Wet-siostra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Na zdjęciach nie wyglądała na dużą,też myślałam,że jest mniejsza... Quote
maggiejan Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Tak, Babulinka jest wielkości spaniela, więc malutka nie jest :evil_lol: Warto ją chyba ogłaszać wśród zapalonych dogomaniaków, bo taką bidę to raczej weźmie ktoś kto jest wrażliwy na cierpienie niż ktoś kto chce po prostu mieć psa... Quote
Wet-siostra Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Może ją pod spaniele podpiąć??? :cool3: "Niekłopotliwa suńka ala-spaniel...":p Kurcze,tak na poważnie to nie mam żadnego pomysłu...:oops: Quote
maggiejan Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ona jest wielkości spaniela, ale tylko wzwyż, w szerz to raczej przypomina owłosionego bulteriera :evil_lol:...Tak że nadaje się też do działu bulterierów ;) A tak w ogóle to mała(ale wcale nie mała) jest milutka i grzeczna i żal że domku swojego nie ma jeszcze, gdzie by ją kochano tak jak na to zasługuje... Quote
Ra_dunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 gdzie mogę to ją podsyłam... Może się ktoś zakocha... Bince bardzo potrzebny domek. Quote
maggiejan Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kupiłam Babci purinę z jakoby jagnięciną, ale w ta jagnięcina to chyba był kurczak, bo babcia drapie się straszliwie od kilku dni :roll:. Gotuję jej teraz wieprzową wołowinę z ryżem, tak bezpieczniej... Quote
Lionees Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='maggiejan']Kupiłam Babci purinę z jakoby jagnięciną, ale w ta jagnięcina to chyba był kurczak, bo babcia drapie się straszliwie od kilku dni :roll:. Gotuję jej teraz wieprzową wołowinę z ryżem, tak bezpieczniej... Jedno i drugie fajnie brzmi:cool3::evil_lol: Quote
maggiejan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Babci ryż z mięskiem chyba bardziej smakuje niż sucha karma. Drapie się teraz trochę mniej, mam nadzieję, że to uczulenie przechodzi. Quote
Lionees Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Może ktoś weźmie babulinkę,tak nieśmiało spytam ?:roll: Quote
maggiejan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Obawiam się, że Babulinka na tym wątku domku nie znajdzie...:roll: Quote
maggiejan Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nadziu, hopanie wątku domu jej nie załatwi... Albo uda się tu ściągnąć jakąś dobrą duszę, która się w Babci zakocha albo trzeba ogłoszenia robić... Ja na to mam teraz za mało czasu :roll: Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Czasem ktoś może Babcię wypatrzeć na pierwszej stronie... W ogłoszeniach nie pomogę...:oops: Quote
maggiejan Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wet-siostra napisał(a):Czasem ktoś może Babcię wypatrzeć na pierwszej stronie... :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ra_dunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 prosiłam parę osób o DT... ale nadal zero odzewu :( Quote
zuziaM Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Biedna starowinka .....:-( Sama mam od 2 tygodni zabrana ze schroniska starunią ratlereczke, ktora wlascicielka po .... 16 latach po prostu zostawila w schronisku.... To najgorsze okrucienstwo, zeby takie male, bezbronne i stare stworzenia porzucac ....:-( Mam nadzieje, ze niunia znajdzie jednak domek ..... Quote
Doda_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 zuziaM napisał(a):Biedna starowinka .....:-( Sama mam od 2 tygodni zabrana ze schroniska starunią ratlereczke, ktora wlascicielka po .... 16 latach po prostu zostawila w schronisku.... To najgorsze okrucienstwo, zeby takie male, bezbronne i stare stworzenia porzucac ....:-( Mam nadzieje, ze niunia znajdzie jednak domek ..... Brak mi słów :shake::shake::shake: nie wiem jak ludzie mogą tak robić.. ratlerka pewnie nie rozumie dlaczego znalazła się w takiej sytuacji, dlaczego nie ma przy niej jej pańci.. :-(:-(:-( Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zuziu - widziałam to maleństwo u Ciebie... co prawda tylko na zdjęciach, ale to na prawdę szok :shake: A u Renatki naszej - te dwie starowinki maleńkie? :-( Dobrze, że one na taką kochaną duszyczkę trafiły :loveu: Tylko żeby się jeszcze taka duszyczka dla Babulinki znalazła :placz: Biedulka jedna... Quote
Negri_2008 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Rany julek :shake: Ja tylko w ogłoszeniach mogę pomóc. Zrobię małej allegro, jeżeli nie ma. Czy Babulinka ma jakiś fundusik? Zdałoby się parę groszy na wyróżnienie ( przynajmniej 12 zł) a ja już nie mam pieniędzy :razz: Quote
Lionees Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ra_dunia napisał(a):Zuziu - widziałam to maleństwo u Ciebie... co prawda tylko na zdjęciach, ale to na prawdę szok :shake: A u Renatki naszej - te dwie starowinki maleńkie? :-( Dobrze, że one na taką kochaną duszyczkę trafiły :loveu: Tylko żeby się jeszcze taka duszyczka dla Babulinki znalazła :placz: Biedulka jedna... Mojego Rodzynka-99% ratlerek:cool3: też nikt nie chce,a u mnie zostać nie może:shake:.Ds,dt na CITO! potrzebny.Bez przerwy jest wojna z Rambem,Rodzynuś ma poranione uszy,teraz też ogon...nie jestem w stanie ich upilnować:-(. Quote
Recommended Posts