagamy o ogłoszenia (...) [quote] [CENTER] [SIZE=3][COLOR=red][B]Pomocy w ogłoszeniach![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wracaj Pixie na pierwszą! Domek PILNIE potrzebny!!!
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wiecie co, ja chyba za bardzo też pokochałam Pixie. Dawno tyle czasu nie robiląm ulotki ciągle mi się nie podobało (i nie podoba). Ale wrzucam to co jest. Moze warto po np wetach. Nie ma listków jak ktoś chce moze osobno dokleić. Uznałąm zę jednak w tym wyjatkowym przypadku musi być opisana historia sunieczki. Mentalnośc i wyobrażenie ludzi o ttb do ego obliguje poniekąd. No to miniatura i link do hostingu. Trochę waży (ok 4MB) ale zależało mi na dobrej jakości. Drugi jest połowę lżejszy i tez chyba niezły, ale nieco gorszy. Plik 4MB [URL="http://www.sendspace.pl/file/iSwRbrX3/"]SendSpace.pl - Darmowy hosting plików[/URL] Pilk 2MB [url=http://www.sendspace.pl/file/b4O4fP90/]SendSpace.pl - Darmowy hosting plików[/url] [CENTER][IMG]http://images6.fotosik.pl/309/966d12ea3df291bd.jpg[/IMG][/CENTER]
agnethka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ja nie mogę czytać tego wszystkiego :placz: taka cudna suka...Boże jacy ludzie są podli.....:placz:
GoniaP Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Właśnie się Isadoruś poryczałam :placz: Piękny jet ten plakat, bardzo wzruszający, cudny graficznie. Jesteś Mistrzynią i bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose:
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='GoniaP']Właśnie się Isadoruś poryczałam :placz: Piękny jet ten plakat, bardzo wzruszający, cudny graficznie. Jesteś Mistrzynią i bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose:[/quote] Wiesz jak mi głupio, od trzech dni on tu powinien być. Za bardzo emocjonalnie się z Pixie związałam i rzeźbiałm, rzeźbiłam. Kilka koszy papieru wyniosłam. Ciągle mi nie pasowało. Powinnam wyłączyć uczucia. Dawno mi tego typu ulotka nie zajeła tyle czasu. Normalnie to pomysł i ciach. Tekst oczywiście autorstwa [B]Mistrzyni Majqa[/B]. :loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Isadora7']Wiesz jak mi głupio, od trzech dni on tu powinien być. Za bardzo emocjonalnie się z Pixie związałam i rzeźbiałm, rzeźbiłam. Kilka koszy papieru wyniosłam. Ciągle mi nie pasowało. Powinnam wyłączyć uczucia. Dawno mi tego typu ulotka nie zajeła tyle czasu. Normalnie to pomysł i ciach. Tekst oczywiście autorstwa [B]Mistrzyni Majqa[/B]. :loveu::loveu::loveu:[/quote] Matko, jeśli Ty się emocjonalnie z Pixie związałaś, to co ja mam powiedzieć :crazyeye: Ja TEGO dnia chyba nie przeżyję, choć tak bardzo o niego walczę :shake::placz::shake: Co do Mistrzyń, to oczywiście mamy co najmniej dwie na tym wątku :loveu::loveu::loveu: Mistrzyni Majga też jest WIELKA :buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose: Wiecie co? Dziś jest fajny dzień :loveu: Wiele pozytywnych rzeczy się dziś dzieje. Zacznijmy od tego, że wreszcie zaszczepiłam mój zwierzyniec, bo jak wiadomo, szewc bez butów chodzi, a psokoty Goni mają obsuwy ze szczepieniami :cool1: Pani doktor odwiedziła też Pixunię, która bardzo dzielnie zniosła zmianę opatrunku i nie wyczyniała tych harców i wygibasów, co zwykle, w gabinecie wet. Ranka jeszcze sączy i trzeba przedłużyć antybiotyk, ale DZIŚ minęło 6 tyg od operacji, więc można już troszeńkę odetchnąc i przestać myśleć o najgorszym i zrywać się za każdym razem jak Pixie postanowi zrobić parę kroków. Ponadto red. nacz. "Mojego Psa" obiecała wstawić na stronę info o naszej Księzniczce :multi: Jeśli zatem prawa autorskie do plakatu nie są zastrzeżone, chciałabym Jej go wysłać... [B]Isadorko[/B] zgadzasz się? Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę: czy mogłabyś mi wysłać te parę zdjęć, które zmniejszałaś dla Majgi? Posłałabym Jej je również.
