Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyżeł szorstkowłosy, 2-3 letni, strasznie smutny, jak to wiekszość wyżłowatych w schronie szybko wpada w depresję.
Kuleje na jedna łapę, ma prawdopodobnie zapalenie stawu, a możliwość leczenia tam żadana :(

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Czy to nie On ???

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38512

Szukamy go już od ponad roku i nic :shake:

ja juz nawet maial przygotowalam, zeby napisac pare dni temu... ale ze zdjecia jednak mi sie widzialo, ze niepodobny.. lucek nie ma tego bialego na pysiu - chyba, ze sa jakies inne fotki - albo wlascicielka go pozna.
Blakal sie po tamtej okolicy (pomiedzy Rozanem a Ostrowia Maz.) conajmniej kilka miesiecy wierc nie byloby wykluczone :oops:

Posted

jayo napisał(a):
ja juz nawet maial przygotowalam, zeby napisac pare dni temu... ale ze zdjecia jednak mi sie widzialo, ze niepodobny.. lucek nie ma tego bialego na pysiu - chyba, ze sa jakies inne fotki - albo wlascicielka go pozna.
Blakal sie po tamtej okolicy (pomiedzy Rozanem a Ostrowia Maz.) conajmniej kilka miesiecy wierc nie byloby wykluczone :oops:

No mi też własnie ten jego łepek nie pasował bo Lucuś miał bardziej brązowy a ten psiak ma sporo białego ale hmm :roll:
Już napisałam maila do Moniki i zapewne się tutaj pojawi jak tylko odczyta moją wiadomość.
A nie wiecie jak z jego śluzówką ??? Lucek miał zawsze suchy nosek :-(

Posted

Ziutka napisał(a):
No mi też własnie ten jego łepek nie pasował bo Lucuś miał bardziej brązowy a ten psiak ma sporo białego ale hmm :roll:
Już napisałam maila do Moniki i zapewne się tutaj pojawi jak tylko odczyta moją wiadomość.
A nie wiecie jak z jego śluzówką ??? Lucek miał zawsze suchy nosek :-(

Ziutka, nie przeceniaj naszych mozliwosci.. tam jest 350 psow... nawet jesli dotykalam jego nosa, za nic mnie bede pamietac :(

Posted

jayo napisał(a):
Ziutka, nie przeceniaj naszych mozliwosci.. tam jest 350 psow... nawet jesli dotykalam jego nosa, za nic mnie bede pamietac :(

Nie przeceniam Dorotko, nie przeceniam, pytam bo może akurat.............:roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie przeceniam Dorotko, nie przeceniam, pytam bo może akurat.............:roll:

a nie wiesz przypadkiem (nie przeceniajac :evil_lol:) - kto moze nam zrobic bannerek z wyzlakiem ? :roll:

Posted

jayo napisał(a):
a nie wiesz przypadkiem (nie przeceniajac :evil_lol:) - kto moze nam zrobic bannerek z wyzlakiem ? :roll:

A pewnie, ze wiem :cool3: i już piszę o banerek ;)

Posted

Talcott napisał(a):
Ciotkę Isadorę poproszę pięknie - to na pewno zrobi:loveu::loveu::loveu:

Toć właśnie do niej teraz pisałam :eviltong:

Posted

jayo napisał(a):
I jakie szybkie :lol: Dziewczyny - dzieki wielkie :loveu:

Nie ma za co ;) i polecamy się na przyszłość...przynajmniej ja :lol:

Posted

Jayo...jutro wysyłam ogłoszenia moich podopiecznych do GW, jeśli chcesz to mogę wysłać też ogłoszenie wyżełka ale potrzebuję krótki tekst, który będzie zawierał podstawowe informacje i namiary ;)