Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Babulinka jest wielkości spaniela, więc malutka nie jest :evil_lol:
Warto ją chyba ogłaszać wśród zapalonych dogomaniaków, bo taką bidę to raczej weźmie ktoś kto jest wrażliwy na cierpienie niż ktoś kto chce po prostu mieć psa...

Posted

Ona jest wielkości spaniela, ale tylko wzwyż, w szerz to raczej przypomina owłosionego bulteriera :evil_lol:...Tak że nadaje się też do działu bulterierów ;)
A tak w ogóle to mała(ale wcale nie mała) jest milutka i grzeczna i żal że domku swojego nie ma jeszcze, gdzie by ją kochano tak jak na to zasługuje...

Posted

Kupiłam Babci purinę z jakoby jagnięciną, ale w ta jagnięcina to chyba był kurczak, bo babcia drapie się straszliwie od kilku dni :roll:. Gotuję jej teraz wieprzową wołowinę z ryżem, tak bezpieczniej...

Posted

[quote name='maggiejan']Kupiłam Babci purinę z jakoby jagnięciną, ale w ta jagnięcina to chyba był kurczak, bo babcia drapie się straszliwie od kilku dni :roll:. Gotuję jej teraz wieprzową wołowinę z ryżem, tak bezpieczniej...
Jedno i drugie fajnie brzmi:cool3::evil_lol:

Posted

Nadziu, hopanie wątku domu jej nie załatwi... Albo uda się tu ściągnąć jakąś dobrą duszę, która się w Babci zakocha albo trzeba ogłoszenia robić... Ja na to mam teraz za mało czasu :roll:

Posted

Biedna starowinka .....:-(
Sama mam od 2 tygodni zabrana ze schroniska starunią ratlereczke, ktora wlascicielka po .... 16 latach po prostu zostawila w schronisku.... To najgorsze okrucienstwo, zeby takie male, bezbronne i stare stworzenia porzucac ....:-(
Mam nadzieje, ze niunia znajdzie jednak domek .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedna starowinka .....:-(
Sama mam od 2 tygodni zabrana ze schroniska starunią ratlereczke, ktora wlascicielka po .... 16 latach po prostu zostawila w schronisku.... To najgorsze okrucienstwo, zeby takie male, bezbronne i stare stworzenia porzucac ....:-(
Mam nadzieje, ze niunia znajdzie jednak domek .....

Brak mi słów :shake::shake::shake:
nie wiem jak ludzie mogą tak robić..
ratlerka pewnie nie rozumie dlaczego znalazła się w takiej sytuacji, dlaczego nie ma przy niej jej pańci.. :-(:-(:-(

Posted

Zuziu - widziałam to maleństwo u Ciebie... co prawda tylko na zdjęciach, ale to na prawdę szok :shake:
A u Renatki naszej - te dwie starowinki maleńkie? :-( Dobrze, że one na taką kochaną duszyczkę trafiły :loveu:
Tylko żeby się jeszcze taka duszyczka dla Babulinki znalazła :placz: Biedulka jedna...

Posted

Rany julek :shake:

Ja tylko w ogłoszeniach mogę pomóc.
Zrobię małej allegro, jeżeli nie ma.

Czy Babulinka ma jakiś fundusik? Zdałoby się parę groszy na wyróżnienie ( przynajmniej 12 zł) a ja już nie mam pieniędzy :razz:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Zuziu - widziałam to maleństwo u Ciebie... co prawda tylko na zdjęciach, ale to na prawdę szok :shake:
A u Renatki naszej - te dwie starowinki maleńkie? :-( Dobrze, że one na taką kochaną duszyczkę trafiły :loveu:
Tylko żeby się jeszcze taka duszyczka dla Babulinki znalazła :placz: Biedulka jedna...

Mojego Rodzynka-99% ratlerek:cool3: też nikt nie chce,a u mnie zostać nie może:shake:.Ds,dt na CITO! potrzebny.Bez przerwy jest wojna z Rambem,Rodzynuś ma poranione uszy,teraz też ogon...nie jestem w stanie ich upilnować:-(.