Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Rany julek :shake:

Ja tylko w ogłoszeniach mogę pomóc.
Zrobię małej allegro, jeżeli nie ma.

Czy Babulinka ma jakiś fundusik? Zdałoby się parę groszy na wyróżnienie ( przynajmniej 12 zł) a ja już nie mam pieniędzy :razz:

Dzięki! Dołożę do tego wyróżnienia, chociaż Babulinka nie ma własnych funduszy ;). Ale to nie brak kasy jest problemem... Ja bym nawet sponsorowała małą gdyby dobry tymczas lub ds znalazła :razz:

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Ja też mogę pomóc w ogłoszeniach. :-(

Bardzo Ci będę wdzięczna :lol:, mała nie ma teraz w ogóle ogłoszeń, a bez ogłaszania nie ma szansy na dom...

Tylko błagam dziewczyny, nie piszcie, że on jest MALUTKA! Babcia jest wielkości spaniela...

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedna starowinka .....:-(
Sama mam od 2 tygodni zabrana ze schroniska starunią ratlereczke, ktora wlascicielka po .... 16 latach po prostu zostawila w schronisku.... To najgorsze okrucienstwo, zeby takie male, bezbronne i stare stworzenia porzucac ....:-(

Bezduszność ludzi przeraża...

Posted

maggiejan napisał(a):
Dzięki! Dołożę do tego wyróżnienia, chociaż Babulinka nie ma własnych funduszy ;). Ale to nie brak kasy jest problemem... Ja bym nawet sponsorowała małą gdyby dobry tymczas lub ds znalazła :razz:

w takim razie podaję Ci mój nr konta na pm :lol:

Posted

maggiejan napisał(a):
Bardzo Ci będę wdzięczna :lol:, mała nie ma teraz w ogóle ogłoszeń, a bez ogłaszania nie ma szansy na dom...

Tylko błagam dziewczyny, nie piszcie, że on jest MALUTKA! Babcia jest wielkości spaniela...

Słuchajcie, jak bym zapomniała o tych ogłoszeniach to krzyczcie i ryczcie, piszcie pw do mnie, bo staram się pamiętać i ogarniać wszystko, ale nie zawsze mi się to w 100% udaje :p

Posted

Dobrze by było, żeby ktoś się wzruszył, ale z drugiej strony wychodzę na potwora, który Babulinę chce zwrócić do schronu na pewną śmierć :evil_lol:
Ona jest oczywiście biedna z tą ślepotą, ale też bardzo kochana i da się lubić ;)
Boję się, żeby ktoś nie podjął decyzji o wzięciu jej pod wpływem emocji, a potem jak opadną emocje to może inaczej spojrzeć na sprawę...

Posted

To co napisać?

Nikt tu o Tobie nie myśli tak jak jest napisane. To wiadomo. ;)

Jest tak dużo ogłoszeń dla psów, że jakoś trzeba się przebić.

Podaj może jakąś łagodniejszą wersję tekstu to podmienię ;)

Posted

maggiejan napisał(a):
Lara, jestem pod wrażeniem :lol: Napracowałaś się dziewczyno! :loveu:
Dziękuję :lol:

E tam, 20 minut i było po sprawie :diabloti:

Zastanawiałam się czy nie za mało... :hmmmm::p:diabloti: jak znacie jeszcze jakieś strony ogłoszeniowe to piszcie :diabloti::p

Posted

[quote name='maggiejan']Dobrze by było, żeby ktoś się wzruszył, ale z drugiej strony wychodzę na potwora, który Babulinę chce zwrócić do schronu na pewną śmierć :evil_lol:...

Miałam taką dożywotnią tymczasowiczkę,starutką ,chorutką Sati

• :-(.Sati brakowało pieniążków na leczenie i dziewczyny zmieniły tytuł wątku:"Pomocy!!!Stara i schorowana Sati,brak środków -nie może wrócić do schronu"(albo bardzo podobny tytuł).Wiecie jak głupio się poczułam i to nie było allegro tylko wątek na dogo.Na pierwszej stronie było napisane,że Sati jest u mnie,a w tytule,że wróci do schronu:roll::shake:.Napisałam dziewczynom,że przecież w życiu jej nie oddam do schroniska,żeby zmieniły jakoś tytuł,ale one stwierdziły,że taki "chwyt" przyciągnie ludzi na wątek.Jednak zmieniły tytuł,bo nie mogę na dogo uchodzić za potwora,bo taka nie jestem,a kto mnie nie zna,mógłby sobie tak pomyśleć:shake:.
    A na allegro nikt nikogo nie zna,więc taki "chwyt marketingowy" nie odbije sie negatywnie na Twojej osobie,a jak ktoś zadzwoni,to wytłumaczysz o co kaman;)

• Posted

Renata5 napisał(a):
    A na allegro nikt nikogo nie zna,więc taki "chwyt marketingowy" nie odbije sie negatywnie na Twojej osobie,a jak ktoś zadzwoni,to wytłumaczysz o co kaman;)

Dzięki Reniu za to podsumowanie.

Głupio mi trochę za ten tekst, ale nie chciałam aby ktokolwiek źle się poczuł.
    Kierowałam się wyłącznie chęcią podkręcenia aury adrenaliną dla dobra piesa.

Ostatecznie zdanie należy do Maggiejan. Jak powie, żeby zmienić to zmienię ;)

Posted

Ludzie owszem, mogą zadziałać emocjonalnie, ale od tego są w końcu wizyty przedadopcyjne, żeby im te emocje trochę ostudzić ;)
    Ważne, żeby się zainteresowali... bez tej nutki dramatyzmu Babulinka zginie w natłoku innych ogłoszeń :shake:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
    Głupio mi trochę za ten tekst, ale nie chciałam aby ktokolwiek źle się poczuł.
    Kierowałam się wyłącznie chęcią podkręcenia aury adrenaliną dla dobra piesa.

Ostatecznie zdanie należy do Maggiejan. Jak powie, żeby zmienić to zmienię ;)

Nie jestem aż tak urażona ;)

Można napisać, że z przyczyn losowych sunia nie może już przebywać w domu tymczasowym. Gdyby nie znalazła nowego domu i musiała wrócić do schronu mogłoby to skończyć się tragicznie. (też dramatycznie, ale nie tak brutalnie ;))
    Można też podkreślić, że sunia jest bardzo kochana, wdzięczna itp.

p.s. Kasa na allegro wysłana :lol:

Posted

maggiejan napisał(a):
    Nie jestem aż tak urażona ;)

Można napisać, że z przyczyn losowych sunia nie może już przebywać w domu tymczasowym. Gdyby nie znalazła nowego domu i musiała wrócić do schronu mogłoby to skończyć się tragicznie. (też dramatycznie, ale nie tak brutalnie ;))
    Można też podkreślić, że sunia jest bardzo kochana, wdzięczna itp.

p.s. Kasa na allegro wysłana :lol:

zmiany poszły ;)