Jump to content
Dogomania

Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka..ZA TM...[*]

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']A mnie ciezko bo nikt nie dzwoni....:shake::-(:angryy:[/QUOTE]
A u mnie telefony się rozdzwoniły i dupa blada...zawsze coś tam komuś nie pasowało:roll::shake:

Posted

Może znacie z dogo jakieś osoby, które wzięłyby babcię na tymczas gdybym dołożyła się do jej utrzymania? Ona bardzo lubi inne zwierzęta (byle były przyjazne), u mnie czuje się trochę samotna, bo oprócz kota moje zwierzaki nie polubiły jej (są zazdrosne niestety).

• 4 weeks later...
Posted

O Twojego tymczasowicza też nikt nie pyta...?

Wierzyć mi się nie chce, że na tak szerokim świecie nie znajdzie się kilka osób, które chciałyby zaopiekować się takimi biedactwami jak nasze psiaki...

• 2 weeks later...
Posted

Raczej poprzez znajomości.Pan,który wziął Rodzynusia jest znajomym wolontariusza,który pracuje w Azylu z którego był Rodzynek.
Ależ się cieszę,że dziadunio ma wspaniały domek.Twojej babuleńce też takiego życzę,chociaż wiem jak trudno jest znaleźć takiemu psiakowi swoją przystań

Posted

Cieszę się, że Rodzynkowi się udało :-)
Ja wiem, że trudno o domy dla kalekich i starszych zwierząt, ale też wierzę, że są ludzie, którzy takie zwierzęta chcą przygarnąć, więc jednak dziwię się, że nikt się Babulinką nie zainteresował. To naprawdę kochane, wdzięczne stworzenie.