*Gajowa* Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tanitka napisał(a):a moze jest domatorem?;) Samir domatorem jest z całą pewnością... a na moje łóżko próbuje wchodzić :evil_lol: ale moja reakcja jest zdecydowana :mad: nic w tej sprawie Samirek nie wskóra :shake:. Quote
Katcherine Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 *Gajowa* napisał(a):Samir domatorem jest z całą pewnością... a na moje łóżko próbuje wchodzić :evil_lol: ale moja reakcja jest zdecydowana :mad: nic w tej sprawie Samirek nie wskóra :shake:. Biedniusie wyzelki chcialyby miec podusie a tu nic sie nie udaje wyblagac...ech zycie. Gajowa co u Samirka slychac? Srucik zgubiliscie? Quote
*Gajowa* Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Śrucik chyba bez zmian... Samir czuje się lepiej jest bardziej aktywny ale w mieszkaniu . Dzis był znów na specerku w lesie, wlókł sie łapa za łapą przy nodze... jednak coraz częściej przystaje i wącha. Czy ktos się Samirkiem zainteresował ? Quote
jayo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 *Gajowa* napisał(a):Śrucik chyba bez zmian... Samir czuje się lepiej jest bardziej aktywny ale w mieszkaniu . Dzis był znów na specerku w lesie, wlókł sie łapa za łapą przy nodze... jednak coraz częściej przystaje i wącha. Czy ktos się Samirkiem zainteresował ? Na razie tylko mysliwy - ale odeslalam do tanitki - Samir nie nadaje sie do takich zajec z cala pewnoscia. I juz. Quote
Panca Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 hmmm..skoro tak sie boi spacerow to pewniei zwiazane z jakas trauma:roll:kochany psinka na pewno w koncu sie rozkreci trzymam za niego kciuki nieustannie Quote
*Gajowa* Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Samir bardzo powoli rozkręca się... zdarza mu sie biegać do płotu i obszczekiwać wybiórczo ludzi. Dziś z własnej inicjatywy bawił się z Gają, zrobili razem kilka okrążeń wokół ogrodu... jest naprawdę szybki :lol:. Quote
tanitka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 oooooo!!! no mówiłam, ze on potrzebuje czasu na dojście do siebie:loveu: Quote
jayo Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 *Gajowa* napisał(a):Samir bardzo powoli rozkręca się... zdarza mu sie biegać do płotu i obszczekiwać wybiórczo ludzi. Dziś z własnej inicjatywy bawił się z Gają, zrobili razem kilka okrążeń wokół ogrodu... jest naprawdę szybki :lol:. ???????? czyli beda z niego psy ? ;) super, wiecej takich wiesci.. jestem wylaczona na miesiac z jezdzenia autkiem, nie bede mogla z nim nigdzie podjechac, ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby.. Quote
esperanza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kto z Częstochowy może sprawdzić chętnych? Miła i sensowna osoba chce adoptować Samira. Może po niego przyjechać do Konstancina. Quote
Panca Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 w Czestochowie znam wolontariuszke o nicku florida blue Quote
esperanza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wysłałam pw z prośbą o sprawdzenie domu do cockermaniaczki, florida_blue, Safii z nadzieją, że któraś z nich będzie mogła dom sprawdzić Quote
Panca Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Florida jesli znajdzie czas mysle ze Ci pomoze-dawno nie mialam z nia kontaktu Quote
esperanza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dziękuję. :loveu: Jutro zdobędę adres i napiszę listę pytań :razz: Quote
Cockermaniaczka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Niech mi ktos jeszcze napisze jakie sa wyzly zebym glupka z siebie nie zrobila:oops::lol: Domyslam ze ze sa zywiolowe,chetne do pracy,o duzym instynkcie mysliwskim? Cos jak spaniel? Super by bylo gdyby domek sie sprawdzil:loveu:Wyzlaki mi sie strasznie podobaja:loveu: Quote
*Gajowa* Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cieszę się, że Samir ma szansę na dom. Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Trzymam kciuki za Samirka i dobry domek :thumbs: Quote
Panca Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja tez oczywiscie trzymam kciukasy:kciuki: Quote
Cockermaniaczka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :placz:Dopiero teraz przeczytalam jego caly watek:-(Boze kto mu zrobil tyle krzywdy:-(Az mi lzy leca,ten pies na to nie zasluzyl:placz: Oj przetestuje ten domek dokladnie,on nie moze zle trafic:razz:... Jak sie teraz psinka czuje? W nowym "Moj Pies" jest akurat o wyzlach:) Quote
*Gajowa* Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czy juz coś wiadomo ? Samir uwielbia ogień... kładzie się przy kominku bardzo blisko i wpatruje się w ogień albo śpi. Dziwię się, że może wytrzymać tak wysoką temperaturę przez dłuższy czas :-o. Quote
tanitka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bo wyżły lubią ciepełko:lol: i miejmy nadzieję, że z końcem tygodnia Samir będzie w swoim nowym domu. Quote
esperanza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czekamy na wizytę Cockermaniaczki u chętnej na adopcję Samira osoby:p Quote
Cockermaniaczka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :pJutro bede dzwonic do tej Pani:cool3: Ale mam stresa,tak bym chciala zeby okazalo sie ze to jen jedyny dobry domek:loveu: Quote
Recommended Posts