Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebanowa napisała cytat z ogłoszenia " witam chodzi mi o łagodnego psiaka lubiącego dzieci gdyż mam 7mies córeczke obecnie mieszkamy w bloku ale niedługo przeprowadzamy sie do domy jednorodzinnego i zależy mi aby to był piesek do domu chciała bym owczarka lub haski jesli nie to jakiś malutki choć nie ukrywam że wole duże psy czuje sie bezpiecznie ...."

PROSZĘ WYSYŁAC INFO BEZPOŚREDNIO DO TEJ PANI I DAC ZNAC GDYBY JAKAS ADOPCJA DOSZLA DO SKUTKU.
MAIL: [email protected]

Posted

Czas leci. Już październik i ani się obejrzę a trzeba będzie wracać do Siedlec a na stanie DT jest Misza - wielki kłopot, Dajtusia - wielki gryzoń i maleńka Agusia - strachulec. Do tego moje trzy własne przydupaski.
Ktoś może powiedzieć chciałaś, to masz i ma rację. Kiedy ja się nauczę myśleć głową a nie ......

Posted

wanda szostek napisał(a):
Czas leci. Już październik i ani się obejrzę a trzeba będzie wracać do Siedlec a na stanie DT jest Misza - wielki kłopot, Dajtusia - wielki gryzoń i maleńka Agusia - strachulec. Do tego moje trzy własne przydupaski.
Ktoś może powiedzieć chciałaś, to masz i ma rację. Kiedy ja się nauczę myśleć głową a nie ......

Kurcze cięzka sprawa... Jak dasz rade z takimi psiakami :roll: Przeciez to jak wyzwanie.... Zwłaszcza, że p[oczytałam jaki jest Misza.

Ja nie mam jak pomóc. Ale trzeba coś pomyśleć... Może jakiś hotel dla Miszy? Kasa na niego by poszła z bazarków (sama poszukałabym czy coś mam do wystawienia).