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cudny plakacik :loveu: Skoro dzisiaj pozytywny dzień, to może na fali tych pozytywów i jakiś pozytywny domek wypłynie... super by było...
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='GoniaP'] Ponadto red. nacz. "Mojego Psa" obiecała wstawić na stronę info o naszej Księzniczce :multi: Jeśli zatem prawa autorskie do plakatu nie są zastrzeżone, chciałabym Jej go wysłać... [B]Isadorko[/B] zgadzasz się? Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę: czy mogłabyś mi wysłać te parę zdjęć, które zmniejszałaś dla Majgi? Posłałabym Jej je również.[/quote] Prawa autorskie do tego plakatu ma Pixie i jeżeli ona wyrazi zgode to rób co chcesz:loveu::loveu:. Doam zę jakby potrzeba dostosowac go do druku w gazecie to nie ma sprawy zrobie stosowny plik. A co do zdjęc to wieczorem w domu bo nie mam ich w pracy.
DuDziaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dawno na watku nie pisałam, ale zawsze czytam. Isadorko plakat poprostu piękny,padłam jak go zobaczylam :-o Majqo, Isadorko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
DuDziaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No dużo nie dam rady ale zawsze to coś... Sluchajcie tekst jest na 1 str. a powiedzcie mi moglby mi ktos podesłać te pare poomniejszonych fotek do ogloszeń? Zaoszczedzilabym czasu przekopujac sie po wątku, Majqo ty je przesyłałaś Isadorce czy mi sie pokopało? :oops: Aha i Majqo na jakich str. robilas juz ogloszaenia? Aha i ogłoszenia na Poznań?
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [LEFT][B]Strona 248, moje strony. O pomniejszone fotki pisz do Isadora7.[/B][/LEFT] [CENTER] [B][SIZE=3][COLOR=red]Każda pomoc w ogłoszeniach jest na wagę złota.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
DuDziaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ok dziewczyny właściwie nie potrzebuje pomniejszonych fotek a bardziej chociaz linkow do tych 4 najładniejszych. ;) Isadorko jakbyś mogła.... :oops:
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Isadorko, 4 naj...naj...mini fotki dla DuDziaczek.[B] Plizzz DuDziaczek, napisz Isadorce PW, dziś prośba na wątku może jej umknąć. [/B]
Atira Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Isadorka, warto bylo czekac :multi:!!!!!!!! Plakat - cuuuuudo :loveu:. Zaraz zaczynam drukowac i od poniedzialku obkleje nim wszystko, co sie da. Przy okazji przesylam gorace buziole dla Pixielindy:iloveyou:
Helga&Ares Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja nawet nic nie napiszę.. plakat mnie powalił:mdleje:
GoniaP Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Isadora7']Prawa autorskie do tego plakatu ma Pixie i jeżeli ona wyrazi zgode to rób co chcesz:loveu::loveu:. Doam zę jakby potrzeba dostosowac go do druku w gazecie to nie ma sprawy zrobie stosowny plik. A co do zdjęc to wieczorem w domu bo nie mam ich w pracy.[/quote] Pogadałam z Nią, i choć zaborcza z niej suka, zgodziła się, choć niechętnie, bo ona wcale nie chce się nigdzie przenosić :shake: Za zdjęcia dziękujemy, już doszły.
GoniaP Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Atira']Isadorka, warto bylo czekac :multi:!!!!!!!! Plakat - cuuuuudo :loveu:. Zaraz zaczynam drukowac i od poniedzialku obkleje nim wszystko, co sie da. Przy okazji przesylam gorace buziole dla Pixielindy:iloveyou:[/quote] Za buziaki dziękujemy, bo tych nigdy nie dość :loveu: Łomatko, szykuje się zmasowana akcja na cały kraj :loveu: Oj Pixie, czy Ty wiesz jak wszyscy Cię kochają????:loveu::loveu::loveu:
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Pixelku, Ty się od buziaków nie opędzisz...i dobrze!!! :multi:
Recommended Posts